fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare

Cod produs: DMX_AGX_MTX100p  |
rating 0 review-uri  |  pune o intrebare
Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, vedere din fata
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, vedere din fata
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, cu cadru rabatabil si galeti
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, functionare rezistenta incalzire
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, in lucru la alaptarea viteilor
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, detaliu robinet scurgere
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, detalii
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, functionare
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, detaliu interior, paleta agitator
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, pe interior
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, prezentare
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, de afara
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, detalii, prezentare
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, in timpul iernii
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, iarna, afara
 • Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare, cu far noaptea prin grajd
Capacitate:
 • 100 litri
 • 150 litri
 • 260 litri
Cant:

Milk Taxi este un echipament pentru hranirea viteilor cu ajutorul caruia prepararea si administrarea laptelui este mult mai usoara. Varianta cu pasteurizare se foloseste doar in cazul in care viteii sunt hraniti si cu lapte integral.

LA COMANDA

Cantitate
buc. 

Adauga la favorite star_border

Alte recomandari

Descriere

Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare

Configureaza un Milk Taxi care sa corespunda pe deplin dorintelor si preferintelor tale. Cu doar cateva click-uri poti sti exact cum arata, specificatiile, cu ce dotari este echipat, cat costa, etc.

Clic aici: Configurator

Pregatire usoara

Agitator puternic montat pe fundul vasului

Agitatorul de 250 W dizolva complet orice inlocuitor de lapte in cateva secunde, fara a forma cocoloase. Agitatorul este folosit si pe durata procesului de incalzire, pornind scurt la intervale regulate, in functie de cantitatea de lapte. Avand in vedere ca agitatorul este amplasat pe fundul vasului, este asigurat in acest fel maximul de siguranta operationala.

Incalzire uniforma

Milk Taxi-ul opereaza cu o rezistenta de incalzire tip membrana, desfasurata pe toata suprafata fundului vasului. Spre deosebire de rezistentele clasice tip spirala, incalzirea nu se face pe zone, ci uniform pe toata suprafata, prevenind arderea accidentala a laptelui. In acest fel, laptele este incalzit rapid si calitatea acestuia nu are de suferit. Afisajul aparatului te tine la curent in permanenta cu temperatura laptelui din vas.

Cronometru functii incalzire, racire si pasteurizare

Multe functii, cum ar fi incalzirea si pasteurizarea pot fi programate sa porneasca la anumite intervale. Mai mult decat atat, programul inteligent de racire porneste racirea doar daca temperatura lichidului din tanc este prea mare si apoi opreste procesul de racire in avans inaintea pornirii incalzirii, pentru a reduce consumurile de energie.

Smart MIX

Calculator de amestec pentru inlocuitorul de lapte

De acum inainte, trebuie sa setezi concentratia inlocuitorului de lapte dorita (procentul continutului de substanta uscata) si dimensiunea cupei de dozare doar o singura data. Apoi umple Milk Taxi-ul pana la cantitatea dorita pentru furajare, iar functia Smart Mix calculeaza automat cantitatea de inlocuitor necesara. Pana si solubilitatea inlocuitorului este luata in calcul, ex: 20 kg inlocuitor dizolvat in 100 l apa (114 l total) e mai putin decat 120 l lapte integral. Milk Taxi-ul corecteaza automat aceste erori.

Imbunatatirea laptelui integral cu inlocuitor de lapte

Si daca doresti sa amesteci laptele integral cu inlocuitorul de lapte impreuna? Daca laptele tau integral are un continut de substanta uscata de 12,3%, dar ai nevoie de un procent al amestecului total de 13,5%? In acest caz, functia Smart Mix detecteaza cat lapte integral a fost turnat in vas si determina cata apa si cat inlocuitor lapte mai trebuie adaugate pentru a obtine cantitatea necesara de lapte la concentratia dorita.

Indicator precis de umplere

Milk Taxi-ul detecteaza automat cat lapte sau cata apa este deja in vas si afiseaza in timp real nivelul de umplere pe ecran. Acest lucru este realizat cu ajutorul unor celule tensiometrice amplasate dedesuptul vasului.

Hranire mai usoara

Dozare usoara

Cu 9 cantitati de dozare programabile, poti doza aproape orice cantitate de hrana, fara picurarea enervanta. Mai mult decat atat, bratul este ergonomic si usor. Datorita bateriei integrate, nu ai nevoie de o sursa de curent pentru a hrani viteii. Prin urmare, daca sunt folosite cusetele individuale pentru vitei, esti complet liber sa-ti alegi orice locatie pt. furajare si poti de asemenea sa furajezi si in alte locatii.

Operare telecomanda

Cu telecomanda pe bratul de dozare poti hrani foarte usor si convenabil la o distanta de pana la 10 m de Milk Taxi fara a fi nevoie de vreun cablu. Bineinteles, cantitatile individuale pot fi selectate tot de pe bratul de dozare.

Statistici

In meniul Milk Taxi-ului, poti monitoriza cei mai importanti pasi de lucru, folosind o functie speciala de statistica. Fiecare ciclu de pasteurizare, fiecare furajare si fiecare spalare este inregistrata. O caracteristica de calendar afiseaza informatiile intr-un format saptamanal, permitand prin urmare monitorizarea optima a proceselor si a fluxurilor de lucru din ferma ta.

Smart ID

Identificare cu radio-frecventa a cusetelor cu vitei

Cu 9 cantitati de dozare programabile, poti doza aproape orice cantitate de hrana, fara picurarea enervanta. Mai mult decat atat, bratul este ergonomic si usor. Datorita bateriei integrate, nu ai nevoie de o sursa de curent pentru a hrani viteii. Prin urmare, daca sunt folosite cusetele individuale pentru vitei, esti complet liber sa-ti alegi orice locatie pt. furajare si poti de asemenea sa furajezi si in alte locatii.

Sase grafice de hranire integrate

Fiecarui vitel ii este alocat un grafic de hranire cu valori de alaptare si intarcare, similar automatelor de alaptare. Sunt disponibile 6 grafice programabile individual. Acest lucru inseamna ca viteii vor primi tot timpul cantitatea corespunzatoare varstei lor, chiar daca sunt tinuti in cusete individuale sau de grup cu hranire la galeata.

Management inteligent cusete

Functia Smart ID functioneaza atat pentru cusete individuale cat si pentru cusete de grup. In cazul grupurilor de vitei este afisat numarul de vitei din grup si daca sunt hraniti cu galeti individuale sau cu troaca comuna cu tetine “teat bar”. In acest caz, de asemenea, grupurile de vitei pot fi intarcati incet si treptat, corespunzator graficului de hranire alocat.

Transport usor

Sasiu robust pe 4 roti

Fixat pe patru roti, cu centru de greutate jos, Milk Taxi-ul este extrem de stabil si robust. Chiar daca e manevrat cu viteza sau pe teren accidentat si umplut la maxim, nu se rastoarna. Cu roti frontale de 40 cm si cu o garda mare la sol, neuniformitatile terenului sau obstacolele mici nu mai sunt o problema. Ca alternativa, varianta de 260 l este disponibila si ca trailer pe doua roti. Optional Milk Taxi-ul poate fi dotat cu roti fara camera, cu o umplutura moale din poliuretan.

Propulsie EL-AN

La toate modelele, propulsia electrica iti permite sa te deplasezi inainte sau inapoi cu doua viteze selectabile. Acest lucru nu doar ca transforma furajarea viteilor intr-o joaca, dar iti solicita si spatele mai putin.

Intuneric afara? Nicio problema!

Poti vedea tot timpul pe unde mergi datorita farului LED integrat – ceea ce inseamna ca poti alapta chiar si viteii aflati in adaposturile mai indepartate sau mai slab iluminate.

Transport galeti si bidoane colostru

O caracteristica speciala practica este cadrul rabatabil, pe care poti transporta doua bidoane de lapte, dar se pot transporta si alte lucruri la fel de usor, cum ar fi hrana, unelte sau materiale. Bidonul de colostru de 8 litri este, de asemenea, foarte practic. Cand este introdus in bidonul mai mare umplut cu apa calda, laptele sau colostrul ramane la temperatura optima pana cand e dat viteilor.

Pasteurizare

Pasteurizator

In procesul de pasteurizare sunt distrusi 99,5% dintre patogenii daunatori pe durata a 35 minute la o temperatura de 63°C. Ca o alternativa la acest program, Milk Taxi-ul ofera de asemenea doua tratamente termice la 60°C pt. 60 sau 70 minute. Toti timpii de pornire sunt programabili. Prin urmare, laptele este deja pasteurizat cand ajungi in grajd pentru masa de dimineata.

Program de racire automata

Sistemul de racire cu apa este o componenta standard a Milk Taxi-ului cu pasteurizator. Aceasta permite laptelui sa fie pastrat proaspat pana ce e hranit sau pasteurizat. Programul de racire automata este in special la indemana cand se foloseste un robot de muls, detecteaza nivelul si temperatura in timpul procesului de umplere automata.

Incalzirea cu apa calda

Daca doresti sa reduci consumurile energetice si ai la dispozitie suficienta apa calda, atunci un sistem optional de incalzire cu apa calda reduce consumul de energie, salvand astfel costurile cu energia folosita pe durata incalzirii laptelui. 

CalfGuide Milk Taxi - se poate accesa demo-ul la www.calfguide.net (parola demo)

Raport stare

Angajatii si sefii de ferma pot vedea starea curenta a Milk Taxi-ului in orice moment, de ex. cand laptele e pasteurizat sau incalzit sau cat lapte se afla in tanc. Toate aceste date pot fi vizualizate de pe un smartphone, o tableta sau de la computerul din ferma.

Documentarea pasilor de lucru

Cantitatea si temperatura fiecarei alaptari e afisata intr-o grafica usor de inteles. Pe langa pasteurizare, racirea si procesul de curatare sunt de asemenea stocate. Poti apela la functia de calendar pentru a verifica cum tu sau angajatii tai au folosit Milk Taxi-ul saptamanal.

Jurnalul de pasteurizare

Pasteurizarea e un proces deosebit de delicat, pentru ca poate avea de suferit calitatea laptelui din cauza variatiilor de temperatura din timpul procesului. Cu CalfGuide esti in siguranta, deoarece sistemul inregistreaza profilul termic exact si indica daca au aparut discrepante.

Jurnalul de lucru

In timpul furajarii, informatiile despre vitelul individual, cum ar fi boli, alaptare etc. pot fi introduse si stocate direct de la Milk Taxi. Acestea sunt ulterior importate in CalfGuide sub forma de liste si afisate pe ecranul Milk Taxi-ului la urmatoarea hranire. Ca rezultat, informatiile valoroase nu sunt pierdute.

Lucru usor si confortabil​

Curatare usoara

Deoarece capacul vasului poate fi deschis complet, tancurile sunt foarte usor de curatat. Programul de curatare semi-automata asigura igiena optima. Reziduurile, de exemplu in pompa si furtun, pot fi golite complet. O curatare suplimentara cu peria imbunatateste rezultatele si Milk Taxi-ul poate fi folosit din nou in doar cateva minute.

Calitate superioara

Trebuie sa te ocupi de atatea lucruri zilnic, tehnologia trebuie doar sa functioneze! Prin urmare, toate componentele sunt fabricate la cea mai inalta calitate, astfel asiguram o fiabilitate mare. Tancul de INOX de inalta calitate este usor de curatat si are o durata lunga de viata. Pompele si motoarele sunt protejate si intregul model conceput fara cabluri sau coliere inutile garanteaza o intretinere usoara si prin urmare o operare lunga, fara probleme.

Administrare medicatie la vaci

O functie de administrare medicatie “drenching” este disponibila optional. In Milk Taxi, solutia este agitata si adusa la temperatura corecta si apoi pompata usor in rumenul animalelor. In locul luptei cu o pompa manuala, Milk Taxi-ul iti permite sa te concentrezi mai mult pe animal.

Caracteristici

Vezi mai mult arrow_drop_down

Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor, cu pasteurizare

Configureaza un Milk Taxi care sa corespunda pe deplin dorintelor si preferintelor tale. Cu doar cateva click-uri poti sti exact cum arata, specificatiile, cu ce dotari este echipat, cat costa, etc.

Clic aici: Configurator

Pregatire usoara

Agitator puternic montat pe fundul vasului

Agitatorul de 250 W dizolva complet orice inlocuitor de lapte in cateva secunde, fara a forma cocoloase. Agitatorul este folosit si pe durata procesului de incalzire, pornind scurt la intervale regulate, in functie de cantitatea de lapte. Avand in vedere ca agitatorul este amplasat pe fundul vasului, este asigurat in acest fel maximul de siguranta operationala.

Incalzire uniforma

Milk Taxi-ul opereaza cu o rezistenta de incalzire tip membrana, desfasurata pe toata suprafata fundului vasului. Spre deosebire de rezistentele clasice tip spirala, incalzirea nu se face pe zone, ci uniform pe toata suprafata, prevenind arderea accidentala a laptelui. In acest fel, laptele este incalzit rapid si calitatea acestuia nu are de suferit. Afisajul aparatului te tine la curent in permanenta cu temperatura laptelui din vas.

Cronometru functii incalzire, racire si pasteurizare

Multe functii, cum ar fi incalzirea si pasteurizarea pot fi programate sa porneasca la anumite intervale. Mai mult decat atat, programul inteligent de racire porneste racirea doar daca temperatura lichidului din tanc este prea mare si apoi opreste procesul de racire in avans inaintea pornirii incalzirii, pentru a reduce consumurile de energie.

Smart MIX

Calculator de amestec pentru inlocuitorul de lapte

De acum inainte, trebuie sa setezi concentratia inlocuitorului de lapte dorita (procentul continutului de substanta uscata) si dimensiunea cupei de dozare doar o singura data. Apoi umple Milk Taxi-ul pana la cantitatea dorita pentru furajare, iar functia Smart Mix calculeaza automat cantitatea de inlocuitor necesara. Pana si solubilitatea inlocuitorului este luata in calcul, ex: 20 kg inlocuitor dizolvat in 100 l apa (114 l total) e mai putin decat 120 l lapte integral. Milk Taxi-ul corecteaza automat aceste erori.

Imbunatatirea laptelui integral cu inlocuitor de lapte

Si daca doresti sa amesteci laptele integral cu inlocuitorul de lapte impreuna? Daca laptele tau integral are un continut de substanta uscata de 12,3%, dar ai nevoie de un procent al amestecului total de 13,5%? In acest caz, functia Smart Mix detecteaza cat lapte integral a fost turnat in vas si determina cata apa si cat inlocuitor lapte mai trebuie adaugate pentru a obtine cantitatea necesara de lapte la concentratia dorita.

Indicator precis de umplere

Milk Taxi-ul detecteaza automat cat lapte sau cata apa este deja in vas si afiseaza in timp real nivelul de umplere pe ecran. Acest lucru este realizat cu ajutorul unor celule tensiometrice amplasate dedesuptul vasului.

Hranire mai usoara

Dozare usoara

Cu 9 cantitati de dozare programabile, poti doza aproape orice cantitate de hrana, fara picurarea enervanta. Mai mult decat atat, bratul este ergonomic si usor. Datorita bateriei integrate, nu ai nevoie de o sursa de curent pentru a hrani viteii. Prin urmare, daca sunt folosite cusetele individuale pentru vitei, esti complet liber sa-ti alegi orice locatie pt. furajare si poti de asemenea sa furajezi si in alte locatii.

Operare telecomanda

Cu telecomanda pe bratul de dozare poti hrani foarte usor si convenabil la o distanta de pana la 10 m de Milk Taxi fara a fi nevoie de vreun cablu. Bineinteles, cantitatile individuale pot fi selectate tot de pe bratul de dozare.

Statistici

In meniul Milk Taxi-ului, poti monitoriza cei mai importanti pasi de lucru, folosind o functie speciala de statistica. Fiecare ciclu de pasteurizare, fiecare furajare si fiecare spalare este inregistrata. O caracteristica de calendar afiseaza informatiile intr-un format saptamanal, permitand prin urmare monitorizarea optima a proceselor si a fluxurilor de lucru din ferma ta.

Smart ID

Identificare cu radio-frecventa a cusetelor cu vitei

Cu 9 cantitati de dozare programabile, poti doza aproape orice cantitate de hrana, fara picurarea enervanta. Mai mult decat atat, bratul este ergonomic si usor. Datorita bateriei integrate, nu ai nevoie de o sursa de curent pentru a hrani viteii. Prin urmare, daca sunt folosite cusetele individuale pentru vitei, esti complet liber sa-ti alegi orice locatie pt. furajare si poti de asemenea sa furajezi si in alte locatii.

Sase grafice de hranire integrate

Fiecarui vitel ii este alocat un grafic de hranire cu valori de alaptare si intarcare, similar automatelor de alaptare. Sunt disponibile 6 grafice programabile individual. Acest lucru inseamna ca viteii vor primi tot timpul cantitatea corespunzatoare varstei lor, chiar daca sunt tinuti in cusete individuale sau de grup cu hranire la galeata.

Management inteligent cusete

Functia Smart ID functioneaza atat pentru cusete individuale cat si pentru cusete de grup. In cazul grupurilor de vitei este afisat numarul de vitei din grup si daca sunt hraniti cu galeti individuale sau cu troaca comuna cu tetine “teat bar”. In acest caz, de asemenea, grupurile de vitei pot fi intarcati incet si treptat, corespunzator graficului de hranire alocat.

Transport usor

Sasiu robust pe 4 roti

Fixat pe patru roti, cu centru de greutate jos, Milk Taxi-ul este extrem de stabil si robust. Chiar daca e manevrat cu viteza sau pe teren accidentat si umplut la maxim, nu se rastoarna. Cu roti frontale de 40 cm si cu o garda mare la sol, neuniformitatile terenului sau obstacolele mici nu mai sunt o problema. Ca alternativa, varianta de 260 l este disponibila si ca trailer pe doua roti. Optional Milk Taxi-ul poate fi dotat cu roti fara camera, cu o umplutura moale din poliuretan.

Propulsie EL-AN

La toate modelele, propulsia electrica iti permite sa te deplasezi inainte sau inapoi cu doua viteze selectabile. Acest lucru nu doar ca transforma furajarea viteilor intr-o joaca, dar iti solicita si spatele mai putin.

Intuneric afara? Nicio problema!

Poti vedea tot timpul pe unde mergi datorita farului LED integrat – ceea ce inseamna ca poti alapta chiar si viteii aflati in adaposturile mai indepartate sau mai slab iluminate.

Transport galeti si bidoane colostru

O caracteristica speciala practica este cadrul rabatabil, pe care poti transporta doua bidoane de lapte, dar se pot transporta si alte lucruri la fel de usor, cum ar fi hrana, unelte sau materiale. Bidonul de colostru de 8 litri este, de asemenea, foarte practic. Cand este introdus in bidonul mai mare umplut cu apa calda, laptele sau colostrul ramane la temperatura optima pana cand e dat viteilor.

Pasteurizare

Pasteurizator

In procesul de pasteurizare sunt distrusi 99,5% dintre patogenii daunatori pe durata a 35 minute la o temperatura de 63°C. Ca o alternativa la acest program, Milk Taxi-ul ofera de asemenea doua tratamente termice la 60°C pt. 60 sau 70 minute. Toti timpii de pornire sunt programabili. Prin urmare, laptele este deja pasteurizat cand ajungi in grajd pentru masa de dimineata.

Program de racire automata

Sistemul de racire cu apa este o componenta standard a Milk Taxi-ului cu pasteurizator. Aceasta permite laptelui sa fie pastrat proaspat pana ce e hranit sau pasteurizat. Programul de racire automata este in special la indemana cand se foloseste un robot de muls, detecteaza nivelul si temperatura in timpul procesului de umplere automata.

Incalzirea cu apa calda

Daca doresti sa reduci consumurile energetice si ai la dispozitie suficienta apa calda, atunci un sistem optional de incalzire cu apa calda reduce consumul de energie, salvand astfel costurile cu energia folosita pe durata incalzirii laptelui. 

CalfGuide Milk Taxi - se poate accesa demo-ul la www.calfguide.net (parola demo)

Raport stare

Angajatii si sefii de ferma pot vedea starea curenta a Milk Taxi-ului in orice moment, de ex. cand laptele e pasteurizat sau incalzit sau cat lapte se afla in tanc. Toate aceste date pot fi vizualizate de pe un smartphone, o tableta sau de la computerul din ferma.

Documentarea pasilor de lucru

Cantitatea si temperatura fiecarei alaptari e afisata intr-o grafica usor de inteles. Pe langa pasteurizare, racirea si procesul de curatare sunt de asemenea stocate. Poti apela la functia de calendar pentru a verifica cum tu sau angajatii tai au folosit Milk Taxi-ul saptamanal.

Jurnalul de pasteurizare

Pasteurizarea e un proces deosebit de delicat, pentru ca poate avea de suferit calitatea laptelui din cauza variatiilor de temperatura din timpul procesului. Cu CalfGuide esti in siguranta, deoarece sistemul inregistreaza profilul termic exact si indica daca au aparut discrepante.

Jurnalul de lucru

In timpul furajarii, informatiile despre vitelul individual, cum ar fi boli, alaptare etc. pot fi introduse si stocate direct de la Milk Taxi. Acestea sunt ulterior importate in CalfGuide sub forma de liste si afisate pe ecranul Milk Taxi-ului la urmatoarea hranire. Ca rezultat, informatiile valoroase nu sunt pierdute.

Lucru usor si confortabil​

Curatare usoara

Deoarece capacul vasului poate fi deschis complet, tancurile sunt foarte usor de curatat. Programul de curatare semi-automata asigura igiena optima. Reziduurile, de exemplu in pompa si furtun, pot fi golite complet. O curatare suplimentara cu peria imbunatateste rezultatele si Milk Taxi-ul poate fi folosit din nou in doar cateva minute.

Calitate superioara

Trebuie sa te ocupi de atatea lucruri zilnic, tehnologia trebuie doar sa functioneze! Prin urmare, toate componentele sunt fabricate la cea mai inalta calitate, astfel asiguram o fiabilitate mare. Tancul de INOX de inalta calitate este usor de curatat si are o durata lunga de viata. Pompele si motoarele sunt protejate si intregul model conceput fara cabluri sau coliere inutile garanteaza o intretinere usoara si prin urmare o operare lunga, fara probleme.

Administrare medicatie la vaci

O functie de administrare medicatie “drenching” este disponibila optional. In Milk Taxi, solutia este agitata si adusa la temperatura corecta si apoi pompata usor in rumenul animalelor. In locul luptei cu o pompa manuala, Milk Taxi-ul iti permite sa te concentrezi mai mult pe animal.

Caracteristici

Cumparate frecvent impreuna

Specificatii

Caracteristici generale

Aplicabilitate
Ferme bovine
Destinatie
Alaptare vitei
Caracteristici specifice
Pasteurizare lapte integral|Temperatura controlata de administrare lapte la vitei|Concentratie inlocuitor de lapte calculata automat|Amestec inlocuitor lapte (lapte praf)|Dozare precisa|Transport lapte in ferma
Configuratie echipament
Milk Taxi din INOX prevazut cu capac|Functie de pasteurizare controlata electronic|Far iluminare drum cu lumini LED|Robinet golire cu iesire 1 1/4″|Agitator puternic|Termometru incorporat|Manere ergonomice|Meniu in limba romana|Pompa INOX cu brat pivotant pentru dozarea laptelui cu reglarea cantitatii dozate|Sistem de recirculare pentru spalare|Patru roti ce au cauciucuri cu aer (400mm / 250 mm)|Frana

Detalii material

Material recipient
INOX AISI 304

Detalii tehnice

Dimensiuni (L x l x h)
Varianta de 100 litri - 126 x 60 x 109 cm|Varianta de 150 litri - 129 x 75 x 109 cm|Varianta de 260 litri - 133 x 76 x 119 cm
Gradatie recipient
Da
Tensiune alimentare
Varianta de 100 litri - 230 V|Varianta de 150 si 260 litri - 16 A or 400 V
Capacitate pompa
Cca. 40 l / min
Putere incalzire
3 KW pentru Milk Taxi 100 litri|5 KW pentru Milk Taxi 150 litri|6 KW pentru Milk Taxi 260 litri
Putere agitator
250 W
Dimensiuni roti
400/265 mm

Brand: Holm & Laue

Preturile din oferta prezenta nu includ toate optiunile descrise mai sus. Pentru consultarea tuturor optiunilor cu preturile aferente acceseaza www.milktaxi.ro/configurator-online/

AgroMAX face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente, pozele avand caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Va stam oricand la dispozitie pentru eventualele clarificari.

Review-uri

Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

star_border star_border star_border star_border star_border

Adauga un review

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare legata de produs Poti primi raspuns de la noi sau de la comunitate

Nicio intrebare disponibila despre acest produs.

Dar, in caz ca ai dubii, poti adresa intrebari.

Pune intrebari