fara TVA cu TVA
0 Cos: 0,00 RON

arrow_drop_up Ultimele adaugate

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Cautare (4 produse)

Brand

Brand

Categories

Reseteaza acest camp

Culoare

Pret

135,00 RON - 585,00 RON

Detergenti CIP

Detergent alcalin lichid cu clor BouMatic San Alcalin, pentru instalatii de muls si tancuri de racire

Produs cu mai multe variante

San Alcalin a fost conceput pentru a curata chiar si in cele mai dificile situatii.Formula detergentului este foarte echilibrata, astfel incat poate fi folosit la concentratii mici in prezenta apei de o duritate medie. Nu ataca cauciucul chiar si atunci cand este folosit in concentratii mai mari.

rating 0 review-uri

Detergent concentrat alcalin lichid fara clor BouMatic Sana Guard 1, pentru instalatii de muls si tancuri...

Produs cu mai multe variante

Sana Guard 1 apartine generatiei de detergenti super concentrati special formulati de BouMatic pentru utilizarea cu sistemele automate de spalare. Detergentii concentrati reduc mult costurile per spalare, ofera cea mai puternica curatare si ofera cel mai bun raport pret/calitate.

rating 0 review-uri

Detergent concentrat acid lichid BouMatic Acid 3X, pentru instalatii de muls si tancuri de racire

Produs cu mai multe variante

San Acid 3X apartine generatiei de detergenti super concentrati special formulati de BouMatic pentru utilizarea cu sistemele automate de spalare. Detergentii concentrati reduc mult costurile per spalare, ofera cea mai puternica curatare si ofera cel mai bun raport pret/calitate.

Procedurile corecte de spalare Clean In Place (CIP) sunt vitale pentru livrarea laptelui de cea mai bună calitate. Laptele lasă în urmă in instalatia de muls grasime, proteine și reziduuri minerale. Aceste reziduuri trebuie îndepărtate după fiecare muls pentru a se asigura că sistemul nu afectează negativ calitatea laptelui recoltat.