fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Filtre (2 produse)

Roboti de muls

rating 0 review-uri

Robot de muls vaci BouMatic MR-S2

MR-S2 este noul model de robot de muls de la BouMatic care abordeaza mulsul automat dintr-o perspectiva total diferita, mulsul se realizeaza printre picioarele din spate. Vaca este relaxata, confortabila si lipsita de distragerile vizuale ale bratului in miscare, fiind astfel incurajata sa vina mai repede si mai des la muls.

MR-S2 e conceput ca o singura unitate independenta si ca rezultat e foarte usor si rapid de instalat.

Pentru ca necesarul de modificari structurale ale grajdului este mic, acest robot este ideal pentru modernizarea adaposturilor vechi cu ultima tehnologie in muls.

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Robot de muls vaci dublu, BouMatic MR-D2

O unitate, doua vaci, foarte usor si rapid de instalat

MR-D2 este NOUL model de robot de muls compact cu doua boxe de la BouMatic. Sistemul e configurat sa mulga simultan doua vaci ce stau una langa alta. Robotul dispune de o zona tehnica bine organizata si doar de un brat de muls.Fiecare vaca isi stabileste propriul ei ritm. Sistemul de identificare recunoaste vaca, determina daca e timpul sa fie mulsa si apoi decide cantitatea de concentrate ce trebuie sa o primeasca.Faptul ca bratul robotic se apropie de vaca din spate si ca mulsul se desfasoara printre picioarele din spate inseamna ca nu sunt distrase sau stresate. Vacile se simt confortabil si raman calme pe toata durata procesului automat de muls.Pentru ca necesarul de modificari structurale ale grajdului este mic, acest robot este ideal pentru modernizarea adaposturilor vechi cu ultima tehnologie in muls.

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border