fara TVA cu TVA
Magazin online pentru fermieri
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Colostru vitei

rating 0 review-uri

Sistem management colostru coloQuick

Daca vei incepe sa testezi colostrul vei observa ca diferentele de calitate ale acestuia variaza nu numai de la o vaca la alta, ci si de la o lactatie la alta. Prin urmare, daca hranesti vitelul cu colostru, fara a-l testa, direct de la mama rezultatul va fi aleatoriu. Pentru a-i asigura fiecarui vitel din ferma un inceput sanatos se recomanda administrarea de colostru de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp dupa fatare. Solutia este coloQuick – BANCA TA DE COLOSTRU! Testeaza calitatea colostrului dinainte. Congeleaza doar colostrul de cea mai buna calitate.  Sistemul coloQuick asigura viteilor prima masa de colostru cu cat mai multi anticorpi pentru a-si atinge potentialul maxim ca vaci. Intreg sistemul are un design simplist pentru o curatare si o utilizare usoara, beneficiile si metodele de lucru fiind similare indiferent daca o ferma are 50 sau 5.000 de vaci.

rating 0 review-uri

Sistem management colostru coloQuick Pasteur II

Solutia este coloQuick – BANCA TA DE COLOSTRU! Testeaza calitatea colostrului dinainte. Congeleaza doar colostrul de cea mai buna calitate. Daca vrei sa fii sigur ca nu transferi bacteriile rele vitelului prin colostru poti sa il pasteurizezi inainte de congelare. Pentru aceasta ai nevoie de coloQuick Pasteur II. Dupa ce pasteurizarea este completa coloQuick raceste colostrul imediat si astfel ai mereu cantitatea suficienta de colostru de cea mai buna calitate.Sistemul coloQuick asigura viteilor prima masa de colostru cu cat mai multi anticorpi pentru a-si atinge potentialul maxim ca vaci.Intreg sistemul are un design simplist pentru o curatare si o utilizare usoara, beneficiile si metodele de lucru fiind similare indiferent daca o ferma are 50 sau 5.000 de vaci. 

Cu coloQuick Pasteur II poti dezgheta si pasteuriza colostrul. Unitatea poate dezgheta sau pasteuriza doua casete in acelasi timp.

rating 0 review-uri

Refractometru optic pentru colostru

Refractometrul este un instrument folosit pentru determinarea continutului de anticorpi din colostru. Utilizarea este simpla si rapida: picura, cu ajutorul pipetei incluse in pachet, cateva picaturi din colostru pe prisma optica. Rezultatul este usor de citit, scara gradata fiind intuitiva si clara.Refractometrul este furnizat intr-o cutie de depozitare cu pipeta si impreuna cu un surub de calibrare.

rating 0 review-uri

Refractometru digital pentru colostru

Acest refractometru digital este un instrument optic de masurare, capabil sa masoare indicele de refractie atat pentru colostru (% BRIX), cat si pentru lapte integral (% DM).Indicele de refractie este in stransa corelatie cu continutul de anticorpi si concentrarea de substanta uscata. Interfata de utilizare a refractometrului digital consta doar dintr-un display si 3 butoane.

rating 0 review-uri

Caseta plastic coloQuick

Caseta conceputa pentru pastrarea si manipularea pungii de colostru.

Caseta are o structura interioara ce asigura o dezghetare rapida si usoara a colostrului in baia de apa. Este realizata din plastic special de inalta calitate, rezistent la congelare si incalzire, fiind totodata usor de curatat.

Clemele de inchidere si etichetele din plastic sunt incluse. 

rating 0 review-uri

Pungi speciale coloQuick pentru depozitare colostru, cutie 125 bucati

Punga coloQuick pentru depozitarea colostrului are o capacitate de 4 litri si a fost conceputa special pentru depozitarea colostrului in conditii maxime de igiena.Suprafata mare permite o dezghetare rapida si eficienta. Punga este fabricata dintr-un material prietenos cu mediul inconjurator, aprobat pentru industria alimentara si este rezistenta la transformarile de temperatura la care este expusa prin inghet-dezghet. Din motive de igiena, punga este de unica folosinta.

Punga speciala coloQuick a fost conceputa pentru a fii folosita impreuna cu caseta de plastic coloQuick ca parte integranta a sistemului de management coloQuick

rating 0 review-uri

Set tetina, furtun si conector pentru coloQuick

Un sistem cu tetina proiectat pentru a reduce timpul de hranire si a oferi o mai buna manipulare in timpul hranirii vitelului. Datorita acestei tetine, hranirea se poate face cu o singura mana, este proiectata ergonomic, ceea ce face posibila manipularea vitelului cu cealalta mana. Se ataseaza usor la punga de colostru.Setul contine furtunul, tetina si accesoriile de conectare.

rating 0 review-uri

Set sonda esofagiala, furtun si conector, pentru coloQuick

Un sistem cu sonda esofagiana proiectat pentru a reduce timpul de hranire si a oferi o mai buna manipulare in timpul hranirii primei mese de colostru vitelului. Datorita acestei sonde, hranirea se poate face cu o singura mana, este proiectata ergonomic, ceea ce face posibila manipularea vitelului cu cealalta mana. Se ataseaza usor la punga de colostru.Setul contine furtunul, sonda si accesoriile de conectare.

rating 0 review-uri

Tetine Milk Bar cu orificiu special, galbene, pentru colostru vitei, set 5 buc.

Aceasta tetina satisface instinctul de supt al viteilor in perioada colostrala (primele 3 zile de alaptare), perioda in care acestia sunt mai fragili si au nevoie de o tetina din care sa suga mai usor.Tetina galbena pentru initierea viteilor la supt este confectionata dintr-un cauciuc mai moale, ideala pentru primele alaptari, inainte de folosirea tetinei negre Milk Bar.

rating 0 review-uri

Bidon Milk Bar 3l pentru initierea suptului la vitei

Bidonul de 3 litri este special conceput pentru a fi tinut in mana cu usurinta pentru initierea viteilor la supt.

Accesorizat cu o tetina galbena care are acelasi design ca al tetinei Milk Bar negre, dar mai moale se asigura ca viteii sug corect din prima zi.

Se recomanda alaptarea la o inaltime de 60 de cm, simuland pozitia naturala la supt pentru a le oferii viteilor un inceput excelent.