fara TVA cu TVA
Magazin online pentru fermieri
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Filtre (9 produse)

Consumabile spalare

rating 0 review-uri

Detergent concentrat alcalin lichid fara clor BouMatic Sana Guard 1, pentru instalatii de muls si tancuri...

Produs cu mai multe variante

Sana Guard 1 apartine generatiei de detergenti super concentrati special formulati de BouMatic pentru utilizarea cu sistemele automate de spalare. Detergentii concentrati reduc mult costurile per spalare, ofera cea mai puternica curatare si ofera cel mai bun raport pret/calitate.

rating 0 review-uri

Detergent concentrat acid lichid BouMatic Acid 3X, pentru instalatii de muls si tancuri de racire

Produs cu mai multe variante

Acid 3X apartine generatiei de detergenti super concentrati special formulati de BouMatic pentru utilizarea cu sistemele automate de spalare. Detergentii concentrati reduc mult costurile per spalare, ofera cea mai puternica curatare si ofera cel mai bun raport pret/calitate.

rating 0 review-uri

Detergent rufe profesional BouMatic Prodhylinge, sac 20 kg

Detergentul de rufe profesional se poate folosi atat pentru spalarile automate cat si cele manuale, la orice temperatura si pentru orice tip de tesaturi.

Este eficient chiar si in apa dura.Poate fii utilizat in orice tip de masina de spalat.Efect de albire eficient de la 40° C.Consum redus: pulbere concentrata.

rating 0 review-uri

Servetele dezinfectante cu alcool, BouMatic Sani Wipes Hands, cutie 2x1000 bucati

Sani-Wipes Hands sunt servetele foarte rezistente pentru igiena mainilor. Folosind Sani-Wipes, mainile intra in contact cu o solutie eficienta pentru o dezinfectare rapida. Se pot folosi si pentru a dezinfecta suprafete.

Substanta activa: alcool in concentratie de 35%Ambalare: 2 role de 1000 servetele ambalate individual intr-o cutie de carton.

Pentru a le putea folosi este nevoie de galeata de plastic cu orificiu special in capac.