fara TVA cu TVA
0 Cos: 0,00 RON

arrow_drop_up Ultimele adaugate

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Cautare (18 produse)

Brand

Brand

Categories

Reseteaza acest camp

Pret

0,00 RON - 1020,00 RON
rating 0 review-uri

Kit tratament ongloane Demotec Futura PAD

Produs cu mai multe variante

FuturaPad este un produs unic, eficientizeaza tratamentul ongloanelor - simplu, rapid si usor de utilizat. O suprafata a sabotului de lemn este acoperita cu un tampon reactiv flexibil, care acopera orice denivelari ale onglonului si maximizeaza aderenta pe intreaga suprafata.

Tamponul reactiv FuturaPad este activat de un adeziv special care se intareste in 15 secunde.

rating 0 review-uri

Solutie lichida Teisen pentru ingrijirea ongloanelor, bidon 2 l

Teisen Hoof-Care Liquid este o solutie lichida, pentru ingrijirea ongloanelor la vaci, oi si capre, ce ofera o rezistenta ridicata la materialul organic.

Solutia lichida Teisen Hoof-Care Liquid poate fi utilizata atat in sala de muls cat si in exterior, se administreaza prin pulverizare sau in baile de picioare pentru vaci, oi si capre.

rating 0 review-uri

Kit tratament ongloane Demotec Easy BLOC

Produs cu mai multe variante

EASY BLOC este un nou sistem perfectionat de Demotec pentru a minimiza schiopatatul si pentru efectul unei „vindecari” mai rapide a ongloanelor afectate, usor de utilizat si sigur, la un cost foarte rezonabil. Kitul EASY BLOC este alcatuit din pudra EASY BLOC, lichidul EASY BLOC, sabotii de plastic EASY BLOC si spatule pentru amestec si aplicare.

rating 0 review-uri

Baie de picioare CalfOTel 205x81x17 cm

Baia modulara de picioare CalfOTel este formata din doua recipiente legate pentru a crea o baie cu tratament dublu. Prima baie poate fi umpluta cu apa pentru curatarea ongloanelor, iar a doua baie cu solutie pentru tratament. Sistemul de legatura este sigur si usor de detasat pentru curatare.

Podeaua baii are un model cu nervuri. Acestea au efectul de a departa ongloanele copitei creand o mai buna curatare (in prima baie) si asigurand un tratament mai bun (in a doua). Baia poate fi la fel de bine folosita ca o baie de tratament „unica”.

Dimensiunile exterioare sunt 205 cm lungime x 81 cm latime x 17 cm adancime.

Capacitatea este de 200 litri. Peretele este gradat.

rating 0 review-uri

Cizma ongloane Demotec Practic, inclusiv seringa 100 ml

Cizma Practic de la Demotec pentru afectiuni dificile ale ongloanelor si probleme la ambele ongloane. Usor, rapid si eficient, se aplica pe ongloanele curate, permite tratarea locala cu mult succes si reduce la minimum sansele de infectii secundare.Cizma Practic pentru ongloane ofera o noua alternativa, pentru a extinde gama de tratamente in ceea ce priveste inflamatia si infectiile dificile.

Instructiuni de utilizare

Regleaza curelele pentru fixarea cizmei Practic de la Demotec pe piciorul animalului. Introdu „solutia” recomandata de veterinar sau de specialistul in trimaj ongloane in cizma prin orificiul special conceput! Cizma poate fi reutilizata.

rating 0 review-uri

Gel ingrijire ongloane Demotec 500 ml

Acidul salicilic este o substanta des utilizata in tratamentele ongloanelor. Utilizarea acestuia sub forma de pulbere nu este convenabila si este greu de dozat cantitatea necesara.

Demotec a creat o solutie mult mai eficienta - Gelul de ingrijire ongloane, ce are ca substanta de baza acidul salicilic si Aloe Vera pentru hidratare. Gelul are o aderenta mai buna pe onglon datorita unei formule speciale. Manevrarea acestuia este extrem de usoara, doar strangi sticla direct pe onglon.

- Onglonul trebuie sa fie curat si uscat.- Se recomanda agitarea recipientului inainte de utilizare. - Daca se bandajeaza dupa aplicarea gelului, se recomanda indepartarea bandajului dupa 2-3 zile.

rating 0 review-uri

Gel ingrijire ongloane CowCare Hoof&Care, 300 ml

Gelul CowCare este un gel de inalta calitate pentru ingrijirea ongloanelor.

Gelul este utilizat pentru protectia ongloanelor impotriva dermatitei digitale sau interdigitale.

In cazul aplicarii de bandaj se recomanda indepartarea acestuia dupa 2-3 zile.

Nu contine antibiotic.

Gelul se aplica cu o pensula pe ongloane sau intre acestea. Peria de aplicare este inclusa.

rating 0 review-uri

Solutie lichida pentru baile de picioare, CowCare Bath&Care, bidon 20 litri

Solutia lichida Bath & Care este o solutie fara antibiotici folosita pentru baile de picioare la bovine, ovine sau caprine.

Baile de picioare ajuta la prevenirea si controlul dermatitei digitale sau dermatitei interdigitale, reducand si contaminarea in cruce in interiorul turmei.