fara TVA cu TVA
Magazin online pentru fermieri
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Saboti ongloane

rating 0 review-uri

Sabot pentru ongloane, Demotec Easy BLOC

Produs cu mai multe variante

Sabotul de plastic EASY BLOC a fost proiectat cu ajutorul Dr. Adrian Gonzalez (impreuna cu alti specialisti in trimaj) si s-a bazat pe anatomia onglonului, iar versatilitatea acestuia permite ingrijirea ongloanelor de orice dimensiune.

Dimensiune Normala: pentru animale de talie medie13 cm lungime exterioara | 11 cm lungime interioara

Dimensiune XXL: pentru animale mari15 cm lungime exterioara | 13 cm lungime interioara

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, Demotec

Produs cu mai multe variante

Sabotii de lemn Demotec pot fii utilizati pe ambele parti, pe onglonul stang sau drept pentru tratamentele ongloanelor. De obicei, se constata ca o singura parte a onglonului este afectata si astfel este posibil sa se fixeze un sabot de lemn pe onglonul neafectat. Acest lucru nu numai ca ridica partea afectata din murdarie, astfel incat eficienta tratamentului medical si chirurgical este mai ridicata, dar este mai importanta mutarea greutatii pe partea sanatoasa, permitand sa se odihneasca partea afectata.

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, Demotec, dimensiuni speciale

Produs cu mai multe variante

Sabotii de lemn Demotec sunt disponibili in trei dimnesiuni speciale pentru tratamentele ongloanelor.

De obicei, se constata ca o singura parte a onglonului este afectata si astfel este posibil sa se fixeze un sabot de lemn pe onglonul neafectat. Acest lucru nu numai ca ridica partea afectata din murdarie, astfel incat eficienta tratamentului medical si chirurgical este mai ridicata, dar este mai importanta mutarea greutatii pe partea sanatoasa, permitand sa se odihneasca partea afectata.

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, Allredo, subtire

Produs cu mai multe variante

Trimajul modern al ongloanelor este supus multor schimbari datorita conditiilor de trai ale bovinelor. Chiar daca un sabot standard este suficient pentru tratarea majoritatii cazurilor de afectiuni ale ongloanelor, exista mai multe afectiuni ce apar, iar eliberarea presiunii de pe onglon nu mai este o rezolvare suficienta. Conditiile podelei salii de muls, a adapostului si ortopedia onglonului trebuie analizate inaintea alegerii celei mai potrivite unelte pentru a beneficia de cea mai buna ingrijire de ongloane.Sabotul subtire ALLREDO este cu aproximativ 40% mai subtire decat sabotul standard, iar modul ideal de utilizare al acestuia este pe pardoseala de cauciuc.

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, Allredo, forma inclinata

Produs cu mai multe variante

Trimajul modern al ongloanelor este supus multor schimbari datorita conditiilor de adapostire ale bovinelor. Cand trimezi un onglon, un sabot standard nu este intotdeauna cea mai buna solutie pentru relaxarea onglonului afectat. Conditiile podelei salii de muls, a adapostului si ortopedia onglonului trebuie analizate, iar apoi poti alege cele mai potrivite unelte pentru ingrijire.Este, de asemenea, potrivit si pentru ongloanele „normale” care stau pe podele cu abraziune inalta, de ex. beton.Atentie: Sabotul de lemn cu forma inclinata este compatibil a fii aplicat cu toti adezivi disponibili.

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, CowCare

Produs cu mai multe variante

Sabotul de lemn CowCare asigura protectie si confort vacilor tale in urma tratamentelor de ongloane. Utilizat pentru a muta presiunea de pe onglonul afectat, permitand astfel vacilor sa se insanatoseasca mai repede si sa se deplaseze cu mobilitate mai buna. Sunt recomandate de profesionisti si sunt potrivite pentru adezivii precum Hoof-Tite, Technovit-2-Bond si multe altele.

Acestia se ataseaza pe partea sanatoasa a onglonului si vin in dimensiunea standard de 110 mm si XL de 130 mm.

rating 0 review-uri

Sabot cauciuc dur pentru ongloane, CowCare, 110 mm

Sabotul pentru ongloane CowCare este facut dintr-o combinatie de cauciuc dur si plastic de inalta calitate, oferindu-i astfel o durabilitate crescuta. Materialul de inalta calitate previne ruperea si craparea sabotului, facandu-l ideal pentru tratamentul profesional de ongloane la bovine.

Se poate folosi cu toate tipurile de adeziv bicomponent.

rating 0 review-uri

Sabot cauciuc pentru ongloane, Hoof-Tite, 125 mm

Sabotul din cauciuc pentru ongloane Hoof-Tite Safe este flexibil, fiind rezistent la o uzura ridicata. Acesta ofera o aderenta imbatabila in conditii de umiditate sau pe suprafete alunecoase, fiind in acelasi timp foarte comod pentru vaca.

Sabotul are o dimensiune mai mare comparativ cu sabotii standard din lemn, pentru o oferi mai multa sustinere vacii. Se ataseaza usor cu adezivi precum cei Hoof-Tite.

Caracteristicile sabotului din cauciuc Hoof-Tite Safe:- dimensiune: 125 mm- facut din compus de cauciuc de inalta calitate- tractiune imbatabila pe suprafete umede sau alunecoase- folosit cu adezivi comuni precum Hoof-Tite- durabilitate mai mare in comparatie cu sabotii din lemn- ramane flexibil dupa ce a fost aplicat- efect imediat in balansarea onglonului

rating 0 review-uri

Sabot plastic dur pentru ongloane, TP, portocaliu

Produs cu mai multe variante

Sabotul din plastic dur de la TP face parte dintr-o generatie noua de saboti ortopedici conceputi pentru un tratament profesional de ongloane. Sabotul TP portocaliu este facut din poliuretan in intregime, material care este rezistent la abraziune ridicata si este dotat cu toate tehnologiile Tecnoplastica Perletti. 

Sabotul este disponibil in culoarea portocaliu (dur) si albastru (moale), in dimensiunea standard sau XXL.

rating 0 review-uri

Sabot plastic moale pentru ongloane, TP, albastru

Produs cu mai multe variante

Sabotul din plastic moale de la TP face parte dintr-o generatie noua de saboti ortopedici conceputi pentru un tratament profesional de ongloane. Sabotul TP albastru este facut din poliuretan in intregime, material care este rezistent la abraziune ridicata si este dotat cu toate tehnologiile Tecnoplastica Perletti.

Sabotul este disponibil in culoarea portocaliu (dur) si albastru (moale), in dimensiunea standard sau XXL.

rating 0 review-uri

Ansamblu complet cutie metalica cu rezistenta electrica pentru incalzirea adezivilor pentru ongloane,...

Temperatura ideala de lucru a adezivilor este intre 15° si 25°, temperatura ce poate fi uneori greu de atins. Cutia metalica de incalzire a adezivilor Allredo Heat Box mentine adezivul la temperatura necesara. Are spatiu de stocare pentru cartusele suplimentare, sabotii standard si sabotii lungi pentru ongloane. Este dotata, de asemenea, si cu un raft accesibil pentru depozitarea pistolului in timpul procesului de aplicare. Cutia de incalzire poate fi atasata usor la standul tau.