fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up Ultimele adaugate

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Cautare (13 produse)

Brand

Brand

Categories

Reseteaza acest camp

Pret

0,00 RON - 840,00 RON

Saboti ongloane

rating 0 review-uri

Sabot pentru ongloane, Demotec Easy BLOC

Produs cu mai multe variante

Sabotul de plastic EASY BLOC a fost proiectat cu ajutorul Dr. Adrian Gonzalez (impreuna cu alti specialisti in trimaj) si s-a bazat pe anatomia onglonului, iar versatilitatea acestuia permite ingrijirea ongloanelor de orice dimensiune.

Dimensiune Normala: pentru animale de talie medie13 cm lungime exterioara | 11 cm lungime interioara

Dimensiune XXL: pentru animale mari15 cm lungime exterioara | 13 cm lungime interioara

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, Demotec

Produs cu mai multe variante

Sabotii de lemn Demotec pot fii utilizati pe ambele parti, pe onglonul stang sau drept pentru tratamentele ongloanelor. De obicei, se constata ca o singura parte a onglonului este afectata si astfel este posibil sa se fixeze un sabot de lemn pe onglonul neafectat. Acest lucru nu numai ca ridica partea afectata din murdarie, astfel incat eficienta tratamentului medical si chirurgical este mai ridicata, dar este mai importanta mutarea greutatii pe partea sanatoasa, permitand sa se odihneasca partea afectata.

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, Demotec, dimensiuni speciale

Produs cu mai multe variante

Sabotii de lemn Demotec sunt disponibili in trei dimnesiuni speciale pentru tratamentele ongloanelor.

De obicei, se constata ca o singura parte a onglonului este afectata si astfel este posibil sa se fixeze un sabot de lemn pe onglonul neafectat. Acest lucru nu numai ca ridica partea afectata din murdarie, astfel incat eficienta tratamentului medical si chirurgical este mai ridicata, dar este mai importanta mutarea greutatii pe partea sanatoasa, permitand sa se odihneasca partea afectata.

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, Allredo, subtire

Produs cu mai multe variante

Trimajul modern al ongloanelor este supus multor schimbari datorita conditiilor de trai ale bovinelor. Chiar daca un sabot standard este suficient pentru tratarea majoritatii cazurilor de afectiuni ale ongloanelor, exista mai multe afectiuni ce apar, iar eliberarea presiunii de pe onglon nu mai este o rezolvare suficienta. Conditiile podelei salii de muls, a adapostului si ortopedia onglonului trebuie analizate inaintea alegerii celei mai potrivite unelte pentru cea mai buna ingrijire de ongloane.Sabotul subtire ALLREDO este cu aproximativ 40% mai subtire decat sabotul standard. Modul ideal de utilizare este pe pardoseala de cauciuc.

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, Allredo, forma inclinata

Produs cu mai multe variante

Trimajul modern al ongloanelor este supus multor schimbari datorita conditiilor de adapostire ale bovinelor. Cand trimezi un onglon, un sabot standard nu este intotdeauna cea mai buna solutie pentru relaxarea onglonului afectat. Conditiile podelei salii de muls, a adapostului si ortopedia onglonului trebuie analizate, iar apoi poti alege cele mai potrivite unelte pentru ingrijire.Este, de asemenea, potrivit si pentru ongloanele „normale” care stau pe podele cu abraziune inalta, de ex. beton.Atentie: Sabotul de lemn cu forma inclinata este compatibil a fii aplicat cu toti adezivi disponibili.

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, CowCare

Produs cu mai multe variante

Sabotii de lemn CowCare sunt un accesoriu care asigura protectie si confort animalului in urma tratamentelor de ongloane.

Sabotii sunt folositi impreuna cu adezivii bicomponeti si se ataseaza pe partea sanatoasa a onglonului pentru a reduce presiunea pe onglonul tratat.

Dimensiuni: Standard - 110 mm, XL - 130 mm

rating 0 review-uri

Sabot cauciuc pentru ongloane, Hoof-Tite, 125 mm

Sabotul din cauciuc pentru ongloane Hoof-Tite Safe Block este foarte flexibil avand o durata de purtare lunga fara o uzura ridicata. Sabotul Hoof-Tite Safe ofera o aderenta imbatabila in conditii de umiditate sau pe suprafete alunecoase, in acelasi timp fiind foarte comod pentru vaca.

Sabotul are o dimensiune mai mare comparativ cu sabotul de lemn standard, oferind o suprafata de suport mai mare.

rating 0 review-uri

Ansamblu complet cutie metalica cu rezistenta electrica pentru incalzirea adezivilor pentru ongloane,...

Temperatura ideala de lucru a adezivilor este intre 15° si 25°, temperatura ce poate fi uneori greu de atins. Cutia metalica de incalzire a adezivilor Allredo Heat Box mentine adezivul la temperatura necesara. Are spatiu de stocare pentru cartusele suplimentare, sabotii standard si sabotii lungi pentru ongloane. Este dotata, de asemenea, si cu un raft accesibil pentru depozitarea pistolului in timpul procesului de aplicare. Cutia de incalzire poate fi atasata usor la standul tau.