fara TVA cu TVA
Magazin online pentru fermieri
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Filtre (14 produse)

Alaptare miei si iezi

rating 0 review-uri

Galeata cu 3 tetine galbene pentru colostru miei si iezi, Milk Bar, 3l cu suport de prindere si carlig de...

Galeata pentru alaptarea mieilor si iezilor, cu o capacitate de 3 litri, este prevazuta cu 3 tetine galbene pentru colostru Milk Bar cu orificiu special, care asigura un alaptat sanatos si o digestie corecta a laptelui, lucru deosebit de important in primele zile de viata.

rating 0 review-uri

Hranitoare compartimentata miei si iezi cu 5 tetine galbene pentru colostru, Milk Bar, cu carlige de fixare...

Hranitoarea compartimentata ajuta la monitorizarea individuala a cantitatilor de lapte la fiecare masa, prevazuta cu 5 tetine galbene pentru colostru cu orificiu special care asigura un alaptat sanatos si o digestie corecta a laptelui, deosebit de importanta in primele zile de viata, dar si mai apoi. 

rating 0 review-uri

Tetine Milk Bar cu orificiu special pentru alaptare miei si iezi, set 5 buc.

Prin tetinele cu orificiu special pentru alaptare miei si iezi Milk Bar a copiat modelul mamelonului si a simulat procesul de eliberare al laptelui! Controlul debitului laptelui are impact major asupra sanatatii mielului/iedului, ceea ce stimuleaza productia de saliva care ajuta la o digestie corecta a laptelui.

rating 0 review-uri

Automat de alaptare miei si iezi la discretie, H&L AdLib Feeder

Automatul de alaptare miei si iezi H&L AdLib ofera o solutie usoara pentru a hrani pana la 150 de miei sau iezi cu un maxim de 6 extensii de hranire.

Avantajul acestui automat este efortul de munca redus din timpul sezonului de fatare a mieilor si a iezilor asigurat de o solutie tehnica automata.

Automatul este compatibil cu perete separator Milk Bar pentru sisteme automate de alaptare miei si iezi.

*disponibil in culoarea albastru sau verde