fara TVA cu TVA
Magazin online pentru fermieri
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Produse KVK Hydra Klov

Filtre (4 produse)
rating 0 review-uri

Stand trimaj ongloane vaci KVK 650-SP3, complet automatizat

Modelul 650–SP3 a fost conceput pentru operatorii profesionisti in trimajul ongloanelor care vor aceleasi functii pe care le ofera modelul 800-1, dar care cantareste mai putin. Modelul 650-SP3 indeplineste cerintele fermelor mari pentru tratamente preventive ale ongloanelor. 

Solutia ideala care indeplineste cele mai inalte standarde pentru un tratament rapid si eficient. 650-SP3 este proiectat pentru a oferi cel mai bun si optim confort in timpul trimajului atat pentru animal cat si pentru trimar. Functiile hidraulice sunt moderate pentru a elimina riscul de ranire a vacilor.

rating 0 review-uri

Stand trimaj ongloane vaci KVK 650-SP2

Modelul 650-SP2 a fost creat pentru fermele de marimi medii si mari pentru a facilita un trimaj eficient si ergonomic cu un minim de intretinere. Acest model a fost conceput pentru a realiza: • un trimaj profesional care asigura o pozitie optima de lucru pentru trimar, • confort animalului aflat in tratament, rezistenta in timp,• costurile pentru intretinere mici• o gestionare a timpului pentru trimaj mult mai eficienta.

rating 0 review-uri

Stand trimaj ongloane vaci KVK 650-SP0

Modelul 650-SP0 a fost creat pentru fermele de dimensiuni mici si mijlocii, pentru fermierii care doresc sa faca trimajul ongloanelor singuri. Acest model poate fi ajustat treptat cu o varietate de dotari optionale, ceea ce il face solutia ideala pentru fermele mici, cu un buget de investitii mic. 

Standul de trimaj poate fi reglat manual pe 5 inaltimi de lucru fixe din 8 in 8 cm, plus un sistem puternic de fixare a picioarelor. Cu ajutorul harnasamentelor duble pentru burta trimajul se poate realiza in acelasi timp la toate cele 4 picioare. 

Comparativ cu celelalte modele de standuri KVK, acesta este varianta de baza, mai putin tehnologizata. 

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Stand trimaj ongloane vaci, model KVK 800-1, Heavy-Duty, complet automatizat

Produs cu mai multe variante

Modelul 800-1 complet hidraulic este construit pentru a suporta animale care cantaresc intre 200 si 900 kg.Acesta este proiectat pentru a oferi un confort optim pentru animale in timpul trimajului. Toate functiile hidraulice sunt moderate pentru a elimina riscul de ranire a animalului. Standurile KVK sunt concepute pentru a reduce la minimum nivelul zgomotului (maxim 64 dB in conditii normale de functionare). Sunt durabile, extrem de rezistente si necesita o intretinere minima. Standurile KVK au fost proiectate pentru a oferi pozitii optime de lucru pentru trimaj. Standul are inaltimi de lucru reglabile. Toate spatiile de lucru sunt preinstalate cu surse de lumina eficiente.

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border