fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Echipamente si accesorii

Agromax.ro are in oferta o gama extrem de vasta de echipamente si accesorii pentru fermele de animale, de la automate de alaptare si roboti de muls, la adaposturi pentru vitei si standuri de trimaj, de la cizme de protectie la frigidere pentru deseurile animale si multe altele. 

rating 0 review-uri

Automat alaptare vitei, Holm&Laue CalfExpert

Automatul de alaptare CalfExpert prepara pentru fiecare vitel un amestec adaptat individual! Cu flexibilitate in crearea curbelor de furajare, 8 programe de hranire, un control inteligent al concentratiei laptelui si posibilitate de alaptare simultana a 4 vitei, CalfExpert este cel mai flexibil aparat de hranire de vitei din lume!

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Saltea de odihna pentru tineret, din latex, Bioret PRIMISTAR, 40mm grosime

Salteaua de odihna Bioret PRIMISTAR are o densitate speciala pentru vacile de lapte tinere (9-18 luni) sau rasa de vaci de talie mica, de 240 kg/m3, folie din polyan si membrana din cauciuc. PRIMISTAR este compatibila si pentru viteii de carne.

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Saltea de odihna pentru vaci, din cauciuc si latex, Bioret OPTIMAX cu Aqua Board, 60mm grosime, cu panta

Salteaua OPTIMAX este destinata animalelor tinere sau vacilor de talie mica, oferind solutia ideala pentru a rezolva problemele cauzate de lipsa pantei, pentru pastrarea unui asternut uscat si confortabil in orice moment.

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border