fara TVA cu TVA
Magazin online pentru fermieri
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Alaptare vitei

rating 0 review-uri

Bidon Milk Bar 3l pentru initierea suptului la vitei

Bidonul de 3 litri este special conceput pentru a fi tinut in mana cu usurinta pentru initierea viteilor la supt.

Accesorizat cu o tetina galbena care are acelasi design ca al tetinei Milk Bar negre, dar mai moale se asigura ca viteii sug corect din prima zi.

Se recomanda alaptarea la o inaltime de 60 de cm, simuland pozitia naturala la supt pentru a le oferii viteilor un inceput excelent.

rating 0 review-uri

Galeata cu tetina pentru alaptarea viteilor, Milk Bar, 3l cu suport de prindere, capac si carlig de blocare

Galeata cu tetina pentru alaptarea viteilor de 3 litri este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata pentru galeata Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani.Tetina Milk Bar din cauciuc natural atent selectionat este prevazuta cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min). Avantajele tetinei speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic.

rating 0 review-uri

Galeata cu tetina pentru alaptarea viteilor, Milk Bar, 4l cu sistem fixare tetina, suport de prindere si...

Galeata cu tetina pentru alaptarea viteilor de 4 litri este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a galetii Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani.Tetina Milk Bar din cauciuc natural atent selectionat este prevazuta cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min). Modalitatea de montare a tetinei este foarte usoara (vezi imaginile).  Avantajele tetinei speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic.

rating 0 review-uri

Galeata cu tetina pentru alaptarea viteilor, Milk Bar, 9l, semitransparenta, cu maner metalic

Galeata cu tetina pentru alaptarea viteilor de 9 litri este fabricata din polietilena de inalta calitate, semitransparenta si este rezistenta la actiunea acidului formic. Prevazuta cu maner din INOX, galeata se poate fixa pe orice suport standard de galeti vitei.

Tetina Milk Bar din cauciuc natural este prevazuta cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min comparativ cu 1 litru in aprox. 2 min.). Avantajele tetinei speciale Milk Bar:- ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum);- stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui;- creste absorbtia de lactoza;- elimina cazurile de supt incrucisat;- reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala;- imbunatateste sporul zilnic de ingrasare.

rating 0 review-uri

Galeata cu tetina pentru alaptarea viteilor, Milk Bar, 8l, cu carlige de fixare Ezi Lock

Produs cu mai multe variante

Galeata cu tetina pentru alaptarea viteilor de 8 litri este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a galetii Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani.Tetina Milk Bar din cauciuc natural atent selectionat este prevazuta cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min).

rating 0 review-uri

Hranitoare comuna vitei cu 4 tetine, Milk Bar, 36l cu carlige de fixare Ezi Lock

Hranitoarea comuna cu 4 tetine de 36 de litri are spatiile dintre tetine mai distantate pentru a permite alaptarea viteilor de dimensiuni mai mari precum viteii de carne sau bivolii. Este prevazuta cu 4 tetine Milk Bar cu orificiu special si este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani. Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic. In cazul in care nu se doreste utilizarea tuturor celor 4 tetine se pot utiliza dopuri de cauciuc pentru blocarea gaurilor.

rating 0 review-uri

Galeata cu 5 tetine pentru alaptarea viteilor, Milk Bar, 15l cu suport de prindere si carlige de fixare

Galeta cu 5 tetine Milk Bar cu orificiu special si este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a galetii din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani. Are un suport de prindere pe interior pentru o manevrare usoara. Este prevazuta cu un garlig de prindere, pentru a putea fi pozitionata pe orice tip de grilaj.Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp.

rating 0 review-uri

Hranitoare comuna vitei cu 6 tetine, Milk Bar, 36l cu carlige de fixare Ezi Lock

Hranitoarea comuna cu 6 tetine este cea mai des intalnita in fermele din Europa si este ideala pentru grupele mici de vitei.Este prevazuta cu 6 tetine Milk Bar cu orificiu special si este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani. Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic. In cazul in care nu se doreste utilizarea tuturor celor 6 tetine se pot utiliza dopuri de cauciuc pentru blocarea gaurilor.

rating 0 review-uri

Hranitoare comuna vitei cu 8 tetine, Milk Bar, 60l cu carlige de fixare Ezi Lock

Hranitoarea comuna cu 8 tetine de 60 de litri are spatiile dintre tetine mai distantate pentru a permite alaptarea viteilor de dimensiuni mai mari precum viteii de carne sau bivolii. Este prevazuta cu 8 tetine Milk Bar cu orificiu special si este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani. Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic. In cazul in care nu se doreste utilizarea tuturor celor 8 tetine se pot utiliza dopuri de cauciuc pentru blocarea gaurilor.

 

rating 0 review-uri

Hranitoare comuna vitei cu 10 tetine, Milk Bar, 60l cu carlige de fixare Ezi Lock

Hranitoarea comuna pentru vitei este prevazuta cu 10 tetine Milk Bar cu orificiu special si este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani.Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic. In cazul in care nu se doreste utilizarea tuturor celor 10 tetine se pot utiliza dopuri de cauciuc pentru blocarea gaurilor.

rating 0 review-uri

Hranitoare comuna vitei cu 10 tetine, Milk Bar, 90l cu carlige de fixare Ezi Lock

Hranitoarea comuna cu 10 tetine de 90 de litri are spatiile dintre tetine mai distantate pentru a permite alaptarea viteilor de dimensiuni mai mari precum viteii de carne sau bivolii. Este prevazuta cu 10 tetine Milk Bar cu orificiu special si este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani. Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic. In cazul in care nu se doreste utilizarea tuturor celor 10 tetine se pot utiliza dopuri de cauciuc pentru blocarea gaurilor.

 

rating 0 review-uri

Hranitoare comuna vitei cu 12 tetine, Milk Bar, 90l cu carlige de fixare Ezi Lock

Hranitoarea comuna pentru vitei este prevazuta cu 12 tetine Milk Bar cu orificiu special si este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani.Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic. In cazul in care nu se doreste utilizarea tuturor celor 12 tetine se pot utiliza dopuri de cauciuc pentru blocarea gaurilor.

rating 0 review-uri

Hranitoare comuna vitei cu 20 tetine, Milk Bar, 120l cu baza solida, amplasare pe sol

Hranitoarea comuna pentru vitei este prevazuta cu 20 tetine Milk Bar cu orificiu special si este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani.Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic. In cazul in care nu se doreste utilizarea tuturor celor 20 tetine se pot utiliza dopuri de cauciuc pentru blocarea gaurilor.

rating 0 review-uri

Hranitoare compartimentata vitei cu 2 tetine, Milk Bar, cu carlige de fixare Ezi Lock

Hranitoarea compartimentata cu 2 tetine se potriveste in fermele in care viteii sunt crescuti cate doi in boxa inca din primele zile de viata. Compartimentarea ajuta la monitorizarea individuala a cantitatilor alaptate la fiecare masa.Hranitoarea este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani.Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic.

rating 0 review-uri

Hranitoare compartimentata vitei cu 3 tetine, Milk Bar, cu carlige de fixare Ezi Lock

Hranitoarea compartimentata cu 3 tetine se potriveste pentru fermele in care viteii sunt crescuti cate trei in boxa inca din primele zile de viata. Compartimentarea ajuta la monitorizarea individuala a cantitatilor alaptate la fiecare masa.Hranitoarea este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani.Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic.

rating 0 review-uri

Hranitoare compartimentata vitei cu 4 tetine, Milk Bar, cu carlige de fixare Ezi Lock

Hranitoarea compartimentata cu 4 tetine se potriveste pentru fermele in care viteii sunt crescuti cate patru in boxa inca din primele zile de viata. Compartimentarea ajuta la monitorizarea individuala a cantitatilor alaptate la fiecare masa.Hranitoarea este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani.Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic.

rating 0 review-uri

Hranitoare compartimentata vitei cu 5 tetine, Milk Bar, cu carlige de fixare Ezi Lock

Hranitoarea compartimentata cu 5 tetine se potriveste pentru fermele in care viteii sunt crescuti in grupe de cate cinci inca din primele zile de viata. Compartimentarea ajuta la monitorizarea individuala a cantitatilor alaptate la fiecare masa.Hranitoarea este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani.Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic.

rating 0 review-uri

Hranitoare compartimentata vitei cu 10 tetine, Milk Bar, cu carlige de fixare din aluminiu

Hranitoarea compartimentata cu 10 tetine se potriveste pentru fermele in care viteii sunt crescuti in grupe de cate zece inca din primele zile de viata. Compartimentarea ajuta la monitorizarea individuala a cantitatilor alaptate la fiecare masa.Hranitoarea este fabricata din polietilena de inalta calitate avand o rezistenta mare atat la actiunea razelor UV, cat si in sezoanele cu temperaturi extreme. Durata medie de viata a hranitoarelor Milk Bar din experienta practica din teren este intre 15 si 20 de ani.Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min), astfel incat toti viteii vor termina de supt in acelasi timp. Avantajele tetinelor speciale Milk Bar: - ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum); - stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind in acest fel digestia laptelui; - creste absorbtia de lactoza; - elimina cazurile de supt incrucisat; - reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala; - imbunatateste sporul zilnic.

rating 0 review-uri

Set 5 kituri complete sistem alaptare vitei Milk Bar Vitality

Produs cu mai multe variante

Sistemul de alaptare Vitality de la Milk Bar este solutia optima pentru vitei sanatosi! Este important ca viteii sa suga cu o viteza controlata de la fatare pana la intarcare. 

Sistemul Vitality cu gestionare prin culori ofera operatorului o metoda simpla vizuala care se asigura ca toti viteii sug dintr-o tetina Milk Bar care are aceeasi varsta (perioada de utilizare) ca si vitelul. 

Setul contine 5 bidoane, de 3 sau de 4 litri,  5 capace, 10 cleme, 10 etichete de plastic (cate una de fiecare culoare), o tetina galbena de colostru pentru invatare, 10 tetine Milk Bar negre, si 5 suporturi pentru atasarea bidoanelor pe grilajul cusetelor. 

Tetinele speciale Milk Bar ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum).

rating 0 review-uri

Set 10 cleme tetine si etichete plastic pentru sistemul de alaptare vitei Milk Bar Vitality, 10 culori

Cum sa utilizezi sistemul de bidoane Vitality?

Viteilor nascuti intr-o saptamana li se aloca o anumita culoare si celor nascuti in urmatoarea saptamana o alta culoare, fiind disponibile cleme si etichete in 10 culori. Cand viteii nascuti in saptamana 1 ajung la intarcare, dupa curatarea recipientelor doar tetinele trebuie inlocuite si culoarea este disponibila pentru urmatoarea generatie de vitei. Acest ciclu se repeta pe tot parcursul anului. 

Setul contine 10 cleme si 10 etichete de plastic in 10 culori.

rating 0 review-uri

Set 5 cleme tetine si etichete plastic pentru sistemul de alaptare vitei Milk Bar Vitality

Produs cu mai multe variante

Cum sa utilizezi sistemul de bidoane Vitality?

Viteilor nascuti intr-o saptamana li se aloca o anumita culoare si celor nascuti in urmatoarea saptamana o alta culoare, fiind disponibile cleme si etichete in 10 culori. Cand viteii nascuti in saptamana 1 ajung la intarcare, dupa curatarea recipientelor doar tetinele trebuie inlocuite si culoarea este disponibila pentru urmatoarea generatie de vitei. Acest ciclu se repeta pe tot parcursul anului. 

Setul contine 5 cleme si 5 etichete de plastic de o singura culoare.

rating 0 review-uri

Kit complet suport pentru sistemul de alaptare vitei Milk Bar Vitality

Suportul pentru bidoanele de alaptare Milk Bar Vitality se poate monta pe orice tip de grilaj pentru cusete. Sticla se auto-aliniaza pentru a garanta pozitionarea corecta a tetinei de fiecare data. Vitelul face restul, tragand tetina inainte, apoi pe masura ce bea, sticla se blocheaza in pozitia corecta in suport. 

rating 0 review-uri

Tetine Milk Bar cu orificiu special pentru alaptare vitei, set 10 buc.

Milk Bar a copiat modelul mamelonului vacii si a simulat procesul de eliberare al laptelui! Tetina Milk Bar nu pulseaza laptele in gura vitelului, este nevoie ca acesta sa depuna un mic efort pentru a suge, ceea ce il ajuta sa produca mai multa saliva. Tetinele Milk Bar sunt din cauciuc natural atent selectionat si sunt prevazute cu o membrana ce controleaza debitul cu care suge vitelul (1 litru in aprox. 4 min fata de 1 litru in aprox. 2 min).Avantajele tetinelor speciale Milk Bar:- ajuta la crearea reflexului ce conduce la inchiderea gutierei esofagiene, lucru deosebit de important pentru directionarea laptelui in compartimentul corect al stomacului vitelului (abomasum);- stimuleaza productia de saliva acest lucru fiind foarte important pentru reglarea ph-ului din stomac, imbunatatind astfel digestia laptelui;- creste absorbtia de lactoza;- elimina cazurile de supt incrucisat;- reduce vizibil cazurile de diaree nutritionala;- imbunatateste sporul zilnic.

rating 0 review-uri

Tetine Milk Bar cu orificiu special, galbene, pentru colostru vitei, set 5 buc.

Aceasta tetina satisface instinctul de supt al viteilor in perioada colostrala (primele 3 zile de alaptare), perioda in care acestia sunt mai fragili si au nevoie de o tetina din care sa suga mai usor.Tetina galbena pentru initierea viteilor la supt este confectionata dintr-un cauciuc mai moale, ideala pentru primele alaptari, inainte de folosirea tetinei negre Milk Bar.

rating 0 review-uri

Set 2 carlige plastic Milk Bar Ezi Lock

Carligele Ezi Lock sunt ajustabile si blocheaza hranitoarea pe gard sau grilaj de pana la 75 mm grosime. 

Viteii nu pot sa dea jos hranitoarea de pe gard sau grilaj, dar cel mai important lucru este ca hranitoarele sunt fixate strans si usor aplecate in spre vitel, dar nu exista riscul de se rasturna in fata. Acest lucru inseamna ca toti viteii sug aceeasi cantitate de lapte pana la ultimul strop.

Hranitoarele pot fi intoarse cu susul in jos pentru a tine tetina departe de vitei.

rating 0 review-uri

Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor

Produs cu mai multe variante

Milk Taxi este un echipament revolutionar de hranire al viteilor cu ajutorul caruia caratul galetilor devine un lucru de domeniul trecutului. Datorita multiplelor dotari inteligente, alaptarea este mult mai usoara, greselile de cantitate/concentratie sau neglijentele de temperatura in alaptarea viteilor nu vor mai fi o problema!

Preturile din oferta prezenta nu includ toate optiunile descrise mai jos. Pentru consultarea tuturor optiunilor cu preturile aferente acceseaza www.milktaxi.ro/configurator-online/

rating 0 review-uri

Automat alaptare vitei, Holm&Laue CalfExpert

Automatul de alaptare CalfExpert prepara pentru fiecare vitel un amestec adaptat individual! Cu flexibilitate in crearea curbelor de furajare, 8 programe de hranire, un control inteligent al concentratiei laptelui si posibilitate de alaptare simultana a 4 vitei, CalfExpert este cel mai flexibil aparat de hranire de vitei din lume!

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border