fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Igiena si spalare

Pentru a avea un mediu sanatos in ferma si pentru a nu afecta calitatea produselor rezultate din exploatarea animalelor, igiena este esentiala. La Agromax.ro avem o oferta foarte bogata si diversificata de produse pentru igiena si spalare, grupate in mai multe categorii: Detergenti CIP, Curatare si dezinfectie suprafete, Detergenti de rufe, Igiena personala, Igiena unitatilor de muls, Igiena adaposturilor si consumabile spalare. Acestea sunt produse ale unor branduri cunoscute si apreciate, cum ar fi BouMatic, Prodyver sau Teisen Products. 

rating 0 review-uri

Detergent concentrat alcalin lichid fara clor BouMatic Sana Guard 1, pentru instalatii de muls si tancuri...

Produs cu mai multe variante

Sana Guard 1 apartine generatiei de detergenti super concentrati special formulati de BouMatic pentru utilizarea cu sistemele automate de spalare. Detergentii concentrati reduc mult costurile per spalare, ofera cea mai puternica curatare si ofera cel mai bun raport pret/calitate.

rating 0 review-uri

Detergent concentrat acid lichid BouMatic Acid 3X, pentru instalatii de muls si tancuri de racire

Produs cu mai multe variante

Acid 3X apartine generatiei de detergenti super concentrati special formulati de BouMatic pentru utilizarea cu sistemele automate de spalare. Detergentii concentrati reduc mult costurile per spalare, ofera cea mai puternica curatare si ofera cel mai bun raport pret/calitate.