fara TVA cu TVA
Magazin online pentru fermieri
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Filtre (6 produse)

Verande vitei

rating 0 review-uri

Veranda Igloo H&L, structura de baza fara acoperis

Cresterea viteilor afara intr-un climat natural este ideala pentru acestia, iar boxa comuna Igloo este solutia perfecta, insa boxa nu este completa pana nu este combinata cu o zona de odihna cu acoperis. Indiferent daca o folosesti cu un acoperis fix sau unul mobil sub forma de Igloo Veranda, viteii beneficiaza mereu de acces optim la aer curat, fiind totodata adapostiti de vremea urata.Nu doar viteii apreciaza mediul de lucru protejat, tu, angajatii tai si familia ta o vor face de asemenea. Pe deasupra, furajele si asternuturile raman uscate.Zona odihna de 5 x 5 m, 2 fronturi de furajare autoblocante cu 7 posturi fiecare, 2 jgheaburi INOX rabatabile, 2 roti complete, carlig suspendare pentru incarcator frontal, surube, piulite si conectori galvanizati.

rating 0 review-uri

Veranda pentru boxa comuna vitei Calf-Tel MultiMAX, structura de baza fara acoperis, varianta DUO mobila

Structura de baza fara acoperis a verandei pentru boxele comune Calf-Tel MultiMAX este formata dintr-un cadru galvanizat cu distanta dintre stalpi de 5 x 2,5 m, 2 fronturi de furajare autoblocante cu 7 posturi fiecare, perete despartitor central, 2 jgheaburi din INOX rabatabile, 2 roti complete, carlig suspendare pentru incarcator frontal, surube, piulite si conectori galvanizati.Aceasta se livreaza cu kit si instructiuni de montaj in regie proprie.

rating 0 review-uri

Veranda pentru boxa comuna vitei Calf-Tel MultiMAX, structura de baza fara acoperis, varianta UNO mobila

Structura de baza fara acoperis a verandei pentru boxele comune Calf-Tel MultiMAX este formata dintr-un cadru galvanizat cu distanta dintre stalpi de 5 x 2,5 m, 1 front de furajare autoblocant cu 7 posturi, 1 jgheab din INOX rabatabil, 2 roti complete, carlig suspendare pentru incarcator frontal, surube, piulite si conectori galvanizati.Aceasta se livreaza cu kit si instructiuni de montaj in regie proprie.

rating 0 review-uri

Veranda pentru cusete vitei, Calf Garden H&L, structura de baza fara acoperis

Produs cu mai multe variante

Punerea viteilor in cusete individuale in primele zile si saptamani ale vietii a devenit un lucru stabilit in toata lumea ca fiind sanitar si bun pentru sanatatea lor. Cu toate acestea, atat oamenii cat si animalele apreciaza protectia suplimentara impotriva vremii asigurata de acoperis. CalfGarden de la Holm & Laue iti ofera beneficiile cusetelor individuale mobile impreuna cu avantajele unui acoperis mobil.