fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up Ultimele adaugate

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Cautare (13 produse)

Brand

Brand

Categories

Reseteaza acest camp

Pret

0,00 RON - 1035,00 RON

Discuri trimaj ongloane

rating 0 review-uri

Disc trimaj ongloane Demotec DL-Disc

Discul de trimaj ongloane Demotec DL-DISC este un disc inovativ pentru ingrijirea profesionala a ongloanelor.

Placa de baza a discului este construita din aluminiu. Acest lucru permite o manevrare usoara si confortabila. Cele 7 lame de taiere din otel carbon (Widia) asigura un nivel ridicat de curatare a onglonului si longevitate discului.

Lamele sunt reglate din fabrica pentru a curata rapid ongloanele si pentru a forma aschii mari. Aceasta ajustare permite indepartarea atenta a onglonului crescut, fara miros sau praf, nu se incalzeste astfel protejeaza animalul.

Experienta arata ca in cazul in care animalele sunt crescute in stabulatie libera, cu un singur set de lame se pot trima peste 400 de vaci.

rating 0 review-uri

Disc trimaj ongloane Demotec DL-Soft

DL SOFT este un disc pentru trimajul ongloanelor, special creat pentru utilizatorii cu mai putina experienta.Indeparteaza cu usurinta marginile crescute ale ongloanelor astfel combinand capacitatea de taiere cu avantajele rularii usoare a discului de trimaj cu lame. Astfel devine discul ideal de trimaj pentru utilizatorii care nu trimeaza ongloane in fiecare zi.

Taierea usoara este datorata unor noi ajustari a lamelor si faptului ca cele 7 lame sunt plasate succesiv.

Fara praf - convenabil pentru utilizator Fara caldura - protejeaza animalul

Lamele pot fi utilizate pe ambele parti.

rating 0 review-uri

Lame de schimb standard pentru discurile de trimaj Demotec

Produs cu mai multe variante

Lamele gri sunt din otel carbon (Widia). Acestea asigura performante mai bune la taiere si durata de viata indelungata.

Pot fi utilizate in ambele directii si usor de inlocuit. Astfel, te poti bucura de o viata lunga a intregului set. Lamele se potrivesc ambelor discuri DL-Demotec.

rating 0 review-uri

Disc trimaj ongloane din aluminiu, Allredo SA10, cu 6 lame reversibile din titan

ALLREDO SA10 este un disc de trimaj ongloane recomandat pentru trimerii profesionisti datorita capacitatii sale abrazive de 1.1 mm. Lamele de titan de inalta calitate ce sunt furnizate cu discul pot sa trimeze pana la 2400 ongloane (600 vaci). Lamele sunt pozitionate simetric pe disc si sunt reversibile, asigurand un trimaj curat al suprafetei onglonului.Lama principala a discului SA10 este fabricata din Aluminiu 7075, cel mai dur si mai puternic de acest gen. Toate cele patru margini ale lamelor sunt folosite la taiere, iar marcajele de pe disc arata cum trebuie manevrate.

rating 0 review-uri

Lame de schimb pentru disc trimaj ongloane Allredo, 14 x 14 x 2 mm, set 10 buc

Produs cu mai multe variante

Setul de lame de schimb ALLREDO este proiectat pentru toate discurile standard de trimaj – atat din aluminiu, cat si din titan. Au o durata lunga de viata si o performanta ridicata, fiind disponibile in trei clase diferite.Avantajele lamelor ALLREDO:- lamele sunt utilizabile in 4 parti – pot fi rotite de trei ori- pot fi inlocuite individual – acest lucru iti ofera posibilitatea de a ajusta agresivitatea discului tau de trimaj- foarte rezistente la pietre si nisip