fara TVA cu TVA
0 Cos: 0,00 RON

arrow_drop_up Ultimele adaugate

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Cautare (39 produse)

Brand

Brand

Categories

Reseteaza acest camp

Selecteaza marimea

Marime

Aplicabilitate

Clasa de protectie

Culoare branturi

Culoare cizma/talpa

Izolatie termica

Marimi disponibile

Material

Material bombeu

Mod ambalare

Recomandare utilizare

Rezistenta la alunecare

Pret

0,00 RON - 435,00 RON
rating 0 review-uri

Cizme protectie Bekina Steplite EasyGrip, S5, verde/negru

Produs cu mai multe variante

Agrilite a devenit sinonim cu confortul si durabilitatea. Spre deosebire de cizmele greoaie din PVC sau din cauciuc, datorita materialului NEOTANE, cizmele Bekina sunt durabile, foarte usoare si confortabile.

Cizmele Bekina Agrilite sunt rezistente la uleiuri, grasimi, gunoi de grajd si diverse produse de curatare! Mai mult, datorita materialului NEOTANE, cizma ramane moale, chiar si la temperaturi scazute, ceea ce este important pentru orice loc de munca. Inaltimea cizmei poate fi ajustata pentru a satisface cerintele individuale. 

Siguranta este pe primul loc in sectorul agricol, de aceea, cizmele sunt furnizate cu bombeu metalic si cu talpa antiperforatie. Datorita profilului lor imbunatatit si testat SRC, le poti purta si cand lucrezi in salile de muls sau pe camp.

rating 0 review-uri

Cizme protectie Bekina StepliteX ThermoProtec, S5, verde/antracit

Produs cu mai multe variante

Cizmele Bekina StepliteX ThermoProtec sunt cizme de protectie complete, cu bombeu si talpa antiperforatie non-metalice. Spre deosebire de cizmele greoaie din PVC sau cauciuc, datorita materialului NEOTANE, cizmele Bekina sunt durabile, foarte usoare, confortabile si mai calduroase.

rating 0 review-uri

Cizme protectie Bekina Thermolite IceShield, S5, verde/antracit

Produs cu mai multe variante

Cizmele Bekina Thermolite sunt rezistente la uleiuri, grasimi, gunoi de grajd si diverse produse de curatare. Datorita materialului NEOTANE, cizma ramane moale la temperaturi scazute. Inaltimea cizmei poate fi ajustata pentru a satisface cerintele individuale.

rating 0 review-uri

Branturi premium, profilate, pentru cizmele de protectie Bekina

Produs cu mai multe variante

Branturile Bekina premium cu un profil ergonomic, sunt create pentru reducerea oboselii prin confortul ridicat al purtatorului. Sunt realizate dintr-un material respirabil si absorbant de umiditate ce va asigura picioare calde si uscate, cu elemente suplimentare de absorbtie a socurilor in calcai pentru o amortizare foarte buna.

rating 0 review-uri

Maneca protectie incheietura din neopren, Allredo, albastra, 9cm

Aceasta maneca elastica de protectie ALLREDO este un mod simplu de a-ti proteja incheietura si antebratul. Este populara in special intre trimerii de ongloane, deoarece este usor de pus si de dat jos.Maneca de protectie ALLREDO este fabricata din material elastic din neopren si are culoarea albastru in interior si negru in exterior. Avantajele manecii de protectie ALLREDO:- este usor de pus si de dat jos- poate fi spalata in masina de spalat- este rezistenta la apa- protejeaza incheietura si antebratul

rating 0 review-uri

Maneca protectie incheietura din neopren, Allredo, verde, 11cm

Maneca de protectie ALLREDO s-a dovedit a fi valoroasa pentru trimerii profesionisti si ocazionali de ongloane.Maneca de protectie ALLREDO este fabricata dintr-un material elastic din neopren si are culoarea verde in interior si negru in exterior.Avantajele manecii de protectie ALLREDO:- se poate spala in masina de spalat- este usor de pus- protejeaza antebratul si incheietura- este rezistenta la apa

rating 0 review-uri

Salopeta de unica folosinta pentru trimaj ongloane, Allredo PP40, albastru inchis

Produs cu mai multe variante

ALLREDO PP40 este o salopeta de unica folosinta fabricata din polipropilena cu doua straturi, avand gluga elastica din trei piese. Are fermoar bidirectional cu protectie. Manecile, picioarele si talia sunt elastice, iar materialul salopetei este respirabil si antistatic.Salopeta de unica folosinta ALLREDO PP40 se poate folosi in timpul trimajului de ongloane; ca protectie pentru vizitatori; in timpul activitatilor de curatare si ca protectie pentru lucru in mediu murdar.

rating 0 review-uri

Salopeta de unica folosinta pentru trimaj ongloane, Allredo SMS03, albastru deschis

Produs cu mai multe variante

ALLREDO SMS03 este o salopeta de unica folosinta fabricata din polipropilena cu 3 straturi laminate (SMS), avand gluga cu margine elastica din trei piese. Are fermoar bidirectional cu protectie. Este rezistenta la stropire, in conformitate cu EN 13034-5/6 (limitat). La picioare are o intaritura din trei piese pentru un confort crescut. Salopeta este respirabila, iar manecile, picioarele si talia sunt elastice.Salopeta de unica folosinta ALLREDO SMS03 se poate folosi in timpul trimajului de ongloane; in timpul activitatilor de curatare si ca protectie pentru lucru in mediu murdar.

rating 0 review-uri

Cizme protectie Bekina StepliteX ThermoProtec, S5, portocaliu/albastru

Produs cu mai multe variante

Cizmele Bekina StepliteX ThermoProtec este o cizma de protectie completa, cu bombeu si talpa antiperforatie non-metalice. Spre deosebire de cizmele greoaie din PVC sau cauciuc, datorita materialului NEOTANE, cizmele Bekina sunt durabile, foarte usoare, confortabile si mai calduroase.