fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Intretinere ongloane vaci

rating 0 review-uri

Kit tratament ongloane Demotec Easy BLOC

Produs cu mai multe variante

EASY BLOC este un nou sistem perfectionat de Demotec pentru a minimiza schiopatatul si pentru efectul unei „vindecari” mai rapide a ongloanelor afectate, usor de utilizat si sigur, la un cost foarte rezonabil. Kitul EASY BLOC este alcatuit din pudra EASY BLOC, lichidul EASY BLOC, sabotii de plastic EASY BLOC si spatule pentru amestec si aplicare.

rating 0 review-uri

Kit tratament ongloane Demotec Futura PAD

Produs cu mai multe variante

FuturaPad este un produs unic, eficientizeaza tratamentul ongloanelor - simplu, rapid si usor de utilizat. O suprafata a sabotului de lemn este acoperita cu un tampon reactiv flexibil, care acopera orice denivelari ale onglonului si maximizeaza aderenta pe intreaga suprafata.

Tamponul reactiv FuturaPad este activat de un adeziv special care se intareste in 15 secunde.

rating 0 review-uri

Pulbere Demotec Easy BLOC, 500 g

Produs cu mai multe variante

Pulberea EASY BLOC face parte dintr-un sistem perfectionat de Demotec pentru a minimiza schiopatatul si pentru efectul unei „vindecari” rapide a ongloanelor afectate, usor de utilizat si sigur.

Se curata onglonul sanatos, indepartand murdaria si partea crescuta, lichidul EASY BLOC se toarna in sabotul de plastic apoi presara pulberea pe lichid, amesteca si aseaza-l pe onglon. In cateva minute operatiunea este completa - fara batai de cap, cu costuri reduse!

rating 0 review-uri

Sabot pentru ongloane, Demotec Easy BLOC

Produs cu mai multe variante

Sabotul de plastic EASY BLOC a fost proiectat cu ajutorul Dr. Adrian Gonzalez (impreuna cu alti specialisti in trimaj) si s-a bazat pe anatomia onglonului, iar versatilitatea acestuia permite ingrijirea ongloanelor de orice dimensiune.

Dimensiune Normala: pentru animale de talie medie13 cm lungime exterioara | 11 cm lungime interioara

Dimensiune XXL: pentru animale mari15 cm lungime exterioara | 13 cm lungime interioara

rating 0 review-uri

Pulbere Demotec 95

Produs cu mai multe variante
Pulberea Demotec 95 este o substanta care se activeaza in amestec cu Lichidul Demotec 95 formand un adeziv pentru fixarea sabotului de lemn pe onglon.

Masoara si toarna intr-un pahar 35 ml de lichid, la care trebuie adaugat 70 g de pulbere. Aceasta trebuie apoi amestecata complet cu spatula furnizata. In cateva secunde, se produce o masa maleabila, asemanatoare chitului care este usor de modelat si care nu adera pe maini. Aplicate direct pe onglon si pe sabotul de lemn, cele doua sunt apoi lipite si masa maleabila se muleaza in jurul imbinarii.

rating 0 review-uri

Lichid Demotec 95

Produs cu mai multe variante

Lichidul Demotec 95 este o substanta pentru activarea pulberei Demotec 95 formand un adeziv sub forma de pasta. Pasta este apoi utilizata pentru a fixa sabotul de lemn pe onglon.

35 ml de Lichid Demotec 95 trebuie masurati si turnati intr-un pahar, la care trebuie adaugat 70 g de Pudra Demotec 95 si trebuie apoi amestecata cu o spatula. In cateva secunde, se produce o masa maleabila, asemanatoare chitului care este usor de modelat si care nu adera pe maini.

Aplicate direct pe onglon si pe sabotul de lemn, cele doua sunt apoi lipite si masa maleabila se muleaza in jurul imbinarii.

rating 0 review-uri

Accelerator pentru kiturile de tratament ongloane Demotec 90 si 95, lichid, 80 ml

Acceleratorul Demotec este un lichid care actioneaza ca un catalizator si poate fi adaugat la adezivul pentru ongloane. Acest lucru grabeste procesul de intarire.

Acceleratorul Demotec este potrivit pentru Demotec 90 si 95.

Avantaje:

Vindecarea mai rapida Ideal la temperaturi scazute Aplicatie simpla Continut: 80 ml
rating 0 review-uri

Disc trimaj ongloane Demotec DL-Disc

Discul de trimaj ongloane Demotec DL-DISC este un disc inovativ pentru ingrijirea profesionala a ongloanelor.

Placa de baza a discului este construita din aluminiu. Acest lucru permite o manevrare usoara si confortabila. Cele 7 lame de taiere din otel carbon (Widia) asigura un nivel ridicat de curatare a onglonului si longevitate discului.

Lamele sunt reglate din fabrica pentru a curata rapid ongloanele si pentru a forma aschii mari. Aceasta ajustare permite indepartarea atenta a onglonului crescut, fara miros sau praf, nu se incalzeste astfel protejeaza animalul.

Experienta arata ca in cazul in care animalele sunt crescute in stabulatie libera, cu un singur set de lame se pot trima peste 400 de vaci.

rating 0 review-uri

Disc trimaj ongloane Demotec DL-Soft

DL SOFT este un disc pentru trimajul ongloanelor, special creat pentru utilizatorii cu mai putina experienta.Indeparteaza cu usurinta marginile crescute ale ongloanelor astfel combinand capacitatea de taiere cu avantajele rularii usoare a discului de trimaj cu lame. Astfel devine discul ideal de trimaj pentru utilizatorii care nu trimeaza ongloane in fiecare zi.

Taierea usoara este datorata unor noi ajustari a lamelor si faptului ca cele 7 lame sunt plasate succesiv.

Fara praf - convenabil pentru utilizator Fara caldura - protejeaza animalul

Lamele pot fi utilizate pe ambele parti.

rating 0 review-uri

Lame de schimb standard pentru discurile de trimaj Demotec

Produs cu mai multe variante

Lamele gri sunt din otel carbon (Widia). Acestea asigura performante mai bune la taiere si durata de viata indelungata.

Pot fi utilizate in ambele directii si usor de inlocuit. Astfel, te poti bucura de o viata lunga a intregului set. Lamele se potrivesc ambelor discuri DL-Demotec.

rating 0 review-uri

Etalon ongloane Demotec

Etalonul pentru ongloane de la Demotec a fost dezvoltat de catre Dr. Kümper, pentru trimarii de ongloane cu scopul de a le asigura un sprijin in ceea ce priveste dimensiunile la care trebuie taiate ongloanele.

Ajutor de nepretuit, etalonul care ofera indrumari practice pentru curatarea corecta a ongloanelor are 5 functii:

Masoara lungimea peretelui exterior al onglonului; Controleaza unghiul dintre talpa si peretele exterior al onglonului; Compara inaltimea dintre peretii interiori si cei exteriori a ongloanelor; Asigura ca se poate realiza planul corect de contact talpa - sol; Controleaza panta talpii.
rating 0 review-uri

Cizma ongloane Demotec Practic, inclusiv seringa 100 ml

Cizma Practic de la Demotec pentru afectiuni dificile ale ongloanelor si probleme la ambele ongloane. Usor, rapid si eficient, se aplica pe ongloanele curate, permite tratarea locala cu mult succes si reduce la minimum sansele de infectii secundare.Cizma Practic pentru ongloane ofera o noua alternativa, pentru a extinde gama de tratamente in ceea ce priveste inflamatia si infectiile dificile.

Instructiuni de utilizare

Regleaza curelele pentru fixarea cizmei Practic de la Demotec pe piciorul animalului. Introdu „solutia” recomandata de veterinar sau de specialistul in trimaj ongloane in cizma prin orificiul special conceput! Cizma poate fi reutilizata.

rating 0 review-uri

Solutie lichida pentru ingrijirea ongloanelor Teisen Hoof Care, bidon 2 l

Teisen Hoof Care este o solutie lichida pentru ingrijirea ongloanelor la vaci, oi si capre, ce ofera o rezistenta ridicata la materialul organic. Solutia lichida Teisen Hoof Care poate fi utilizata atat in sala de muls prin sprayere sau in baile de picioare pentru vaci, oi si capre.
rating 0 review-uri

Gel pentru ingrijirea ongloanelor Teisen Hoof Care, cutie 400 g

Teisen Hoof-Care este un gel de inalta calitate pentru ingrijirea ongloanelor.

Gelul Teisen Hoof-Care este utilizat pentru protectia ongloanelor dupa trimaj pentru vaci, oi sau capre. 

Gelul se aplica cu o pensula pe ongloane sau intre acestea. Peria de aplicare este inclusa.

Dupa aplicarea gelului Teisen pentru ingrijirea ongloanelor, daca spatiul este ud si noroios, se recomanda bandajarea onglonului cu bandajul adeziv Hoof Tape pentru a-l proteja. Bandajul adeziv se va desprinde singur dupa cateva zile.

rating 0 review-uri

Rola bandaj adeziv pentru ingrijirea ongloanelor Teisen Hoof Tape, 5cm x 25m

Teisen Hoof Tape este o rola de bandaj adeziv din bumbac negru foarte eficienta pentru ingrijirea ongloanelor, oferindu-le o protectie suplimentara.

Rola de bandaj adeziv Teisen Hoof Tape este utilizata pentru prevenirea recontaminarii onglonului deja tratat. Se utilizeaza in combinatie cu gelul Teisen Hoof-Care. 

Se desprinde singura dupa cateva zile.

rating 0 review-uri

Gel ingrijire ongloane Demotec 500 ml

Acidul salicilic este o substanta des utilizata in tratamentele ongloanelor. Utilizarea acestuia sub forma de pulbere nu este convenabila si este greu de dozat cantitatea necesara.

Demotec a creat o solutie mult mai eficienta - Gelul de ingrijire ongloane, ce are ca substanta de baza acidul salicilic si Aloe Vera pentru hidratare. Gelul are o aderenta mai buna pe onglon datorita unei formule speciale. Manevrarea acestuia este extrem de usoara, doar strangi sticla direct pe onglon.

- Onglonul trebuie sa fie curat si uscat.- Se recomanda agitarea recipientului inainte de utilizare. - Daca se bandajeaza dupa aplicarea gelului, se recomanda indepartarea bandajului dupa 2-3 zile.

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, Demotec

Produs cu mai multe variante

Sabotii de lemn Demotec pot fii utilizati pe ambele parti, pe onglonul stang sau drept pentru tratamentele ongloanelor. De obicei, se constata ca o singura parte a onglonului este afectata si astfel este posibil sa se fixeze un sabot de lemn pe onglonul neafectat. Acest lucru nu numai ca ridica partea afectata din murdarie, astfel incat eficienta tratamentului medical si chirurgical este mai ridicata, dar este mai importanta mutarea greutatii pe partea sanatoasa, permitand sa se odihneasca partea afectata.

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, Demotec, dimensiuni speciale

Produs cu mai multe variante

Sabotii de lemn Demotec sunt disponibili in trei dimnesiuni speciale pentru tratamentele ongloanelor.

De obicei, se constata ca o singura parte a onglonului este afectata si astfel este posibil sa se fixeze un sabot de lemn pe onglonul neafectat. Acest lucru nu numai ca ridica partea afectata din murdarie, astfel incat eficienta tratamentului medical si chirurgical este mai ridicata, dar este mai importanta mutarea greutatii pe partea sanatoasa, permitand sa se odihneasca partea afectata.

rating 0 review-uri

Baie de picioare CalfOTel 205x81x17 cm

Baia modulara de picioare CalfOTel este formata din doua recipiente legate pentru a crea o baie cu tratament dublu. Prima baie poate fi umpluta cu apa pentru curatarea ongloanelor, iar a doua baie cu solutie pentru tratament. Sistemul de legatura este sigur si usor de detasat pentru curatare.

Podeaua baii are un model cu nervuri. Acestea au efectul de a departa ongloanele copitei creand o mai buna curatare (in prima baie) si asigurand un tratament mai bun (in a doua). Baia poate fi la fel de bine folosita ca o baie de tratament „unica”.

Dimensiunile exterioare sunt 205 cm lungime x 81 cm latime x 17 cm adancime.

Capacitatea este de 200 litri. Peretele este gradat.

rating 0 review-uri

Role bandaj pentru ingrijirea si tratamentul ongloanelor, Allredo REDO-FIX, set 20 buc

Produs cu mai multe variante

REDO-FIX este o rola de bandaj elastic de inalta calitate. Aceste bandaje se folosesc in ingrijirea si tratamentul ongloanelor cu rolul de a proteja pansamentele aplicate pe rani.Rola REDO-FIX este fabricata dintr-un material strans tesut realizat dintr-un amestec de bumbac, viscoza si poliamida.Avantajele bandajului REDO-FIX:- este usor de rulat- tesatura bandajului este foarte moale- este ideal pentru utilizarea in medicina veterinara

rating 0 review-uri

Rola bandaj adeziv pentru ingrijirea si tratamentul ongloanelor, Allredo "Haft"

Produs cu mai multe variante

REDO-FIX "Haft" este o rola de bandaj creponat elastic. Textura bandajului "Haft" este similara cu cea a unui bandaj creponat standard, dar "Haft" este autoadeziv, lucru ce il face ideal pentru protejarea pansamentelor aplicate pe rani.Bandajul REDO-FIX "Haft" este fabricat dintr-un material strans tesut realizat dintr-un amestec de bumbac, viscoza si poliamida.Avantajele bandajului REDO-FIX "Haft":- este usor de derulat- tesatura bandajului este foarte moale- este ideal pentru aplicarea pansamentelor- este potrivit si pentru pansamentele cu unguente

rating 0 review-uri

Rola bandaj adeziv elastic 7,5cm x 4,5m pentru ingrijirea si tratamentul ongloanelor, Allredo REDO-FLEX

Produs cu mai multe variante

REDO-FLEX este o rola de bandaj elastic autoadeziv ce a fost conceput pentru sectorul veterinar si este folosit in principal in ingrijirea ongloanelor si copitelor vacilor, dar si pentru cai.Acest bandaj a fost fabricat pentru a fii usor de derulat, cu o rezistenta puternica chiar si la temperaturi scazute si usor de rupt cu mana. Avantajele bandajului REDO-FLEX:- este rezistent la apa si la transpiratie- nu se lipeste de piele sau de par- permite pielii sa respire- extrem de rezistent ca fixare, asigurand suport si protectie ongloanelor

rating 0 review-uri

Rola bandaj adeziv elastic 10cm x 4,5m pentru ingrijirea si tratamentul ongloanelor, Allredo REDO-FLEX

Produs cu mai multe variante

REDO-FLEX este o rola de bandaj autoadeziv elastic fabricat din material sintetic de inalta calitate, cu o adeziune ridicata pentru fixare sigura. Acest bandaj autoadeziv este folosit in special in tratamentul si ingrijirea ongloanelor bovinelor si cailor.

rating 0 review-uri

Rola bandaj adeziv elastic 10cm x 4,5m pentru ingrijirea si tratamentul ongloanelor, Allredo REDO-FLEX NEON

Produs cu mai multe variante

REDO-FLEX NEON este o rola de bandaj elastic, autoadeziv fabricat din material sintetic de inalta calitate. Este un bandaj ideal pentru vaci si alte animale mari, cum ar fi caii sau camilele pentru a le proteja articulatiile si tendoanele. Bandajul REDO-FLEX NEON vine in culori neon ce sunt usor de observat, fiind rezistent la apa, transpiratie si nu aluneca de pe picior.

rating 0 review-uri

Rola banda adeziva 5cm x 50m pentru protejarea bandajelor la ongloane, Allredo SV10, neagra

Rola de banda adeziva ALLREDO SV10 este un produs ideal pentru protejarea bandajelor din industria trimajului. Odata ce a fost aplicata, banda adeziva fixeaza bandajul si il protejeaza de umiditate. Aceasta banda puternica este o alternativa foarte buna de utilizat in locul bandajului cu gudron.Banda adeziva ALLREDO SV10 este fabricata dintr-un material de poliester si are o suprafata de polimer de inalta calitate. Adera foarte bine pe el insusi si pe alte tipuri de bandaje.Avantajele benzii adezive ALLREDO SV10:- foarte flexibila si maleabila- este rezistenta la apa si la transpiratie- doar o parte a benzii este adeziva pentru a preveni lipirea paielor sau a mizeriilor, cum se intampla in cazul bandajelor cu gudron- se rupe usor cu mana

rating 0 review-uri

Rola bandaj ghipsat pentru ingrijirea si tratamentul ongloanelor, Allredo REDO-CAST

Produs cu mai multe variante

REDO-CAST este o rola de bandaj ghipsat pentru sustinere ce se aplica rapid in scopuri veterinare. Bandajul ghipsat sintetic este deseori singurul ajutor al unui proces de insanatosire de succes cand onglonul sau copita unei vaci sau al unui cal trebuie imobilizate temporar.

rating 0 review-uri

Pansamente absorbante din bumbac pentru tratamentul ranilor la ongloane, Allredo, set 24 buc.

Pansamentul absorbant din bumbac ALLREDO a fost special conceput pentru utilizarea in tratamentul si ingrijirea ongloanelor la vaci.Avantajele pansamentului ALLREDO:- bumbacul absoarbe secretia produsa de rana- pansamentul previne aparitia altor afectiuni- folia de pe spatele pansamentului reprezinta o protectie impotriva contaminarii din exterior, in timp ce mentine foarte bine umiditatea si caldura in interior

rating 0 review-uri

Role pansamente sintetice, Allredo REDO-FLEX, 10cm x 4m, set 5 buc.

REDO-FLEX este o rola de pansament sintetic realizat din fibre de poliester frizat. Caracteristicile sale unice permit pansamentului sa absoarba secretiile produse de rana, dar nu absoarbe apa. Ca pansament are proprietati foarte bune si se recomanda a se aplica sub un bandaj autoadeziv pentru ongloane din gama REDO-FLEX.

rating 0 review-uri

Comprese tifon pentru ingrijirea si tratamentul ongloanelor, Allredo REDO-FLEX, set 100 buc

Produs cu mai multe variante

Compresele de tifon REDO-FLEX sunt folosite drept pansament in sectorul trimajului de ongloane. Aceste comprese se folosesc in aplicarea tratamentelor pe rani si pentru acoperirea lor. Odata ce compresele au fost aplicate, pot fi fixate folosind fie un bandaj elastic si banda adeziva pentru fixare, fie un bandaj autoadeziv din gama ALLREDO.

rating 0 review-uri

Cleste testare ongloane cu manere drepte, Allredo HS10, 33 cm

ALLREDO HS10 este un cleste care se utilizeaza in testarea ongloanelor la vaci si la cai. Aceasta versiune este un model simplu, usor de utilizat si convenabil din punct de vedere economic.Clestele ALLREDO HS10 este facut din otel inoxidabil si are suprafata striata. Acesta este dotat cu manere ergonomice pentru o manevrare confortabila si usoara.Avantajele clestelui ALLREDO HS10:- manevrare foarte usoara si confortabila- are o deschidere larga- se poate folosi doar cu o mana

rating 0 review-uri

Forceps expansor Allredo pentru examinarea spatiului dintre ongloane

Produs cu mai multe variante

Cele mai noi descoperiri din domeniul ingrijirii ongloanelor arata ca succesul tratarii afectiunilor de ongloane, cum ar fi Mortellaro, depinde considerabil de depistarea timpurie a afectiunilor. Este necesara o examinare completa in zona dintre ongloanele vacilor pentru depistarea afectiunilor in stadiile incepatoare, iar forcepsul expansor ALLREDO este unealta potrivita pentru acest lucru.Avantajele forcepsului ALLREDO:- ideal pentru indepartarea ongloanelor- prelucrat cu precizie- manere acoperite cu PVC- capete tocite in special pentru protejarea ongloanelorNota: Versiune de forceps cu suporti inelari este deosebit de practica deoarece ongloanele sunt indepartate mai tare unele de altele permitand o examinare mai clara a spatiului dintre ongloane.

rating 0 review-uri

Forceps profesional pentru examinarea ongloanelor, Allredo HS100

ALLREDO HS100 este un forceps profesional pentru examinarea ongloanelor, special conceput pentru trimarii profesionisti de ongloane si pentru veterinari. Acest forceps impresioneaza prin calitatea sa inalta si prin manevrarea usoara, fiind potrivit pentru examinarea ongloanelor la vaci si a copitelor la cai.

Forcepsul de examinare ALLREDO HS100 este stabil in utilizare si are o lungime de 41 cm. Cele doua parti ale forcepsului au dimensiuni inegale pentru orice fel de situatie.

Avantajele forcepsului de examinare ALLREDO HS100:- manevrare foarte usoara- ideal pentru utilizarea cu o singura mana- are o durata lunga de viata fiind fabricat din otel inoxidabil- datorita celor doua elemente de testare inegale, toate partile sunt usor de accesat si pot fi examinate foarte bine

rating 0 review-uri

Disc trimaj ongloane din aluminiu, Allredo SA10, cu 6 lame reversibile din titan

ALLREDO SA10 este un disc de trimaj ongloane recomandat pentru trimerii profesionisti datorita capacitatii sale abrazive de 1.1 mm. Lamele de titan de inalta calitate ce sunt furnizate cu discul pot sa trimeze pana la 2400 ongloane (600 vaci). Lamele sunt pozitionate simetric pe disc si sunt reversibile, asigurand un trimaj curat al suprafetei onglonului. Lama principala a discului SA10 este fabricata din Aluminiu 7075, cel mai dur si mai puternic de acest gen. Toate cele patru margini ale lamelor sunt folosite la taiere, iar marcajele de pe disc arata cum trebuie manevrate.

rating 0 review-uri

Lame de schimb pentru disc trimaj ongloane Allredo, 14 x 14 x 2 mm, set 10 buc

Produs cu mai multe variante

Setul de lame de schimb ALLREDO este proiectat pentru toate discurile standard de trimaj – atat din aluminiu, cat si din titan. Au o durata lunga de viata si o performanta ridicata, fiind disponibile in trei clase diferite.Avantajele lamelor ALLREDO:- lamele sunt utilizabile in 4 parti – pot fi rotite de trei ori- pot fi inlocuite individual – acest lucru iti ofera posibilitatea de a ajusta agresivitatea discului tau de trimaj- foarte rezistente la pietre si nisip

rating 0 review-uri

Sabot lemn pentru ongloane, Allredo, subtire

Produs cu mai multe variante

Trimajul modern al ongloanelor este supus multor schimbari datorita conditiilor de trai ale bovinelor. Chiar daca un sabot standard este suficient pentru tratarea majoritatii cazurilor de afectiuni ale ongloanelor, exista mai multe afectiuni ce apar, iar eliberarea presiunii de pe onglon nu mai este o rezolvare suficienta. Conditiile podelei salii de muls, a adapostului si ortopedia onglonului trebuie analizate inaintea alegerii celei mai potrivite unelte pentru a beneficia de cea mai buna ingrijire de ongloane.Sabotul subtire ALLREDO este cu aproximativ 40% mai subtire decat sabotul standard, iar modul ideal de utilizare al acestuia este pe pardoseala de cauciuc.