fara TVA cu TVA
0 Cos: 0,00 RON

arrow_drop_up Ultimele adaugate

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Cautare (127 produse)

Brand

Brand

Categories

Reseteaza acest camp

Optiune bidoane

Subcategories

Mod de fixare

Dimensiuni acoperis

Culoare

Material

Pret

0,00 RON - 29775,00 RON
rating 0 review-uri

Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor

Produs cu mai multe variante

MilkTaxi este un sistem revolutionar de hranire al viteilor cu ajutorul caruia caratul galetilor devine un lucru de domeniul trecutului. Datorita multiplelor dotari inteligente, alaptarea este mult mai usoara, greselile de cantitate/concentratie sau negijentele de temperatura in alaptarea viteilor nu mai sunt o problema!

rating 0 review-uri

Sistem management colostru coloQuick

Daca vei incepe sa testezi colostrul vei observa ca diferentele de calitate ale acestuia variaza nu numai de la o vaca la alta, ci si de la o lactatie la alta. Prin urmare, daca hranesti vitelul cu colostru, fara a-l testa, direct de la mama rezultatul va fi aleatoriu. Pentru a-i asigura fiecarui vitel din ferma un inceput sanatos se recomanda administrarea de colostru de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp dupa fatare. Solutia este coloQuick – BANCA TA DE COLOSTRU! Testeaza calitatea colostrului dinainte. Congeleaza doar colostrul de cea mai buna calitate.  Sistemul coloQuick asigura viteilor prima masa de colostru cu cat mai multi anticorpi pentru a-si atinge potentialul maxim ca vaci. Intreg sistemul are un design simplist pentru o curatare si o utilizare usoara, beneficiile si metodele de lucru fiind similare indiferent daca o ferma are 50 sau 5.000 de vaci.

ultimele 2 produse
17.29700 Lei fara TVA 20.58343 Lei cu TVA
Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Sistem management colostru coloQuick Pasteur II

Solutia este coloQuick – BANCA TA DE COLOSTRU! Testeaza calitatea colostrului dinainte. Congeleaza doar colostrul de cea mai buna calitate. Daca vrei sa fii sigur ca nu transferi bacteriile rele vitelului prin colostru poti sa il pasteurizezi inainte de congelare. Pentru aceasta ai nevoie de coloQuick Pasteur II. Dupa ce pasteurizarea este completa coloQuick raceste colostrul imediat si astfel ai mereu cantitatea suficienta de colostru de cea mai buna calitate.Sistemul coloQuick asigura viteilor prima masa de colostru cu cat mai multi anticorpi pentru a-si atinge potentialul maxim ca vaci.Intreg sistemul are un design simplist pentru o curatare si o utilizare usoara, beneficiile si metodele de lucru fiind similare indiferent daca o ferma are 50 sau 5.000 de vaci. 

Cu coloQuick Pasteur II poti dezgheta si pasteuriza colostrul. Unitatea poate dezgheta sau pasteuriza doua casete in acelasi timp.

ultimele 1 produse
29.79000 Lei fara TVA 35.45010 Lei cu TVA
Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Refractometru optic pentru colostru

Refractometrul este un instrument folosit pentru determinarea continutului de anticorpi din colostru. Utilizarea este simpla si rapida: picura, cu ajutorul pipetei incluse in pachet, cateva picaturi din colostru pe prisma optica. Rezultatul este usor de citit, scara gradata fiind intuitiva si clara.Refractometrul este furnizat intr-o cutie de depozitare cu pipeta si impreuna cu un surub de calibrare.

rating 0 review-uri

Refractometru digital pentru colostru

Acest refractometru digital este un instrument optic de masurare, capabil sa masoare indicele de refractie atat pentru colostru (% BRIX), cat si pentru lapte integral (% DM).Indicele de refractie este in stransa corelatie cu continutul de anticorpi si concentrarea de substanta uscata. Interfata de utilizare a refractometrului digital consta doar dintr-un display si 3 butoane.

rating 0 review-uri

Caseta plastic coloQuick

Caseta conceputa pentru pastrarea si manipularea pungii de colostru.

Caseta are o structura interioara ce asigura o dezghetare rapida si usoara a colostrului in baia de apa. Este realizata din plastic special de inalta calitate, rezistent la congelare si incalzire, fiind totodata usor de curatat.

Clemele de inchidere si etichetele din plastic sunt incluse. 

rating 0 review-uri

Pungi speciale coloQuick pentru depozitare colostru, cutie 125 buc.

Punga de colostru a fost conceputa special pentru depozitarea colostrului, cu o capacitate de 4 litri.Suprafata mare permite o dezghetare rapida si eficienta. Punga este fabricata dintr-un material prietenos cu mediul inconjurator si este aprobat pentru industria alimentara, fiind rezistenta la transformarile de temperatura la care este expusa prin inghet-dezghet. Din motive de igiena, punga este de unica folosinta.

Punga speciala coloQuick a fost conceputa pentru a fii folosita impreuna cu caseta de plastic coloQuick ca parte integranta a sistemului de management coloQuick

rating 0 review-uri

Set tetina, furtun si conector pentru coloQuick

Un sistem cu tetina proiectat pentru a reduce timpul de hranire si a oferi o mai buna manipulare in timpul hranirii vitelului. Datorita acestei tetine, hranirea se poate face cu o singura mana, este proiectata ergonomic, ceea ce face posibila manipularea vitelului cu cealalta mana. Se ataseaza usor la punga de colostru.Setul contine furtunul, tetina si accesoriile de conectare.

rating 0 review-uri

Set sonda esofagiala, furtun si conector, pentru coloQuick

Un sistem cu sonda esofagiana proiectat pentru a reduce timpul de hranire si a oferi o mai buna manipulare in timpul hranirii primei mese de colostru vitelului. Datorita acestei sonde, hranirea se poate face cu o singura mana, este proiectata ergonomic, ceea ce face posibila manipularea vitelului cu cealalta mana. Se ataseaza usor la punga de colostru.Setul contine furtunul, sonda si accesoriile de conectare.

rating 0 review-uri

Electroliti Teisen Vegelyte pe baza vegetala, galeata 1,15 kg

Teisen Vegelyte® sunt electroliti pentru intretinerea sistemului digestiv al viteilor avand la baza dextroza in concentratie de 35%, fibre vegetale si alcaline pentru prevenirea acidozelor.

Electrolitii Teisen Vegelyte® sunt utilizati in special pentru rehidratarea viteilor dupa ce sufera o tulburare digestiva.

Electrolitii pot sa fie amestecati cu lapte, preventiv pentru cresterea viscozitatii intestinale a viteilor si reducerea pierderilor de lichide. Este usor de amestecat, iar viteii beau cu placere.

rating 0 review-uri

Boxa comuna vitei tip Igloo, H&L, din fibra de sticla

Iglu cu suprafata de aproximativ 14m² confectionat din fibra de sticla ranforsata. Acoperita cu un strat de gel protector ce confera o protectie marita asupra razelor UV. Livrat in 3 segmente, laminat manual, cu 4 guri de ventilare, teava suport, carlig de transport, suruburi si piulite INOX pentru utilizare in spatii deschise.

rating 0 review-uri

Boxa comuna pentru 5-7 vitei, Calf-Tel MultiMAX, cu sina de transport

Cuseta MultiMAX a fost creata pentru a usura perioadele de tranzitie a viteilor crescuti individual atunci cand sunt mutati in grupuri.

Din cauza stresului acomodarii datorita competitiei viteii pot avea pauze de crestere si probleme de sanatate, de aceea se recomanda mutarea in grupuri de 5-7 animale mai intai si apoi in grupuri mai mari.

Cuseta are 6 m², este confectionata din polietilena de inalta densitate, termoformata, extrem de durabila, blocheaza razele UV 100%.

Un mare avantaj al acestor cusete sunt gurile de aerisire posterioare care mentin un mediu racoros si confortabil in sezonul cald (se achizitioneaza separat).

rating 0 review-uri

Veranda pentru boxa comuna vitei Calf-Tel MultiMAX, structura de baza fara acoperis, varianta DUO mobila

Cadru galvanizat cu distanta dintre stalpi de 5 x 2,5m, 2 fronturi de furajare autoblocante cu 7 posturi fiecare, perete despartitor central, 2 jgheaburi INOX rabatabile, 2 roti complete, carlig suspendare pentru incarcator frontal, surube, piulite si conectori galvanizati.

Se livreaza cu kit si instructiuni de montaj in regie proprie.

rating 0 review-uri

Veranda pentru boxa comuna vitei Calf-Tel MultiMAX, structura de baza fara acoperis, varianta UNO mobila

Cadru galvanizat cu distanta dintre stalpi de 5 x 2,5m, 1 front de furajare autoblocant cu 7 posturi, 1 jgheab INOX rabatabil, 2 roti complete, carlig suspendare pentru incarcator frontal, surube, piulite si conectori galvanizati.

Se livreaza cu kit si instructiuni de montaj in regie proprie.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei Calf-Tel 1.2 Compact cu gard metalic FlexyFence H&L

Cuseta individuala cu o suprafata de cca. 1,5 m² cu deschidere ajustabila pentru imprastierea paielor de asternut. Este realizata din polietilena de densitate mare, extrem de durabila cu protectie UV 100%.

Cuseta este prevazuta cu grilaj galvanizat FlexyFence pe roti, cu protectie laterala la vant, cu usa blocabila, doi suporti circulari de galeata si pregatire pentru galeata cu tetina.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei Calf-Tel ECO cu gard metalic FlexyFence H&L

Cuseta individuala cu o suprafata de cca. 1,9 m² cu deschidere ajustabila pentru imprastierea paielor de asternut, realizata din polietilena de densitate mare, extrem de durabila cu protectie UV 100%.

Cuseta este prevazuta cu grilaj galvanizat FlexyFence pe roti, cu protectie laterala la vant, cu usa blocabila, doi suporti circulari de galeata si pregatire pentru galeata cu tetina.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei Calf-Tel PRO II cu gard metalic FlexyFence H&L

Cuseta individuala cu o suprafata de cca. 2,5 m² cu deschidere ajustabila in partea din spate pentru imprastierea paielor de asternut, realizata din polietilena de densitate mare, extrem de durabila cu protectie UV 100%.

Cuseta este prevazuta cu grilaj galvanizat FlexyFence pe roti, cu protectie laterala la vant, cu usa blocabila, doi suporti circulari de galeata si pregatire pentru galeata cu tetina.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei Calf-Tel PRO II OpenFront cu gard metalic FlexyFence H&L

Cuseta individuala cu o suprafata de cca. 2,5 m² cu deschidere ajustabila pentru imprastierea paielor de asternut, realizata din polietilena de densitate mare, extrem de durabila cu protectie UV 100%.

Versiunea OpenFront a cusetei Calf-Tel PRO II, faciliteaza accesul vitelului avand o deschidere marita, fiind recomandata in cazul viteilor de talie mare.

Cuseta este prevazuta cu grilaj galvanizat FlexyFence pe roti, cu protectie laterala la vant, cu usa blocabila, doi suporti circulari de galeata si pregatire pentru galeata cu tetina.

rating 0 review-uri

Panou posterior, pentru sistemul modular de cusete Calf-Tel Pen System

Produs cu mai multe variante

Perete spate cu guri de ventilatie ajustabile.Sistemul de panouri modulare se preteaza a fi amplasate in interiorul adapostului. In functie de dimensiunile adapostului si inclinatia pardoselii, panourile pot fii configurate in diferite moduri, nu au nevoie de ancorare putand fi usor mutate pentru curatare. Viteii sunt tinuti in sistemul modular Calf-Tel Pen in functie de cat de lunga se doreste a fii perioada de crestere in compartimente independente, iar apoi o parte din pereti pot fii indepartati pentru a forma grupuri mici usor de monitorizat.

Pentru a forma boxele Calf-Tel Pen System se recomanda combinarea produselor asociate:

Panou frontal pentru sistemul modular de cusete; Panou lateral pentru sistemul modular de cusete; Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete.
rating 0 review-uri

Boxa comuna pentru 2-3 vitei, Calf-Tel TwinHutch cu FlexyFence H&L

Boxa comuna cu grilaj special conceput pentru adapostirea a doi vitei de 5.8 m². Grilajul galvanizat FlexyFence pe roti are protectie laterala impotriva vantului, usa blocabila, suporti circulari pentru galeata de apa si bolul pentru cereale si doi suporti pentru galetile cu tetina.

rating 0 review-uri

Panou frontal pentru sistemul modular de cusete Calf-Tel Pen System

Sistemul de panouri modulare se preteaza a fi amplasate in interiorul adapostului. In functie de dimensiunile adapostului si inclinatia pardoselii, panourile pot fii configurate in diferite moduri, nu au nevoie de ancorare putand fi usor mutate pentru curatare.

Viteii sunt tinuti in sistemul modular Calf-Tel Pen in functie de cat de lunga se doreste a fii perioada de crestere in compartimente independente, iar apoi o parte din pereti pot fii indepartati pentru a forma grupuri mici usor de monitorizat.

Pentru a forma boxele Calf-Tel Pen System se recomanda combinarea produselor asociate:

Panou posterior, pentru sistemul modular de cusete; Panou lateral pentru sistemul modular de cusete; Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete.
rating 0 review-uri

Panou lateral pentru sistemul modular de cusete Calf-Tel Pen System

Produs cu mai multe variante

Sistemul de panouri modulare se preteaza a fi amplasate in interiorul adapostului. In functie de dimensiunile adapostului si inclinatia pardoselii, panourile pot fii configurate in diferite moduri, nu au nevoie de ancorare putand fi usor mutate pentru curatare. Viteii sunt tinuti in sistemul modular Calf-Tel Pen in functie de cat de lunga se doreste a fii perioada de crestere in compartimente independente, iar apoi o parte din pereti pot fii indepartati pentru a forma grupuri mici usor de monitorizat.

Pentru a forma boxele Calf-Tel Pen System se recomanda combinarea produselor asociate:

Panou frontal pentru sistemul modular de cusete; Panou posterior pentru sistemul modular de cusete; Panou lateral pentru sistemul modular de cusete; Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete.
rating 0 review-uri

Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete Calf-Tel Pen System

Sistemul de panouri modulare se preteaza a fi amplasate in interiorul adapostului. In functie de dimensiunile adapostului si inclinatia pardoselii, panourile pot fii configurate in diferite moduri, nu au nevoie de ancorare putand fi usor mutate pentru curatare. Viteii sunt tinuti in sistemul modular Calf-Tel Pen in functie de cat de lunga se doreste a fii perioada de crestere in compartimente independente, iar apoi o parte din pereti pot fii indepartati pentru a forma grupuri mici usor de monitorizat.

Pentru a forma boxele Calf-Tel Pen System se recomanda combinarea produselor asociate:

Panou frontal pentru sistemul modular de cusete; Panou posterior, pentru sistemul modular de cusete; Panou lateral pentru sistemul modular de cusete; Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete.
rating 0 review-uri

Cuseta hibrida CalfOTel pentru gazduirea mai multor vitei, separat sau in grup

Pentru a optimiza si mai mult cresterea viteilor, VDK Products a dezvoltat cuseta hibrida CalfOTel - un concept unic de cusete in care viteii pot fi gazduiti atat individual, cat si in grupuri mici, „in aer liber”. Peretii despartitori din interior sunt detasabili pentru a putea crea spatiile dorite de adapostire. Acest lucru permite ca viteii sa fie tinuti in aceeasi cuseta din prima zi de viata pana la aproximativ trei luni.

Sistemul a fost dezvoltat tinand cont de munca personalului, igiena si sanatatea animalelor.

rating 0 review-uri

Kit compact CalfOTel de patru cusete vitei, transportabil, cu praguri si grilaje metalice frontale

Kit mobil de patru cusete pentru vitei usor de utilizat sub un singur acoperis mobil. Aceasta cuseta are un design compact si ofera microclimatul perfect pentru viteii nou-nascuti, astfel reducand riscul de pneumonie si diaree. Peretii despartitori au o deschidere ce ajuta la incurajarea interactiunii sociale intre vitei.