fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Prelucrarea datelor cu caracter personal


 • Comenzi si livrare Comenzi si livrare
 • Beneficii Beneficii
 • Garantie si service Garantie si service
 • Contul meu Contul meu
 • Intrebari frecvente Intrebari frecvente
 • Informatii generale Informatii generale
 • Vreau sa fiu reseller

  Preluare comenzi

  • Telefon mobil:
  • Program:
  • 0742 268.889
  • L-V: 08-16

  Contact service

  • Telefon mobil:
  • Program:
  • 0731 371.569
  • L-V: 08-16

  Suport AgroMAX

  • Telefon mobil:
  • Program:
  • 0742 268.889
  • L-V: 08-16

  Formular de contact

AgroMAX / Info / Informatii generale / Prelucrarea datelor cu caracter personal

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


1. Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal


Protectia datelor este o prioritate pentru managementul Dairy MAX International SRL, denumita in cele ce urmeaza Dairy MAX. Navigarea pe paginile site-ului nostru e posibila fara nicio declarare a datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, pentru anumite situatii specifice persoanelor vizate, li se pot colecta si prelucra anumite date cu caracter personal. Daca prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara si nu exista niciun fundament statutar pentru aceasta procesare, ne obligam sa obtinem consimtamantul de la persoana vizata. Prelucrarea datelor cu caracter personal – precum numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon ale unei persoane vizate – se va efectua de fiecare data in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul”) si in concordanta cu reglementarile de protectie a datelor specifice tarii in care opereaza Dairy MAX. Prin intermediul acestui document compania noastra ar dori sa informeze publicul general despre natura, amploarea si scopul pentru care colectam si procesam date cu caracter personal. Pe langa acestea, persoanele vizate sunt informate si asupra drepturilor de care beneficiaza, drepturi reglementate de Regulament. In calitate de operator, Dairy MAX a implementat numeroase masuri tehnice si organizationale ca sa asigure protectia completa a datelor personale.


2. Cine suntem si cum ne poti contacta


AgroMAX este canalul de vanzari al Dairy MAX International SRL, persoana juridica avand sediul social in Comuna Recea, Strada Eroilor, nr. 17, Sat Sasar, Judetul Maramures, cu numar de ordine in Registrul Comertului J24/89/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO31145354 (in continuare “Dairy MAX”). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele tale cu caracter personal.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opinia ta, precum si sa iti furnizam orice informatii suplimentare de care ai putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor tale, te incurajam sa ne contactezi la adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de telefon: 0362 130.402.


3. Date personale pe care le prelucram


Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la tine:
• Nume si prenume
• E-mail
• Numar de telefon
• Detalii de facturare si plata
Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.
Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.


4. Scopurile si temeiurile prelucrarii datelor


Avem nevoie de datele tale personale pentru a-ti oferi urmatoarele servicii:

Comenzi AgroMAX
• Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a-ti confirma comanda, pentru a te informa despre stadiul comenzii tale si pentru a-ti crea un cont pe site-ul nostru
• Numar de telefon – te vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor tale
• Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a-ti emite factura


Cu consimtamantul tau, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu caracter personal:

Newsletter AgroMAX

• Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a comunica intr-un mod mai personal.
• E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a putea trimite newsletter-ul.


Marketing


Vrem sa te tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care te intereseaza. In acest sens, iti putem trimite mesaje de tip e-mail continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ai achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea "Cont/Cosul meu" sau sectiunea "Cont/Favorite" sau fata de care ai aratat interes, precum si alte comunicari comerciale, cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Pentru a-ti pune la dispozitie informatii de interes pentru tine, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul tau de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a-ti crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor tale si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra ta si nu te afecteaza similar intr-o masura semnificativa.
Te poti razgandi si iti poti retrage consimtamantul in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare din cadrul mesajelor sau folosind detaliile de contact Dairy MAX de mai sus.


5. Cat timp pastram datele cu caracter personal


Pentru newsletter vom pastra datele tale cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne vei notifica despre faptul ca nu mai doresti sa primesti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele tale personale vor fi distruse ireversibil.
Pentru comenzile din AgroMAX, datele tale personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani, conform dispozitiilor art. 38 din Inexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani, aceste date vor fi distruse.


6. Protejarea datelor cu caracter personal


Dairy MAX aplica un cadru intern de politici si standarde minime privind protectia datelor cu caracter personal. Aceste politici si standarde sunt actualizate periodic pentru a corespunde reglementarilor si evolutiei pietei. In conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, luam masuri tehnice si organizatorice adecvate (politici, proceduri, securitate etc.) tocmai pentru a asigura confidentialitatea si integritatea datelor cu caracter personal, precum si pentru a asigura cadrul necesar prelucrarii acestora.


7. Drepturile persoanei vizate


• Dreptul de acces al persoanei vizate. In vederea exercitarii dreptului de acces, persoana vizata poate oricand sa contacteze Dairy MAX cu o solicitare in acest sens prin care sa obtina un raport al datelor cu caracter personal;
• Dreptul de rectificare. Fiecare persoana vizata are dreptul de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal atunci cand acestea sunt incorecte sau au suferit anumite modificari, ori necesita a fi completate.
• Dreptul la stergere. Fiecare persoana vizata are dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal dupa cum urmeaza: i) atunci cand datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate, ii) persoana vizata isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea, iii) persoana vizata obiecteaza la prelucrare in conformitate cu articolul 21(1) din Regulament si nu exista temeiuri legale pentru prelucrare, sau persoana vizata obiecteaza la prelucrare in conformitate cu articolul 21(2) din Regulament, iv) datele cu caracter personal au fost procesate in mod ilegal sau o dispozitie legala in vigoare impune stergerea acestora.
• Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Fiecare persoana vizata are dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii, acolo unde unul dintre urmatoarele cazuri se aplica: i) acuratetea datelor personale este contestata de persoana vizata, ii) prelucrarea este ilegala si persoana vizata se opune stergerii datelor personale, dar cere in loc restrictionarea utilizarii lor, iii) Dairy MAX nu mai are nevoie de datele personale cu scopul de a le prelucra, dar ele sunt cerute de persoana vizata pentru unitate, in vederea exercitarii unor drepturi, iv) persoana vizata s-a opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21(1) din Regulament pana la verificarea daca temeiurile legitime ale Dairy MAX primeaza asupra celor ale persoanei vizate.
• Dreptul la portabilitatea datelor. Fiecare persoana vizata are dreptul sa solicite transferarea datelor cu caracter personal catre o terta persoana sau catre insasi persoana vizata.
• Dreptul la opozitie. Fiecare persoana vizata are dreptul de a se opune oricand, din motive care au legatura cu situatia sa particulara, la prelucrarea datelor personale care il/o vizeaza, fapt care se bazeaza pe punctele (e) si (f) din Articolul 6(1) din Regulament. Aceasta se aplica si crearii de profiluri. Dairy MAX nu va mai prelucra date personale in eventualitatea unei opozitii, decat daca putem demonstra temeiuri convingatoare si legitime pentru prelucrare, care suprascriu interesele, drepturile si libertatile persoanei vizate, sau pentru stabilirea, exercitarea sau apararea drepturilor legale. Daca Dairy MAX prelucreaza date personale pentru scopuri de marketing direct, acolo unde exista un consimtamant prealabil, persoana vizata va avea dreptul sa se opuna oricand la prelucrarea datelor sale personale pentru un astfel de marketing. Aceasta se aplica crearii de profiluri pana in punctul in care este in relatie cu un astfel de marketing direct. Daca persoana vizata obiecteaza la prelucrarea realizata de Dairy MAX pentru scopuri de direct marketing, atunci Dairy MAX nu va mai procesa datele sale personale in aceste scopuri. In plus, persoana vizata are dreptul, pe temeiuri legate de situatia sa particulara, sa obiecteze la prelucrarea datelor sale personale de catre Dairy MAX pentru scopuri de cercetare stiintifica sau de cercetare istorica, sau pentru scopuri statistice, in conformitate cu Articolul 89(1) din Regulament, cu exceptia cazului in care prelucrarea e necesara pentru realizarea unei sarcini indeplinite in interes public.
• Luarea deciziilor individuale, inclusiv crearea de profiluri. Fiecare persoana vizata are dreptul sa nu faca obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice cu privire la aceasta sau in mod similar o afecteaza in mod semnificativ, atat timp cat decizia nu se bazeaza pe acordul explicit al persoanei vizate. Dairy MAX va implementa masuri de sustinere adecvate pentru a proteja drepturile si libertatile persoanei vizate si interesele legitime, cel putin dreptul de a obtine o interventie umana din partea Dairy MAX de a-si exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.
• Dreptul de a retrage consimtamantul. Fiecare persoana vizata are dreptul sa-si retraga consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in orice moment.
• Dreptul de a formula o plangere autoritatii de supraveghere – in cazul in care persoana vizata apreciaza ca drepturile sale legitime in legatura cu operatiunile de prelucrare a datelor personale au fost incalcate, aceasta se poate adresa cu o plangere in acest sens Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania.

Daca doresti sa iti exerciti drepturile sau sa ne transmiti o notificare / cerere, te rugam sa ne contactezi la datele de contact indicate in prezenta Politica. Dairy MAX iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 30 de zile. Pentru orice intarzieri te vom anunta si iti vom oferi motivele justificate ale intarzierii.

Dairy MAX International SRL este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 27710.

 • Comenzi si livrare Comenzi si livrare
 • Beneficii Beneficii
 • Garantie si service Garantie si service
 • Contul meu Contul meu
 • Intrebari frecvente Intrebari frecvente
 • Informatii generale Informatii generale
 • Vreau sa fiu reseller

  Preluare comenzi

  • Telefon mobil:
  • Program:
  • 0742 268.889
  • L-V: 08-16

  Contact service

  • Telefon mobil:
  • Program:
  • 0731 371.569
  • L-V: 08-16

  Suport AgroMAX

  • Telefon mobil:
  • Program:
  • 0742 268.889
  • L-V: 08-16

  Formular de contact