fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Scule si echipamente trimaj ongloane

rating 0 review-uri

Etalon ongloane Demotec

Etalonul pentru ongloane de la Demotec a fost dezvoltat de catre Dr. Kümper, pentru trimarii de ongloane cu scopul de a le asigura un sprijin in ceea ce priveste dimensiunile la care trebuie taiate ongloanele.

Ajutor de nepretuit, etalonul care ofera indrumari practice pentru curatarea corecta a ongloanelor are 5 functii:

Masoara lungimea peretelui exterior al onglonului; Controleaza unghiul dintre talpa si peretele exterior al onglonului; Compara inaltimea dintre peretii interiori si cei exteriori a ongloanelor; Asigura ca se poate realiza planul corect de contact talpa - sol; Controleaza panta talpii.
rating 0 review-uri

Pistol aplicare adeziv ongloane bicomponent, Allredo REDO-BOND DG50 pentru cartusul de 50 ml

REDO-BOND DG50 este un pistol de aplicare pentru adezivul bicomponent de saboti in cartusele de 50 ml. Cadrul sau din metal de inalta calitate face din pistolul de aplicare o unealta durabila si robusta. Adezivul bicomponent isi poate atinge performanta maxima daca este utilizat in raportul corect de amestecare. Cele doua componente sunt impinse afara din cartus in raportul corect. Datorita manevrarii sale usoare, pistolul este foarte usor de utilizat si este potrivit pentru utilizare industriala, de ex. in ingrijirea profesionala de ongloane.Pistolul REDO-BOND DG50 este facut din metal, avand parti din plastic rezistent. Este potrivit pentru cartusele standard de 50 ml.

rating 0 review-uri

Pistol aplicare adeziv ongloane bicomponent, Allredo REDO-BOND DG200 pentru cartusele de 200 si 210 ml

REDO-BOND DG200 este un pistol special conceput pentru utilizarea in combinatie cu adezivul bicomponent de saboti in cartusele de 200 ml si 210 ml. Cadrul sau de inalta calitate si dispozitivele de fixare fac ca acest pistol sa fie o unealta durabila si robusta.

rating 0 review-uri

Ansamblu complet cutie metalica cu rezistenta electrica pentru incalzirea adezivilor pentru ongloane,...

Temperatura ideala de lucru a adezivilor este intre 15° si 25°, temperatura ce poate fi uneori greu de atins. Cutia metalica de incalzire a adezivilor Allredo Heat Box mentine adezivul la temperatura necesara. Are spatiu de stocare pentru cartusele suplimentare, sabotii standard si sabotii lungi pentru ongloane. Este dotata, de asemenea, si cu un raft accesibil pentru depozitarea pistolului in timpul procesului de aplicare. Cutia de incalzire poate fi atasata usor la standul tau.

rating 0 review-uri

Pila diamantata DICK, granulatie D64

Acest dispozitiv de ascutit pentru profesionisti, dezvoltat in colaborare cu specialistii nostri in instrumente de ascutit, este ideal pentru a reincarca muchia de taiere si curba unui varf de lama datorita lungimii sale de lucru si a formei solide si ovale. Acoperirea este realizata din diamante industriale de inalta performanta ce faciliteaza ascutirea si garanteaza o durata de viata foarte lunga. Acest dispozitiv de ascutit este potrivit si pentru alte unelte de taiere.

rating 0 review-uri

Pila diamantata DICK, dubla, granulatie D54 si D36

Acest dispozitiv de ascutit dublu este ideal pentru a ascuti muchia de taiere si curba unui varf de lama datorita lungimii sale de lucru si a formei solide si ovale. Acoperirea este realizata din diamante industriale de inalta performanta ce faciliteaza ascutirea si garanteaza o durata de viata foarte lunga. Formele diferite ale celor doua componente permit ascutirea individuala. Partea ovala este pentru ascutirea lamei complete a unei renete. Partea mai fina si rotunda este pentru ascutirea canelurii si a partii arcuite a lamei unei renete.

rating 0 review-uri

Pila diamantata DICK, subtire, granulatie D64

Dispozitivul subtire de ascutit acoperit cu diamant, faciliteaza redimensionarea partii arcuite a lamei si garanteaza o durabilitate ridicata. De asemenea, muchia de taiere poate fi ascutita fara probleme. Acoperirea cu diamante duce la rezultate rapide si optime. Acest dispozitiv de ascutit este potrivit si pentru alte unelte de taiere.

rating 0 review-uri

Pila diamantata rotativa DICK, cu fixare in mandrina, granulatie D64

Pila diamantata se foloseste impreuna cu scule electrice ce au o viteza maxima de 20.000 rpm. Utilizarea sculelor si acoperirea cu diamante de inalta calitate, reduce considerabil timpul necesar procesului de ascutire. Acest dispozitiv de ascutit este potrivit si pentru alte unelte de taiere.

rating 0 review-uri

Polizor cu banda DICK, pentru ascutirea renetelor si cutitelor, 2980 RPM

O alternativa rapida pentru slefuirea conventionala a tuturor tipurilor de cutite si renete. Polizorul are doua benzi abrazive standard (mici si late, granulatie 120 si granulatie 150) si un disc de lustruire din pasla. Slefuirea si lustruirea sunt posibile pana la manerul cutitului sau renetei. Polizorul are un suport ferm si datorita designului compact poate fi de asemenea folosit si intr-un atelier.

rating 0 review-uri

Pistol aplicare adeziv ongloane bicomponent Hoof-Tite pentru cartusele de 200 si 210 ml

Pistolul manual Hoof-Tite se utilizeaza pentru dozarea adezivului din cele doua tuburi ale cartusurilor Hoof-Tite de 200 si 210 ml. Datorita faptului ca sunt impinse in varful de amestec cu ajutorul pistolului, substantele din cele doua tuburi se amesteca si se activeaza in mod optim.

rating 0 review-uri

Pistol aplicare adeziv ongloane bicomponent, cartus 160 ml

Pistolul de aplicare Kulzer se utilizeaza pentru dozarea celor doua componente ale adezivului Technovit-2-Bond sau a altor adezivi de 160 ml printr-un varf de amestec. Trebuie doar sa apesi pe manerul pistolului si sa aplici adezivul in mod eficient si usor.

Pistolul pentru aplicarea adezivului ajuta trimarul de ongloane sa utilizeze adezivul cu intarire rapida usor, permitand o aplicare precisa pe saboti. Acest pistol iti ofera control si exactitate in timp ce lucrezi. Design-ul sau rezistent permite cartusurilor sa ramana fixate in loc pentru a le preveni din a cadea.