fara TVA cu TVA
Magazin online pentru fermieri
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Detergenti si dezinfectanti

rating 0 review-uri

Detergent concentrat alcalin lichid fara clor BouMatic Sana Guard 1, pentru instalatii de muls si tancuri...

Produs cu mai multe variante

Sana Guard 1 apartine generatiei de detergenti super concentrati special formulati de BouMatic pentru utilizarea cu sistemele automate de spalare. Detergentii concentrati reduc mult costurile per spalare, ofera cea mai puternica curatare si ofera cel mai bun raport pret/calitate.

rating 0 review-uri

Detergent concentrat acid lichid BouMatic Acid 3X, pentru instalatii de muls si tancuri de racire

Produs cu mai multe variante

Acid 3X apartine generatiei de detergenti super concentrati special formulati de BouMatic pentru utilizarea cu sistemele automate de spalare. Detergentii concentrati reduc mult costurile per spalare, ofera cea mai puternica curatare si ofera cel mai bun raport pret/calitate.

rating 0 review-uri

Detergent rufe profesional BouMatic Prodhylinge, sac 20 kg

Detergentul de rufe profesional se poate folosi atat pentru spalarile automate cat si cele manuale, la orice temperatura si pentru orice tip de tesaturi.

Este eficient chiar si in apa dura.Poate fii utilizat in orice tip de masina de spalat.Efect de albire eficient de la 40° C.Consum redus: pulbere concentrata.

rating 0 review-uri

Dezinfectant mameloane BouMatic BlueMAX Premium pe baza de clor

Produs cu mai multe variante

Produs biocid gata preparat pentru ingrijirea si dezinfectia mameloanelor inainte si dupa muls.

BlueMAX Premium mentine starea mameloanelor moale si neteda datorita concentratiei mari de emolienti din compozitia sa. Efectele acestui produs sunt vizibile din primele zile de folosire.

BEST SELLER in fermele din Europa!

rating 0 review-uri

Dezinfectant mameloane BouMatic BlueMAX Barrier, cu formare de pelicula

Produs cu mai multe variante

Produs biocid gata preparat de origini naturale pentru ingrijirea si dezinfectia mameloanelor dupa muls.

BlueMAX Barrier mentine starea mameloanelor moale si neteda datorita concentratiei mari de emolienti din compozitia sa. Produsul formeaza o pelicula solida pe mamelon dupa aplicare.

rating 0 review-uri

Dezinfectant mameloane BouMatic Gladiator Pre/Post pe baza de clor

Produs cu mai multe variante

Gladiator Pre/Post este un produs biocid versatil pentru dezinfectia mameloanelor atat inainte cat si dupa muls cu o formula conceputa special pentru combaterea celor mai dure microorganisme cauzatoare de mastita.

Pentru obtinerea solutiei finale trebuie comandate cele doua componente BAZA si ACTIVATORUL si amestecate intr-un raport de 1:1. Solutia astfel obtinuta este activa 24h si este printre cele mai puternice solutii pentru dezinfectia mameloanelor.

rating 0 review-uri

Dezinfectant mameloane BouMatic Gladiator Barrier pe baza de clor

Produs cu mai multe variante

Gladiator Barrier este un produs biocid conceput pentru protectia activa si eficienta a mameloanelor dupa muls.

Pentru obtinerea solutiei finale trebuie comandate cele doua componente BAZA si ACTIVATORUL si amestecate intr-un raport de 1:1. Solutia astfel obtinuta este activa 24h si este printre cele mai puternice solutii pentru dezinfectia mameloanelor.

rating 0 review-uri

Dezinfectant mameloane BouMatic Udder Star pe baza de iod, cu formare de pelicula

Produs cu mai multe variante

Produs biocid pentru ingrijirea si dezinfectia mameloanelor dupa muls.

Udder Star a fost conceput pentru protectia si ingrijirea mameloanelor dupa muls prin formarea unei pelicule. Formula sa pe baza de iod este special echilibrata intre dezinfectie si efectul puternic al actiunii emolientilor.

rating 0 review-uri

Dezinfectant mameloane BouMatic Hexi DIP Supreme pe baza de clor

Produs cu mai multe variante

Produs biocid gata preparat pentru curatarea si dezinfectia mameloanelor inainte de muls.

Hexi DIP Supreme a fost conceput pentru diparea, spumarea sau sprayerea (manuala si automata) mameloanelor inainte de muls.

pH-ul controlat face din Hexi DIP Supreme un produs non-agresiv pentru mameloane in ciuda concentratiei foarte mari de 10000 ppm.

rating 0 review-uri

Dezinfectant intermediar unitati de muls, BouMatic Oxybrosse, bidon 22 kg

Produs pentru dezinfectia unitatilor de muls intre mulsori.Compatibil cu instalatiile de backflush din salile de muls si cu robotii de muls.

Avantaje:

- rapid si foarte eficient impotriva bacteriilor, mucegaiurilor, drojdiilor, virusurilor si sporilor;- evita contaminarea incrucisata intre animale;- concentratie de utilizare scazuta;- foarte activ si eficient in curatarea periilor robotului inainte de muls.

rating 0 review-uri

Servetele dezinfectante cu alcool, BouMatic Sani Wipes Hands, cutie 2x1000 bucati

Sani-Wipes Hands sunt servetele foarte rezistente pentru igiena mainilor. Folosind Sani-Wipes, mainile intra in contact cu o solutie eficienta pentru o dezinfectare rapida. Se pot folosi si pentru a dezinfecta suprafete.

Substanta activa: alcool in concentratie de 35%Ambalare: 2 role de 1000 servetele ambalate individual intr-o cutie de carton.

Pentru a le putea folosi este nevoie de galeata de plastic cu orificiu special in capac.

rating 0 review-uri

Servetele umede pentru dezinfectia mameloanelor Teisen Teat Wipes, galeata 600 bucati

Teisen Teat-Wipes sunt servetele umede biodegradabile pe baza de alcool si clorhexidina pentru igienizarea mameloanelor inainte de muls. Servetelul se foloseste printr-o miscare de rasucire si tragere in jos spre finalul mamelonului, curatand cu atentie zona de varf acestuia.

Avantaje Teisen Teat-Wipes:- curatare si uscare rapida a mameloanelor;- stimulare buna a procesului de cedare a laptelui;- imbunatatirea si mentinerea starii memeloanelor.

Galeata trebuie fixata cu susul in jos, astfel ca atunci cand se extrage un servetel, acesta sa iasa prin dezinfectantul lichid rezidual din galeata.

Se livreaza intr-o galeata de plastic cu maner cu un orificiu special in capac. Dupa folosire, galeata poate fi refolosita, comandand doar pachete de servetele rezerva.

rating 0 review-uri

Servetele umede pentru dezinfectia mameloanelor Teisen Teat Wipes, rezerva 600 bucati

Teisen Teat-Wipes sunt servetele umede biodegradabile pe baza de alcool si clorhexidina pentru igienizarea mameloanelor inainte de muls.

Avantaje Teisen Teat-Wipes:- curatare si uscare rapida a mameloanelor;- stimulare buna a procesului de cedare a laptelui;- rezultate mai bune ale mulsului;- imbunatatirea si mentinerea starii memeloanelor.

Pentru folosirea servetelelor umede Teisen Teat Wipes iti recomandam sa comanzi prima data galeata cu servetele si ulterior doar rezerva. 

rating 0 review-uri

Dezinfectant asternuturi animale BouMatic BedCide, sac 25 kg

BedCide™ este un dezinfectant pentru asternuturi ce are scopul de a imbunatati mediul si confortul efectivului de vaci din ferma.

Un factor cheie pentru productia ridicata de lapte este reprezentat de timpul in care vaca sta asezata jos. Vacile sanatoase isi petrec un procent mare din timpul lor stand jos. Ingrijirea corespunzatoare a asternutului vacilor este un aspect vital pentru igiena generala si nu trebuie tratat in mod superficial.