fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up Ultimele adaugate

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Cautare (30 produse)

Brand

Brand

Categories

Reseteaza acest camp

Pret

0,00 RON - 840,00 RON

Adezivi ongloane

rating 0 review-uri

Pulbere Demotec 95

Produs cu mai multe variante
Pulberea Demotec 95 este o substanta care se activeaza in amestec cu Lichidul Demotec 95 formand un adeziv pentru fixarea sabotului de lemn pe onglon.

Masoara si toarna intr-un pahar 35 ml de lichid, la care trebuie adaugat 70 g de pulbere. Aceasta trebuie apoi amestecata complet cu spatula furnizata. In cateva secunde, se produce o masa maleabila, asemanatoare chitului care este usor de modelat si care nu adera pe maini. Aplicate direct pe onglon si pe sabotul de lemn, cele doua sunt apoi lipite si masa maleabila se muleaza in jurul imbinarii.

rating 0 review-uri

Lichid Demotec 95

Produs cu mai multe variante

Lichidul Demotec 95 este o substanta pentru activarea pulberei Demotec 95 formand un adeziv sub forma de pasta. Pasta este apoi utilizata pentru a fixa sabotul de lemn pe onglon.

35 ml de Lichid Demotec 95 trebuie masurati si turnati intr-un pahar, la care trebuie adaugat 70 g de Pudra Demotec 95 si trebuie apoi amestecata cu o spatula. In cateva secunde, se produce o masa maleabila, asemanatoare chitului care este usor de modelat si care nu adera pe maini.

Aplicate direct pe onglon si pe sabotul de lemn, cele doua sunt apoi lipite si masa maleabila se muleaza in jurul imbinarii.

rating 0 review-uri

Accelerator pentru kiturile de tratament ongloane Demotec 90 si 95, lichid, 80 ml

Acceleratorul Demotec este un lichid care actioneaza ca un catalizator si poate fi adaugat la adezivul pentru ongloane. Acest lucru grabeste procesul de intarire.

Acceleratorul Demotec este potrivit pentru Demotec 90 si 95.

Avantaje:

Vindecarea mai rapida Ideal la temperaturi scazute Aplicatie simpla Continut: 80 ml
rating 0 review-uri

Pulbere Demotec Easy BLOC, 500 g

Produs cu mai multe variante

Pulberea EASY BLOC face parte dintr-un sistem perfectionat de Demotec pentru a minimiza schiopatatul si pentru efectul unei „vindecari” rapide a ongloanelor afectate, usor de utilizat si sigur.

Se curata onglonul sanatos, indepartand murdaria si partea crescuta, lichidul EASY BLOC se toarna in sabotul de plastic apoi presara pulberea pe lichid, amesteca si aseaza-l pe onglon. In cateva minute operatiunea este completa - fara batai de cap, cu costuri reduse!

rating 0 review-uri

Adeziv ongloane Allredo REDO-BOND 35TB, cartus 210 ml

REDO-BOND 35TB este un adeziv bicomponent pentru ongloane cu intarire rapida conceput pentru tratarea ongloanelor la bovine. Cu ajutorul acestui adeziv special conceput, un sabot de lemn sau de cauciuc poate fi lipit de partea sanatoasa a onglonului cu scopul de a elimina presiunea de pe cel afectat. Acest lucru reduce durerea rapid si ajuta in mod semnificativ la procesul de insanatosire.

rating 0 review-uri

Adeziv ongloane Allredo REDO-BOND 25T

Produs cu mai multe variante

REDO-BOND 25T este un adeziv bicomponent pentru ongloane cu intarire rapida, conceput pentru tratarea ongloanelor la bovine. Cu ajutorul acestui adeziv special conceput, un sabot de lemn sau de cauciuc este lipit de partea sanatoasa a onglonului cu scopul de a elimina presiunea de pe onglonul afectat. Acest lucru reduce rapid durerea si ajuta in mod semnificativ la procesul de insanatosire.Cartusul de 50 ml a fost conceput pentru utilizatorii ocazionali, de ex. fermele mici de vaci de lapte sau pentru practica veterinara.

rating 0 review-uri

Adeziv ongloane cu intarire rapida Allredo REDO-BOND 20G, 210 ml

REDO-BOND 20G este un adeziv pentru ongloane cu intarire rapida special conceput pentru atasarea sabotilor de cauciuc sau de lemn la ongloanele bovinelor. Intarirea rapida ce se realizeaza in mai putin de 20 secunde il face sa fie perfect pentru lunile de iarna. Ca majoritatea adezivilor ALLREDO pentru ongloane, acest cartus poate fi deschis fara utilizarea altor unelte.

rating 0 review-uri

Varfuri de amestec pentru adezivul de ongloane Allredo REDO-BOND 25T, set 10 buc.

Produs cu mai multe variante

Varfurile de amestec de unica folosinta REDO-BOND 25T asigura un raport de amestecare 1:1 si au doua intrari separate ce previn contaminarea incrucisata celor doua componente. Interfata stransa dintre varfurile de amestec si cartus garanteaza o aplicare sigura si curata.

rating 0 review-uri

Varfuri de amestec pentru adezivul de ongloane Allredo REDO-BOND 35TB, cartus 210 ml, set 10 buc.

Varfurile de amestec REDO-BOND 35T sunt foarte bune in asigurarea raportului corect de amestecare al adezivilor bicomponenti pentru ongloane. Interfata foarte mica dintre varfurile de amestec si cartus garanteaza un mediu de lucru sigur si curat.Varfurile de amestec REDO-BOND 35T se folosesc in combinatie cu cartusul de adeziv de 210 ml REDO-BOND 35T.

rating 0 review-uri

Pistol aplicare adeziv ongloane bicomponent, Allredo REDO-BOND DG50 pentru cartusul de 50 ml

REDO-BOND DG50 este un pistol de aplicare pentru adezivul bicomponent de saboti in cartusele de 50 ml. Cadrul sau din metal de inalta calitate face din pistolul de aplicare o unealta durabila si robusta. Adezivul bicomponent isi poate atinge performanta maxima daca este utilizat in raportul corect de amestecare. Cele doua componente sunt impinse afara din cartus in raportul corect. Datorita manevrarii sale usoare, pistolul este foarte usor de utilizat si este potrivit pentru utilizare industriala, de ex. in ingrijirea profesionala de ongloane.Pistolul REDO-BOND DG50 este facut din metal, avand parti din plastic rezistent. Este potrivit pentru cartusele standard de 50 ml.

rating 0 review-uri

Pistol aplicare adeziv ongloane bicomponent, Allredo REDO-BOND DG200 pentru cartusele de 200 si 210 ml

REDO-BOND DG200 este un pistol special conceput pentru utilizarea in combinatie cu adezivul bicomponent de saboti in cartusele de 200 ml si 210 ml. Cadrul sau de inalta calitate si dispozitivele de fixare fac ca acest pistol sa fie o unealta durabila si robusta.

rating 0 review-uri

Adeziv ongloane Hoof-Tite HOT, cartus 210 ml

Hoof-Tite HOT – Este un adeziv bicomponent, dezvoltat cu ajutorul tehnicienilor pedotehnisti, este folosit la lipirea sabotilor de lemn sau cauciuc pe onglonul sanatos, pentru a reduce presiunea onglonului tratat. Adezivul Hoof-Tite HOT este conceput pentru a fi folosit la temperaturi mai mari de 18°C.

Hoof-Tite HOT se livreaza intr-un cartus dublu de 210 ml.

rating 0 review-uri

Adeziv ongloane Hoof-Tite COLD, pentru temperaturi extreme, cartus 210 ml

Hoof-Tite COLD – Este un adeziv bicomponent, dezvoltat cu ajutorul tehnicienilor pedotehnisti, este folosit la lipirea sabotilor de lemn sau cauciuc pe onglonul sanatos, pentru a reduce presiunea onglonului tratat.

Datorita unei noi formule adezivul Hoof-Tite Cold este conceput pentru a functiona intr-un mediu racoros.

Hoof-Tite COLD se livreaza intr-un cartus dublu de 210 ml.

rating 0 review-uri

Ansamblu complet cutie metalica cu rezistenta electrica pentru incalzirea adezivilor pentru ongloane,...

Temperatura ideala de lucru a adezivilor este intre 15° si 25°, temperatura ce poate fi uneori greu de atins. Cutia metalica de incalzire a adezivilor Allredo Heat Box mentine adezivul la temperatura necesara. Are spatiu de stocare pentru cartusele suplimentare, sabotii standard si sabotii lungi pentru ongloane. Este dotata, de asemenea, si cu un raft accesibil pentru depozitarea pistolului in timpul procesului de aplicare. Cutia de incalzire poate fi atasata usor la standul tau.