fara TVA cu TVA
0 Cos: 0,00 RON

arrow_drop_up Ultimele adaugate

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Cautare (40 produse)

Brand

Brand

Categories

Reseteaza acest camp

Pret

0,00 RON - 4695,00 RON
rating 0 review-uri

Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete Calf-Tel Pen System

Sistemul de panouri modulare se preteaza a fi amplasate in interiorul adapostului. In functie de dimensiunile adapostului si inclinatia pardoselii, panourile pot fii configurate in diferite moduri, nu au nevoie de ancorare putand fi usor mutate pentru curatare. Viteii sunt tinuti in sistemul modular Calf-Tel Pen in functie de cat de lunga se doreste a fii perioada de crestere in compartimente independente, iar apoi o parte din pereti pot fii indepartati pentru a forma grupuri mici usor de monitorizat.

Pentru a forma boxele Calf-Tel Pen System se recomanda combinarea produselor asociate:

Panou frontal pentru sistemul modular de cusete; Panou posterior, pentru sistemul modular de cusete; Panou lateral pentru sistemul modular de cusete; Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete.
rating 0 review-uri

Caseta plastic furaje combinate CombiFeeder pentru cusetele individuale vitei CalfOTel

Caseta din plastic este foarte practica pentru economisirea timpului de alimentare cu peleti si fan intr-o singura unitate combinata. Partea de jos a recipientului este pentru peleti, in timp ce partea superioara este destinata suportului de fan.

CombiFeeder-ul este atasat in fata sau in partea laterala a cusetei pentru vitei. Datorita designului sau unic, atat fanul cat si peletele sunt protejate de ploaie.

Produsul este acum si mai usor de utilizat datorita vasului de alimentare detasabil, capacului mai mic si a orificiului de umplere astfel ca viteii au acces intotdeauna la mancare uscata, chiar si atunci cand sunt crescuti in aer liber.

Potrivit pentru CalfOTel Small si CalfOTel Comfort.

rating 0 review-uri

Caseta furaje combinate INOX, CombiFeeder XL pentru boxele comune vitei CalfOTel XL-5 si XL-10

Caseta de furaje CalfOTel CombiFeeder XL este un jgheab de alimentare, realizat din otel inoxidabil cu intretinere zero. Pe interior are un suport pentru fan in partea de sus, asigurandu-se astfel separarea de concentrate. De asemenea, jgheabul de concentrate din partea de jos serveste drept cos de colectare pentru fanul care cade din suport.

CalfOTel CombiFeeder XL poate fi atarnat pe grilajul lateral al boxelor comune de vitei CalfOTel XL-5 sau CalfOTel XL-10.

rating 0 review-uri

Caseta furaje concentrate pentru cusetele de vitei CalfOTel XL-5 si XL-10

Cu caseta pentru furaje concentrate CalfOTel AdLibFeeder economisesti timp si asiguri viteilor hrana pe o perioada lunga de timp, fara a fi nevoie de reincarcare constanta.

Concentratele sunt astfel protejate impotriva ploii, insectelor, pasarilor si rozatoarelor. CalfOTel AdLibFeeder poate fi atasat la boxele comune de vitei CalfOTel XL-5 sau XL-10.

rating 0 review-uri

Placa informativa cu suport, CalfOTel, pentru cusete vitei

Placa informativa cu suport este din plastic si asigura faptul ca toate informatiile importante despre vitel pot fi gasite rapid. Placa este usor de curatat cu spirt, astfel incat poate fi refolosita.

Suportul placii informative este realizat din otel zincat si este usor de plasat pe ambele colturi ale gardului CalfOTel Comfort.

Foaia poate fi scoasa cu usurinta din suport daca trebuie adaugate informatii.