fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Accesorii cusete vitei

rating 0 review-uri

Troaca furaje INOX H&L, 2m, cu sisteme de fixare

Troaca previne viteii din a impinge mancarea, astfel asigurand un consum ridicat. Troaca pentru furaje este facuta din otel inoxidabil si are 2 m in lungime. Balustrada pentru gat furnizata cu troaca este pozitionata la un unghi care incurajeaza o pozitie corecta a corpului in timpul hranirii, chiar si la viteii mai mari.

rating 0 review-uri

Distribuitor ad libitum H&L INOX pentru concentrate, capacitate 50l

Produs cu mai multe variante

Concentratele trebuie sa fie distribuite intotdeauna proaspete si in cantitati mici, astfel ca mancarea importanta sa nu se umezeasca. Acest lucru este greu de adaptat in practica zilnica, dar cu un distribuitor ad libitum doar cantitatea consumata recent de vitel este distribuita in jgheab.

Cand hranesti viteii cu concentrate, se recomanda utilizarea distribuitorului ad libitum, facut din otel inoxidabil, ce are cantitatea de aproximativ 50 l. Baza sa impreuna cu suportul in forma de L usureaza montarea acestuia pe beton. Este disponibil optional si in versiunea atasabila la perete.

rating 0 review-uri

Front de furajare diagonal fix pentru vitei, H&L, 4,85 m, 17 posturi

Fronturile de furajare diagonale pot fi folosite la boxele pentru vitei. Design-ul este recomandat in special daca viteii sunt hraniti dintr-un jgheab de furajare, in asa fel incat sa nu se impinga unul pe altul. Frontul de furajare diagonal, cu o lungime de 5 m, este prevazut cu 17 posturi de furajare. Se recomanda ridicarea jgheabului de furaje la 15 cm de sol, deoarece aceasta este inaltimea optima de furajare pentru vitei.

rating 0 review-uri

Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete Calf-Tel Pen System

Sistemul de panouri modulare se preteaza a fi amplasate in interiorul adapostului. In functie de dimensiunile adapostului si inclinatia pardoselii, panourile pot fii configurate in diferite moduri, nu au nevoie de ancorare putand fi usor mutate pentru curatare. Viteii sunt tinuti in sistemul modular Calf-Tel Pen in functie de cat de lunga se doreste a fii perioada de crestere in compartimente independente, iar apoi o parte din pereti pot fii indepartati pentru a forma grupuri mici usor de monitorizat.

Pentru a forma boxele Calf-Tel Pen System se recomanda combinarea produselor asociate:

Panou frontal pentru sistemul modular de cusete; Panou posterior, pentru sistemul modular de cusete; Panou lateral pentru sistemul modular de cusete; Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete.
rating 0 review-uri

Caseta plastic furaje combinate CombiFeeder pentru cusetele individuale vitei CalfOTel

Caseta din plastic este foarte practica pentru economisirea timpului de alimentare cu peleti si fan intr-o singura unitate combinata. Partea de jos a recipientului este pentru peleti, in timp ce partea superioara este destinata suportului de fan.

CombiFeeder-ul este atasat in fata sau in partea laterala a cusetei pentru vitei. Datorita designului sau unic, atat fanul cat si peletele sunt protejate de ploaie.

Produsul este acum si mai usor de utilizat datorita vasului de alimentare detasabil, capacului mai mic si a orificiului de umplere astfel ca viteii au acces intotdeauna la mancare uscata, chiar si atunci cand sunt crescuti in aer liber.

Potrivit pentru CalfOTel Small si CalfOTel Comfort.

rating 0 review-uri

Caseta furaje combinate INOX, CombiFeeder XL pentru boxele comune vitei CalfOTel XL-5 si XL-10

Caseta de furaje CalfOTel CombiFeeder XL este un jgheab de alimentare, realizat din otel inoxidabil cu intretinere zero. Pe interior are un suport pentru fan in partea de sus, asigurandu-se astfel separarea de concentrate. De asemenea, jgheabul de concentrate din partea de jos serveste drept cos de colectare pentru fanul care cade din suport.

CalfOTel CombiFeeder XL poate fi atarnat pe grilajul lateral al boxelor comune de vitei CalfOTel XL-5 sau CalfOTel XL-10.

rating 0 review-uri

Caseta furaje concentrate pentru cusetele de vitei CalfOTel XL-5 si XL-10

Cu caseta pentru furaje concentrate CalfOTel AdLibFeeder economisesti timp si asiguri viteilor hrana pe o perioada lunga de timp, fara a fi nevoie de reincarcare constanta.

Concentratele sunt astfel protejate impotriva ploii, insectelor, pasarilor si rozatoarelor. CalfOTel AdLibFeeder poate fi atasat la boxele comune de vitei CalfOTel XL-5 sau XL-10.

rating 0 review-uri

Placa informativa cu suport, CalfOTel, pentru cusete vitei

Placa informativa cu suport este din plastic si asigura faptul ca toate informatiile importante despre vitel pot fi gasite rapid. Placa este usor de curatat cu spirt, astfel incat poate fi refolosita.

Suportul placii informative este realizat din otel zincat si este usor de plasat pe ambele colturi ale gardului CalfOTel Comfort.

Foaia poate fi scoasa cu usurinta din suport daca trebuie adaugate informatii.