fara TVA cu TVA
Magazin online pentru fermieri
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Oi si capre

rating 0 review-uri

Galeata cu 3 tetine galbene pentru colostru miei si iezi, Milk Bar, 3l cu suport de prindere si carlig de...

Galeata pentru alaptarea mieilor si iezilor de 3 litri este prevazuta cu 3 tetine galbene pentru colostru Milk Bar cu orificiu special care asigura un alaptat sanatos si o digestie corecta a laptelui, lucru deosebit de important in primele zile de viata.

rating 0 review-uri

Hranitoare compartimentata miei si iezi cu 5 tetine galbene pentru colostru, Milk Bar, cu carlige de fixare...

Hranitoarea compartimentata ajuta la monitorizarea individuala a cantitatilor de lapte la fiecare masa, prevazuta cu 5 tetine galbene pentru colostru cu orificiu special care asigura un alaptat sanatos si o digestie corecta a laptelui, deosebit de importanta in primele zile de viata, dar si mai apoi. 

rating 0 review-uri

Tetine Milk Bar cu orificiu special pentru alaptare miei si iezi, set 5 buc.

Prin tetinele cu orificiu special pentru alaptare miei si iezi Milk Bar a copiat modelul mamelonului si a simulat procesul de eliberare al laptelui! Controlul debitului laptelui are impact major asupra sanatatii mielului/iedului, ceea ce stimuleaza productia de saliva care ajuta la o digestie corecta a laptelui.

rating 0 review-uri

Automat de alaptare miei si iezi la discretie, H&L AdLib Feeder

Automatul de alaptare miei si iezi H&L AdLib ofera o solutie usoara pentru a hrani pana la 150 de miei sau iezi cu un maxim de 6 extensii de hranire.

Avantajul acestui automat este efortul de munca redus din timpul sezonului de fatare a mieilor si a iezilor asigurat de o solutie tehnica automata.

Automatul este compatibil cu perete separator Milk Bar pentru sisteme automate de alaptare miei si iezi.

*disponibil in culoarea albastru sau verde

rating 0 review-uri

Spray dezinfectant pentru piele si ongloane, Express Farming Duoclean

DUOCLEAN este un spray dezinfectant care se utilizeaza dupa finalizarea procesului de ecornare pentru protejarea ranilor, oferind in acelasi timp si un efect racoritor.In afara de dezinfectarea zonelor dupa ecornare, se poate folosi pentru ongloane, genunchi, buric, coada, urechi si scrot.