fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Robot de muls vaci BouMatic Gemini UP cu un post

Cod produs: 9000001001  |
rating 0 review-uri  |  pune o intrebare
Robot de muls vaci BouMatic MR-S1
 • Robot de muls vaci BouMatic MR-S1
 • Robot de muls vaci BouMatic Gemini, profil
 • Muls printre picioarele din spate Robot BouMatic
 • Atasare mansoane in robotul de muls BouMatic
 • Camera 3D detectare mameloane pentru atasare precisa
 • Brat Double Grabber
 • Bratul de muls Robot BouMatic MR-S2
 • Camera tehnica Robot de muls vaci BouMatic MR-S2
 • Alee de separare din Robotul de muls BouMatic
 • Robot de muls vaci BouMatic Gemini, in ferma, din profil
 • Robot Boumatic MR-S2 instalat in ferma
 • Model de amplasare in ferma 3D Robot de muls vaci BouMatic MR-S2
 • Zona de amplasare in adapost a robotului BouMatic MR-S2
 • Robot de muls vaci BouMatic Gemini, schema intrare si iesire
 • Unitate compacta usor de instalat BouMatic MR-S2
 • Unitate compacta BouMatic MR-S2 descarcare in ferma
 • BouMatic MR-S2 amplasare in oglinda in adapostul vacilor
 • Vaci fericite cu BouMatic MR-S2
 • Vaci la muls cu BouMatic MR-S2
 • Roboti de muls vaci BouMatic
 • Robot de muls vaci BouMatic Gemini, vedere din ferma
 • Robot de muls vaci BouMatic Gemini, instalare
 • Robot de muls vaci BouMatic Gemini, vaci la robot
 • Robot de muls vaci BouMatic Gemini, vaca, in timpul functionarii
 • Robot de muls vaci BouMatic Gemini, functionare
 • Robot de muls vaci BouMatic Gemini, din spate
Cant:

Gemini Up este noul model de robot de muls de la BouMatic, care abordeaza mulsul automat dintr-o perspectiva total diferita, mulsul se realizeaza printre picioarele din spate. Gemini UP e conceput ca o singura unitate independenta si e foarte usor si rapid de instalat.

LA COMANDA

Cantitate
buc. 

Adauga la favorite star_border

Alte recomandari

Descriere

Robot de muls vaci BouMatic Gemini UP cu un post

O metoda de muls precisa
Fiecare vaca isi stabileste propriul ei ritm. Sistemul de identificare recunoaste vaca, determina daca e timpul sa fie mulsa si apoi decide cantitatea de concentrate pe care trebuie sa o primeasca. Bratul robotic se apropie apoi de uger printre picioarele din spate. Robotul de muls Gemini UP poate mulge aproximativ 55-60 vaci pe zi.

Pentru determinarea pozitiei mameloanelor, sunt folosite ultimele tehnici de filmare si scanare. Rapid, Usor si Complet, fiecare mamelon este pregatit individual inainte de muls, folosind un manson special intr-un pahar de muls dedicat. Intregul proces este secventiat optim pentru curatarea mamelonului si cedarea laptelui. Dupa finalizarea pregatirii, sunt atasate paharele de muls individuale si incepe procesul de muls.

Bunastarea Animalelor

Vacile se simt confortabil si raman calme pe toata durata procesului automat de muls. Faptul ca bratul robotic se apropie de vaca din spate si ca mulsul se desfasoara printre picioarele din spate inseamna ca vaca nu este distrasa sau stresata. Vacile primesc furaje concentrate in timpul mulsului.

Igiena Ugerului

Bratul robotic este prevazut si cu un dispozitiv de sprayere pentru aplicarea solutiei de igiena a ugerului.
Dupa fiecare muls, pe mameloanele fiecarui animal este aplicata prin sprayere solutia de dezinfectie de dupa muls cu aceeasi precizie ca si la atasarea cupelor de muls.

Compact

Zona de operare a robotului este complet inchisa si echipata cu un sistem de ventilare. In consecinta, robotul indeplineste toate cerintele, atat din partea autoritatilor cat si din partea procesatorilor. Designul organizat si foarte larg al spatiului tehnic inseamna ca toate componentele pot fi localizate cu usurinta. Sistemul este usor de igienizat si foarte avansat din punct de vedere tehnic, putand fi operat si monitorizat de la distanta de pe un smartphone sau de pe o tableta.

Interfata utilizator

Utilizatorul are la dispozitie diverse moduri de accesare si administrare a informatiei: smartphone, tableta, computer sau chiar de la robot. Toate informatiile importante si necesare de care are nevoie utilizatorul pot fi accesate prin intermediul ecranului tactil mare si robust, instalat pe robot.
Atat ecranul, cat si computerul sunt echipate cu procesoare puternice necesare pentru automatizarea functiilor si pentru a accesa informatiile esentiale.

Trafic si Pozitionare

Traficul vacilor este linistit si usor cu Gemini UP. Integrarea optiunilor de selectie inseamna ca nu e nevoie de garduri si porti suplimentare. Robotul de muls este echipat cu intrari si iesiri pe ambele parti, permitand selectarea vacii in statia de muls.
Cow Traker-ul este o componenta multifunctionala ce lucreaza cu bratul robotic pentru a asigura o pozitionare precisa a bratului. Este prevazut cu un jgheab de colectare a dejectiilor si duze de spalare pentru indepartarea dejectiilor din jgheab dupa fiecare animal.

O Singura Unitate

Gemini UP e conceput ca o singura unitate independenta si e foarte usor si rapid de instalat. Aveti nevoie doar de: conducte de lapte, electricitate, conducte de aer, apa si conexiune la internet.
Are un design atractiv din INOX, este robust si durabil.
Fiecare robot este testat complet in fabrica si este livrat beneficiarului gata de conectare/utilizare. In consecinta, odata instalat in ferma, robotul de muls poate fi complet functional in cateva ore.

Tehnologie

Robotii de muls sunt echipati cu un brat robotic dublu “Double Grabber”, un cap mecanic rotativ cu un design inteligent ce permite robotului sa ia cate doua cupe de muls simultan, rezultand o miscare foarte eficienta a bratului.
Bratul de muls este actionat de un agregat hidraulic, ceea ce-l face foarte precis in miscare, iar ultima tehnologie in domeniul PLC este folosita pentru controlul comenzilor. Aplicarea cupelor de muls pe mameloane se face folosind camere 3D inflight de ultima tehnologie care, in combinatie cu un laser, determina pozitia exacta a mameloanelor.

Intretinere

Ingeniosul sistem Gemini UP exceleaza in termeni de simplitate si fiabilitate. Intregul sistem este extrem de solid si are costuri de intretinere scazute.
Utilizatorul se poate ocupa fara probleme de anumite aspecte ale procedurii de intretinere, ca rezultat al spatiului tehnic larg si bine organizat si al componentelor industriale comune folosite la constructia robotului.

Asistenta Tehnica

Cu experienta adunata in peste zece ani de activitate in domeniul fermelor comerciale de vaci de lapte si cu o retea numeroasa de tehnicieni experimentati localizati in diferite zone din tara, Dairy MAX poate oferi cu adevarat ceea ce inseamna asistenta 24/7.

Muls de calitate superioara
cu cel mai bun robot din industria laptelui

Calitatea superioara a mulsului BouMatic, combinata cu automatizarea robotica

Departamentul de robotica al BouMatic a creat si patentat un sistem prin care echipamentul pentru muls este atasat printre picioarele din spate ale vacii, obtinandu-se o experienta similara cu cea din sala de muls. Acest sistem foloseste o abordare complet orientata spre vaca si are beneficii directe cand vine vorba despre muls, despre bunastarea animalului sau chiar despre protejarea robotului insusi. Vaca este relaxata, se simte confortabil si nu are parte de distragerea vizuala a unui brat robotic in miscare, lucruri care o incurajeaza sa dea lapte des si repede. Robotul nu intervine in rutina normala a vacii, caci mulsul din spate este natural pentru animal, spre deosebire de cel realizat dintr-o parte. 

Dintr-o pozitie care ofera siguranta si care este convenabila, fermierul poate mulge sau trata vaca manual, atunci cand situatia o cere. Sistemul robust din inox si mulsul din spate scad la minimum riscul ca vaca sa loveasca sau sa calce pe componente esentiale ale robotului. 

Vaca este relaxata, se simte confortabil si nu are parte de distragerea vizuala a unui brat robotic in miscare, lucruri care o incurajeaza sa dea lapte des si repede.

Dubleaza-ti performantele!

Robotul de muls cu o singura boxa Gemini UP este o unitate 2 in 1 autonoma, si, prin urmare, se instaleaza usor si rapid. Are o amprenta mica, eficienta, o incapere pentru mecanism integrata si optiuni de selectie interioare unice. Prin urmare, ofera o solutie pentru mulsul automat de neegalat pentru fiecare tip de ferma. 
Robotul Gemini UP cu boxa dubla este un robot de muls compact echipat cu doua standuri, unul langa celalalt. Are un brat robotic care mulge doua vaci simultan printre picioarele din spate ale acestora – usor, rapid si complet. Sa mulgi doua vaci cu o singura mana creste profitabilitatea si iti ofera o mai rapida recuperare a investitiei. Boxa dubla are si un important aspect social: vacile vor fi motivate sa intre in interiorul robotului, fiind atrase una de cealalta. Mai mult, cand doua vaci pot sa stea una langa cealalta si sa priveasca impreuna in sala de muls prin cadrul robotului, ele se simt ca si cum ar fi impreuna cu celelalte vaci.

BouMatic: date in timp real, detectarea caldurii si monitorizarea sanatatii

Furnizarea datelor in timp real, caracteristicile care permit monitorizarea sanatatii si a rumegatului sunt, de asemenea, disponibile pentru fermele de lapte care se bazeaza pe pasunat. Poate acoperi distante mari multumita radioului auxiliar (furnizat optional), care transmite informatii wireless catre principala antena radio, facand ca toate avantajele monitorizarii sanatatii sa fie disponibile pentru fermele care se bazeaza pe pasunat. 

Etichetarea in timp real a robotului BouMatic inregistreaza activitatea si comportamentul fiecarui animal in parte. Sunt stocate informatiile nu mai vechi de 24 de ore. 
Toate informatiile sunt gasite in momentul in care animalele ajung in raza antenei. Daca animalul se afla deja in raza antenei, informatiile sunt transmise la fiecare 15 minute. 
Controller-ul analizeaza informatiile in mod continuu.

Rezultatele analizei pot fi citite pe smartphone-ul tau, pe tableta sau pe PC. Sistemul transmite imediat o alerta privind detectarea caldurii, privind anomaliile sesizate in schema de hranire si devierile in ceea ce priveste rumegatul. 

Comportamentul si activitatea fiecarui animal sunt inregistrate de BouMatic Neck tag. 
a) Informatiile colectate de la fiecare animal in parte sunt receptionate de antena in mod continuu. 
b) Radioul auxiliar este necesar atunci cand trebuie acoperite efective mari de animale sau distante mari. Radioul transmite informatii catre principala antena radio fara a utiliza cabluri. 

Controller-ul este inima sistemului. Acesta analizeaza datele individuale preluate de la fiecare animal si trimite rezultatele catre PC-ul, smartphone-ul sau tableta ta. 
Rezultatele fiecarui animal pot fi vazute pe PC-ul, smartphone-ul sau tableta ta. Sistemul raporteaza automat animalele in calduri sau cu comportament anormal, care ar putea indica posibile probleme de sanatate.

Vezi mai mult arrow_drop_down

Robot de muls vaci BouMatic Gemini UP cu un post

O metoda de muls precisa
Fiecare vaca isi stabileste propriul ei ritm. Sistemul de identificare recunoaste vaca, determina daca e timpul sa fie mulsa si apoi decide cantitatea de concentrate pe care trebuie sa o primeasca. Bratul robotic se apropie apoi de uger printre picioarele din spate. Robotul de muls Gemini UP poate mulge aproximativ 55-60 vaci pe zi.

Pentru determinarea pozitiei mameloanelor, sunt folosite ultimele tehnici de filmare si scanare. Rapid, Usor si Complet, fiecare mamelon este pregatit individual inainte de muls, folosind un manson special intr-un pahar de muls dedicat. Intregul proces este secventiat optim pentru curatarea mamelonului si cedarea laptelui. Dupa finalizarea pregatirii, sunt atasate paharele de muls individuale si incepe procesul de muls.

Bunastarea Animalelor

Vacile se simt confortabil si raman calme pe toata durata procesului automat de muls. Faptul ca bratul robotic se apropie de vaca din spate si ca mulsul se desfasoara printre picioarele din spate inseamna ca vaca nu este distrasa sau stresata. Vacile primesc furaje concentrate in timpul mulsului.

Igiena Ugerului

Bratul robotic este prevazut si cu un dispozitiv de sprayere pentru aplicarea solutiei de igiena a ugerului.
Dupa fiecare muls, pe mameloanele fiecarui animal este aplicata prin sprayere solutia de dezinfectie de dupa muls cu aceeasi precizie ca si la atasarea cupelor de muls.

Compact

Zona de operare a robotului este complet inchisa si echipata cu un sistem de ventilare. In consecinta, robotul indeplineste toate cerintele, atat din partea autoritatilor cat si din partea procesatorilor. Designul organizat si foarte larg al spatiului tehnic inseamna ca toate componentele pot fi localizate cu usurinta. Sistemul este usor de igienizat si foarte avansat din punct de vedere tehnic, putand fi operat si monitorizat de la distanta de pe un smartphone sau de pe o tableta.

Interfata utilizator

Utilizatorul are la dispozitie diverse moduri de accesare si administrare a informatiei: smartphone, tableta, computer sau chiar de la robot. Toate informatiile importante si necesare de care are nevoie utilizatorul pot fi accesate prin intermediul ecranului tactil mare si robust, instalat pe robot.
Atat ecranul, cat si computerul sunt echipate cu procesoare puternice necesare pentru automatizarea functiilor si pentru a accesa informatiile esentiale.

Trafic si Pozitionare

Traficul vacilor este linistit si usor cu Gemini UP. Integrarea optiunilor de selectie inseamna ca nu e nevoie de garduri si porti suplimentare. Robotul de muls este echipat cu intrari si iesiri pe ambele parti, permitand selectarea vacii in statia de muls.
Cow Traker-ul este o componenta multifunctionala ce lucreaza cu bratul robotic pentru a asigura o pozitionare precisa a bratului. Este prevazut cu un jgheab de colectare a dejectiilor si duze de spalare pentru indepartarea dejectiilor din jgheab dupa fiecare animal.

O Singura Unitate

Gemini UP e conceput ca o singura unitate independenta si e foarte usor si rapid de instalat. Aveti nevoie doar de: conducte de lapte, electricitate, conducte de aer, apa si conexiune la internet.
Are un design atractiv din INOX, este robust si durabil.
Fiecare robot este testat complet in fabrica si este livrat beneficiarului gata de conectare/utilizare. In consecinta, odata instalat in ferma, robotul de muls poate fi complet functional in cateva ore.

Tehnologie

Robotii de muls sunt echipati cu un brat robotic dublu “Double Grabber”, un cap mecanic rotativ cu un design inteligent ce permite robotului sa ia cate doua cupe de muls simultan, rezultand o miscare foarte eficienta a bratului.
Bratul de muls este actionat de un agregat hidraulic, ceea ce-l face foarte precis in miscare, iar ultima tehnologie in domeniul PLC este folosita pentru controlul comenzilor. Aplicarea cupelor de muls pe mameloane se face folosind camere 3D inflight de ultima tehnologie care, in combinatie cu un laser, determina pozitia exacta a mameloanelor.

Intretinere

Ingeniosul sistem Gemini UP exceleaza in termeni de simplitate si fiabilitate. Intregul sistem este extrem de solid si are costuri de intretinere scazute.
Utilizatorul se poate ocupa fara probleme de anumite aspecte ale procedurii de intretinere, ca rezultat al spatiului tehnic larg si bine organizat si al componentelor industriale comune folosite la constructia robotului.

Asistenta Tehnica

Cu experienta adunata in peste zece ani de activitate in domeniul fermelor comerciale de vaci de lapte si cu o retea numeroasa de tehnicieni experimentati localizati in diferite zone din tara, Dairy MAX poate oferi cu adevarat ceea ce inseamna asistenta 24/7.

Muls de calitate superioara
cu cel mai bun robot din industria laptelui

Calitatea superioara a mulsului BouMatic, combinata cu automatizarea robotica

Departamentul de robotica al BouMatic a creat si patentat un sistem prin care echipamentul pentru muls este atasat printre picioarele din spate ale vacii, obtinandu-se o experienta similara cu cea din sala de muls. Acest sistem foloseste o abordare complet orientata spre vaca si are beneficii directe cand vine vorba despre muls, despre bunastarea animalului sau chiar despre protejarea robotului insusi. Vaca este relaxata, se simte confortabil si nu are parte de distragerea vizuala a unui brat robotic in miscare, lucruri care o incurajeaza sa dea lapte des si repede. Robotul nu intervine in rutina normala a vacii, caci mulsul din spate este natural pentru animal, spre deosebire de cel realizat dintr-o parte. 

Dintr-o pozitie care ofera siguranta si care este convenabila, fermierul poate mulge sau trata vaca manual, atunci cand situatia o cere. Sistemul robust din inox si mulsul din spate scad la minimum riscul ca vaca sa loveasca sau sa calce pe componente esentiale ale robotului. 

Vaca este relaxata, se simte confortabil si nu are parte de distragerea vizuala a unui brat robotic in miscare, lucruri care o incurajeaza sa dea lapte des si repede.

Dubleaza-ti performantele!

Robotul de muls cu o singura boxa Gemini UP este o unitate 2 in 1 autonoma, si, prin urmare, se instaleaza usor si rapid. Are o amprenta mica, eficienta, o incapere pentru mecanism integrata si optiuni de selectie interioare unice. Prin urmare, ofera o solutie pentru mulsul automat de neegalat pentru fiecare tip de ferma. 
Robotul Gemini UP cu boxa dubla este un robot de muls compact echipat cu doua standuri, unul langa celalalt. Are un brat robotic care mulge doua vaci simultan printre picioarele din spate ale acestora – usor, rapid si complet. Sa mulgi doua vaci cu o singura mana creste profitabilitatea si iti ofera o mai rapida recuperare a investitiei. Boxa dubla are si un important aspect social: vacile vor fi motivate sa intre in interiorul robotului, fiind atrase una de cealalta. Mai mult, cand doua vaci pot sa stea una langa cealalta si sa priveasca impreuna in sala de muls prin cadrul robotului, ele se simt ca si cum ar fi impreuna cu celelalte vaci.

BouMatic: date in timp real, detectarea caldurii si monitorizarea sanatatii

Furnizarea datelor in timp real, caracteristicile care permit monitorizarea sanatatii si a rumegatului sunt, de asemenea, disponibile pentru fermele de lapte care se bazeaza pe pasunat. Poate acoperi distante mari multumita radioului auxiliar (furnizat optional), care transmite informatii wireless catre principala antena radio, facand ca toate avantajele monitorizarii sanatatii sa fie disponibile pentru fermele care se bazeaza pe pasunat. 

Etichetarea in timp real a robotului BouMatic inregistreaza activitatea si comportamentul fiecarui animal in parte. Sunt stocate informatiile nu mai vechi de 24 de ore. 
Toate informatiile sunt gasite in momentul in care animalele ajung in raza antenei. Daca animalul se afla deja in raza antenei, informatiile sunt transmise la fiecare 15 minute. 
Controller-ul analizeaza informatiile in mod continuu.

Rezultatele analizei pot fi citite pe smartphone-ul tau, pe tableta sau pe PC. Sistemul transmite imediat o alerta privind detectarea caldurii, privind anomaliile sesizate in schema de hranire si devierile in ceea ce priveste rumegatul. 

Comportamentul si activitatea fiecarui animal sunt inregistrate de BouMatic Neck tag. 
a) Informatiile colectate de la fiecare animal in parte sunt receptionate de antena in mod continuu. 
b) Radioul auxiliar este necesar atunci cand trebuie acoperite efective mari de animale sau distante mari. Radioul transmite informatii catre principala antena radio fara a utiliza cabluri. 

Controller-ul este inima sistemului. Acesta analizeaza datele individuale preluate de la fiecare animal si trimite rezultatele catre PC-ul, smartphone-ul sau tableta ta. 
Rezultatele fiecarui animal pot fi vazute pe PC-ul, smartphone-ul sau tableta ta. Sistemul raporteaza automat animalele in calduri sau cu comportament anormal, care ar putea indica posibile probleme de sanatate.

Specificatii

Caracteristici generale

Aplicabilitate
Ferme vaci lapte
Destinatie
Instalatii de muls

Detalii tehnice

Aplicabilitate
Ferme vaci lapte
Conexiune internet
100/1000 Mbit/s
Filtrare aer
40 μm
Presiune aer
6 bar
Flux aer
150 l/min
Conexiune la apa potabila
18 l/min
Presiune maxima apa
2,5 bar
Duritate apa
4-8 / 7-15 dH / fH
Temperatura recomandata de functionare
+5 pana la +35
Nivel zgomot
70 dB
Inaltime
2400 mm
Lungime
5250 mm
Latime
2000 mm
Greutate
1900 kg
Tensiune alimentare
400 V
Frecventa
50 Hz
Putere maxima
8 kW
Curent max.
20 A
Nivel protectie
IP55
Deschidere porti
Automata (in stanga si in dreapta)
Miscare jgheab de furaje
Automata (in fata si in spate)
Miscare jgheab dejectii
Automata (in fata si in spate)

Detalii material

Material porti
Otel galvanizat (Inox optional)

Brand: BouMatic

AgroMAX face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente, pozele avand caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Va stam oricand la dispozitie pentru eventualele clarificari.

Review-uri

Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

star_border star_border star_border star_border star_border

Adauga un review

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare legata de produs Poti primi raspuns de la noi sau de la comunitate

Nicio intrebare disponibila despre acest produs.

Dar, in caz ca ai dubii, poti adresa intrebari.

Pune intrebari