fara TVA cu TVA
Magazin online pentru fermieri
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Filtre (6 produse)

Vopsele, sprayuri, markere

rating 0 review-uri

Markere permanente pentru inscriptionarea crotaliilor, All-Weather, cutie 12 buc

Produs cu mai multe variante

Markerul pentru inscriptionarea crotaliilor All-Weather are cerneluri special formulate pentru a rezista la toate marcile si stilurile de etichete din plastic poliuretanic, fara a se sterge din cauza razelor UV si conditiilor meteo dure.Cerneala este proiectata sa patrunda in plastic pentru a oferi cele mai de durata insemnari. Ambalat intr-un stilou metalic actionat cu supapa, nu se va usca ca markerele cu varf din pasla.

rating 0 review-uri

Batoane vopsea temporara pentru marcarea animalelor, All-Weather Paintstick, cutie 12 buc

Produs cu mai multe variante

Batonul de vopsea temporara All-Weather Paintstik este special conceput pentru detectarea de calduri si poate fi folosit si pentru procedurile de sortare si ingrijire medicala. Paintstik este un marker original pentru animale creat acum peste 69 de ani. Formula speciala de vopsea in forma de baton este conceputa pentru a marca temporar toate tipurile de animale, inclusiv vacile de lapte si de carne, porci si oi.

Vopseaua non-toxica este sigura pentru toate tipurile de animale. Disponibil in 16 culori pentru toate nevoile tale de marcare.

rating 0 review-uri

Batoane vopsea temporara pentru marcarea animalelor, speciale pentru perioadele calde , All-Weather...

Produs cu mai multe variante

Batonul de vopsea temporara All-Weather HC Paintstik este special conceput pentru detectarea de calduri si poate fi folosit si pentru procedurile de sortare si ingrijire medicala. HC Paintstik este un marker pentru animale facut sa reziste la temperaturile mai ridicate intalnite in climatele extreme. Vopseaua solida sub forma de baton rezistenta la temperaturi cuprinse intre 4 °C si 55 °C.

Vopseaua non-toxica este sigura pentru utilizare pentru toate tipurile de animale, inclusiv vacile de lapte si de carne, porci si oi. Disponibil in opt culori pentru a satisface toate nevoile tale de marcare.

rating 0 review-uri

Batoane retractabile vopsea temporara pentru marcarea animalelor, All-Weather Paintstick Twist, cutie 12 buc

Produs cu mai multe variante

Datorita sistemului retractabil de deschidere/inchidere a batonului, vopseaua All-Weather Paintstick Twist poate fi folosita in intregime, evitandu-se astfel murdarirea mainilor si a hainelor. Formula speciala de vopsea este o modalitate economica dovedita de identificare temporara a animalelor pentru sortare, inoculare, reproducere si proceduri medicale.Vopseaua non-toxica este rezistenta la apa si la intemperii.Batonul este disponibil intr-o gama larga de culori pentru toate nevoile tale de marcare.

rating 0 review-uri

Spray vopsea pe baza de apa, cu uscare rapida, pentru marcarea animalelor, All-Weather Quickshot

Produs cu mai multe variante

Spray-ul de vopsea All-Weather Quickshot ofera o modalitate rapida si economica de marcare a vacilor. Culorile foarte vizibile sunt de lunga durata si se vad cu usurinta indiferent de nuanta pielii vacilor. Formula speciala de vopsea pe baza de apa asigura o uscare rapida si persista pe termen lung.Spray-ul cu vopsea All-Weather Quickshot cu aerosoli are doua moduri de pulverizare, verticala si inversata, pentru a satisface nevoile tale de marcare.

rating 0 review-uri

Markere permanente mov pentru inscriptionarea carcaselor animale, All-Weather, cutie 12 buc

Markerul de carne All-Weather este singurul marker inregistrat de NSF pentru utilizare in instalatiile de procesare a carnii inspectate USDA din SUA. Acesta este un marker nou, imbunatatit, cu o rezistenta de doua ori mai mare la rupere.Ideal pentru marcarea directa pe carcasele de animale sau alte piese din carne si se vinde la set de 12 bucati.