fara TVA cu TVA
Magazin online pentru fermieri
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Filtre (5 produse)

Frigidere deseuri animale

rating 0 review-uri

Unitate racire VDK 38S pentru frigiderele de deseuri animale

Unitatile de racire sunt reprezentative prin eficienta lor foarte ridicata si consumul de energie extrem de redus. Incepand cu anul 2015, Flexxstore are in dotare doar unitati de racire cu bloc de evaporare din otel inoxidabil.

Acest bloc de evaporare este cunoscut pentru durata lunga de viata, in special in cazul carcaselor care produc gaze extrem de agresive, precum pasarile de curte.

Unitatea de refrigerare este usor accesibila si usor de inlocuit, daca este necesar. Lichidul de racire este de tip R134A. Această unitate de răcire poate fi utilizată pentru un spațiu de maximum 4 m3.

rating 0 review-uri

Unitate racire VDK 50S pentru frigiderele de deseuri animale

Unitatile de racire sunt reprezentative prin eficienta lor foarte ridicata si consumul de energie extrem de redus.

Incepand cu anul 2015, Flexxstore are in dotare doar unitati de racire cu bloc de evaporare din otel inoxidabil.

Acest bloc de evaporare este cunoscut pentru durata lunga de viata, in special in cazul carcaselor care produc gaze extrem de agresive, precum pasarile de curte. Unitatea de refrigerare este usor accesibila si usor de inlocuit, daca este necesar. Lichidul de racire este de tip R134A.

Această unitate de răcire poate fi utilizată pentru un spațiu de maximum 8 m3.

rating 0 review-uri

Frigider deseuri animale pentru un recipient de 240 litri

Depozitarea deseurilor de animale si a carcaselor devine din ce in ce mai importanta pentru o afacere sigura, sanatoasa si placuta.

Limiteaza riscul de infectie si previne mirosul.

Depozitarea corespunzatoare a deseurilor de animale va preveni contactul cu daunatorii si prin urmare, raspandirea de bolii si infectii.

rating 0 review-uri

Frigider deseuri animale pentru doua recipiente de 240 litri

Depozitarea deseurilor de animale si a carcaselor devine din ce in ce mai importanta pentru o afacere sigura, sanatoasa si placuta. Limiteaza riscul de infectie mirosul.

Stocarea corespunzatoare a deseurilor de animale va preveni contactul cu daunatorii si prin urmare, raspandirea de bolii si infectii.

rating 0 review-uri

Frigider deseuri animale pentru patru recipiente de 240 litri

Depozitarea deseurilor de animale si a carcaselor devine din ce in ce mai importanta pentru o afacere sigura, sanatoasa si placuta. Limiteaza riscul de infectie mirosul.

Stocarea corespunzatoare a deseurilor de animale va preveni contactul cu daunatorii si prin urmare, raspandirea de bolii si infectii.