fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE

Cod produs: 040500001  |
rating 0 review-uri  |  pune o intrebare
Tanc racire si stocare lapte orizontal, model Serap First.SE
 • Tanc racire si stocare lapte orizontal, model Serap First.SE
 • Tanc racire si stocare lapte orizontal, model Serap First.SE, detaliu
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, diverse capacitati disponibile
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, instalat
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, instalat in ferma vaci lapte
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, instalat exterior, cu agregatele in stanga
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, instalat exterior
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, agregate
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, agregat mic
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, Panou control Serap RL30 cu First Level Rainbow
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, Sistem de spalare la iesire
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, Sistem de spalare la iesire
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, instalat in ferma vaci lapte
 • Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE, ferma vaci lapte
Cant:

Tanc pentru racire si stocare lapte inchis cu expansiune directa. Capacitate: 900 pana la 30.000 litri. 

LA COMANDA

Cantitate
buc. 

Adauga la favorite star_border

Alte recomandari

Descriere

Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE

Tancul este realizat de catre compania franceza Serap Industries, o companie binecunoscuta pe plan mondial in domeniul echipamentelor si instalatiilor de racire, fiind construit in conformitate cu toate normele de calitate aliniate reglementarilor UE privind siguranta alimentelor.

Tancul are o forma elipsoidala si o structura metalica autoportanta. Peretii sunt de tip sandwich, izolatia din spuma poliuretanica de inalta densitate fara CFC fiind in asa fel conceputa astfel incat sa nu permita modificarea temperaturii din interiorul tancului cu mai mult de 0,7°C in 12 ore, in cazul in care agregatele tancului nu functioneaza si temperatura ambientala nu depaseste 38°C. Interiorul tancului si evaporatorul sunt fabricate din otel inoxidabil austenitic de calitate superioara AISI 304, ceea ce inseamna o conductibilitate mai mare si o rezistenta foarte buna impotriva coroziunii. 

Tancul este asezat pe suporti speciali reglabili, fara punte termica, ce fixeaza bine tancul chiar si pe suprafetele neregulate si permit inclinarea tancului in functie de conditiile de amplasare.

Unitatea electronica de control a tancului impreuna cu automatul de spalare model RAINBOW sunt amplasate intr-un compartiment in partea frontala a tancului, utilizatorul avand acces usor la toate functiile de control si monitorizare a parametrilor de functionare.

Pentru a facilita racirea rapida si adecvata a laptelui, tancul este dotat cu un omogenizator cuplat la un motor electric cu o turatie de 32 RPM, in asa fel proiectat incat permite omogenizarea grasimii din lapte in 2 min. conform normei ISO 5708.

Inspectarea interiorului tancului se face printr-o gura de vizitare de Ø500 acoperita cu un capac cu siguranta. Tancul mai este prevazut si cu o scara solida din INOX fixata pe partea frontala langa unitatea de control.

Descarcarea laptelui are loc prin partea frontala, prin intermediul unui bloc de valve fluture Ø51DIN. La cerere pot fi furnizate si valve de alte dimensiuni.

Unitatea electronica de control si automatul de spalare RAINBOW

Amplasata in partea frontala, unitatea ergonomica de control ofera utilizatorului posibilitatea de a vizualiza si controla parametrii de functionare ai sistemului de racire, ai sistemului de spalare automata si functionarea omogenizatorului. Consola dispune de un afisaj digital cu touchscreen prin intermediul caruia se pot citi atat functiile active, cat si eventualele defectiuni.

Utilizatorul poate controla urmatoarele functii:

 • oprirea sistemului de racire
 • activarea sistemului de racire (se pot defini doua temperaturi de oprire automata)
 • activarea omogenizatorului (functionare ciclica sau continua)
 • activarea fazelor de spalare
 • activarea fazei de dezinfectie

Utilizatorul poate vizualiza urmatoarele informatii:

 • temperatura laptelui in °C sau in °F (eroare de maxim 0,1°C)
 • temperaturile de oprire automata
 • timpul pana la pornirea intarziata (la prima mulsoare)
 • temperatura apei la ultimele zece spalari

Unitatea Rainbow dispunde de o memorie interna unde poate stoca informatii referitoare la toti parametri de functionare pentru o perioada de doua luni. Acest lucru este foarte folositor deoarece in orice moment se poate face o analiza a ciclurilor de racire, de spalare si dezinfectie (orele la care au avut loc, durata, temperatura apa, concentratii detergenti), eventuale defectiuni, interventii. 

Toate informatiile stocate pot fi accesate si vizualizate foarte usor si repede de catre echipa de service prin intermediul unui program dedicat, lucru ce face ca interventiile pt. remedierea eventualelor probleme sa fie foarte rapida.

Elemente de siguranta:

 • detectarea laptelui in conducta de spalare (la prima mulsoare)
 • protectia componentelor cu sigurante separate
 • sistem patentat de protectie a motoarelor electrice impotriva fluctuatiilor de tensiune de +/-10% 

Automatul de spalare este dotat cu doua pompe peristaltice pentru dozarea automata a detergentilor (detergentul bazic si detergentul acid) si permite selectarea a cinci programe de spalare, fiecare avand faze distincte ce includ:

 • pre-spalarea cu apa rece fara recirculare (18 litri)
 • pre-spalare cu apa calda cu recirculare (55 litri)
 • una sau doua spalari cu apa calda si detergent, cu recirculare (55 litri/spalare)
 • clatire cu apa rece, fara recirculare (18 litri)
 • clatire cu apa rece cu recirculare (55 litri)
 • dezinfectie inaintea primului muls cu apa rece, cu recirculare (55 litri)

Durata unui program de spalare variaza intre 40 si 60 minute in functie de fazele acestuia. Durata unui program si cantitatea de apa folosite au fost calculate astfel incat spalarea tancului sa fie corespunzatoare, cu consumuri minime de energie.

De fiecare data progresul fazelor spalarii este inregistrat de catre automatul RAINBOW astfel incat la o pana de curent, in momentul restabilirii energiei electrice spalarea continua cu faza in care a fost intrerupta.

Spalarea interioara a tancului este realizata cu ajutorul unui sistem de paleti montati pe tija omogenizatorului, ce imprastie apa uniform pe suprafata interioara a tancului.

De pe panoul general de control se pot configura atat concentratiile de lucru ale detergentilor, cat si eventualele amestecuri intre acestia. 

Automatul de spalare dispune si de o functie de curatare automata de praf a unitatii de condensare a agregatului de racire. La sfarsitului programului de spalare automatul porneste ventilatoarele unitatii de condensare in sens invers pentru cateva minute pentru a elimina praful acumulat intre lamele radiatorului pe durata programului de racire. Mentinerea unitatii de condensare curata este foarte importanta deoarece o unitate de condensare murdara duce la un timp de racire mai mare si, implicit, la un consum de energie mai mare.

O interfata intuitiva cu ecran tactil cu:
 • - acces direct la comenzile de racire, spalare si agitare
 • - setari usoare
 • - o aplicatie Windows pentru a permite vizualizarea rapida a functiilor principale de pe un calculator.
Optiuni
Joja electronica digitala. Joja se monteaza in interiorul tancului si panoul de control cu afisaj se monteaza pe partea frontala deasupra unitatii principale de control a tancului. Daca masuratoarea se face in conditiile recomandate, pe panoul principal se poate citi nivelul laptelui in tanc (in mm) cu un grad de acuratete foarte ridicat. Cu o simpla apasare de buton se poate schimba afisajul din mm in litri. Designul acestui dispozitiv permite o igienizare perfecta in timpul spalarii fara a afecta calitatea laptelui sub nici o forma.
Dispozitiv de spalare a valvei de evacuare a laptelui. In mod normal, sistemele de spalare automata sunt eficiente doar pt. suprafata interioara a tancului, o problema fiind valva de evacuare a laptelui care trebuie spalata manual. Pentru a automatiza 100% procesul de spalare a tancului, automatul de spalare poate fi dotat un sistem de spalare automata a valvei de evacuare a laptelui astfel incat nu mai e nevoie de nici un fel de interventie manuala ulterioara.
Dispozitiv redundant de control al agregatelor de racire. Avand in vedere ca, controlul functionarii agregatelor este asigurat de unitatea centrala, in cazul aparitiei unor probleme in functionarea acestora s-a prevazut ca sistem de siguranta suplimentara un dispozitiv ce permite comanda manuala a agregatelor. Acest dispozitiv poate fi configurat sa porneasca agregatele si omogenizatorul pt. perioade de cate 1 ora si functioneaza independent de unitatea centrala.
Inline heater: rezistenta suplimentara 9 kW pentru incalzirea apei de spalare.
 
 
Vezi mai mult arrow_drop_down

Tanc racire si stocare lapte inchis, Serap FIRST.SE

Tancul este realizat de catre compania franceza Serap Industries, o companie binecunoscuta pe plan mondial in domeniul echipamentelor si instalatiilor de racire, fiind construit in conformitate cu toate normele de calitate aliniate reglementarilor UE privind siguranta alimentelor.

Tancul are o forma elipsoidala si o structura metalica autoportanta. Peretii sunt de tip sandwich, izolatia din spuma poliuretanica de inalta densitate fara CFC fiind in asa fel conceputa astfel incat sa nu permita modificarea temperaturii din interiorul tancului cu mai mult de 0,7°C in 12 ore, in cazul in care agregatele tancului nu functioneaza si temperatura ambientala nu depaseste 38°C. Interiorul tancului si evaporatorul sunt fabricate din otel inoxidabil austenitic de calitate superioara AISI 304, ceea ce inseamna o conductibilitate mai mare si o rezistenta foarte buna impotriva coroziunii. 

Tancul este asezat pe suporti speciali reglabili, fara punte termica, ce fixeaza bine tancul chiar si pe suprafetele neregulate si permit inclinarea tancului in functie de conditiile de amplasare.

Unitatea electronica de control a tancului impreuna cu automatul de spalare model RAINBOW sunt amplasate intr-un compartiment in partea frontala a tancului, utilizatorul avand acces usor la toate functiile de control si monitorizare a parametrilor de functionare.

Pentru a facilita racirea rapida si adecvata a laptelui, tancul este dotat cu un omogenizator cuplat la un motor electric cu o turatie de 32 RPM, in asa fel proiectat incat permite omogenizarea grasimii din lapte in 2 min. conform normei ISO 5708.

Inspectarea interiorului tancului se face printr-o gura de vizitare de Ø500 acoperita cu un capac cu siguranta. Tancul mai este prevazut si cu o scara solida din INOX fixata pe partea frontala langa unitatea de control.

Descarcarea laptelui are loc prin partea frontala, prin intermediul unui bloc de valve fluture Ø51DIN. La cerere pot fi furnizate si valve de alte dimensiuni.

Unitatea electronica de control si automatul de spalare RAINBOW

Amplasata in partea frontala, unitatea ergonomica de control ofera utilizatorului posibilitatea de a vizualiza si controla parametrii de functionare ai sistemului de racire, ai sistemului de spalare automata si functionarea omogenizatorului. Consola dispune de un afisaj digital cu touchscreen prin intermediul caruia se pot citi atat functiile active, cat si eventualele defectiuni.

Utilizatorul poate controla urmatoarele functii:

 • oprirea sistemului de racire
 • activarea sistemului de racire (se pot defini doua temperaturi de oprire automata)
 • activarea omogenizatorului (functionare ciclica sau continua)
 • activarea fazelor de spalare
 • activarea fazei de dezinfectie

Utilizatorul poate vizualiza urmatoarele informatii:

 • temperatura laptelui in °C sau in °F (eroare de maxim 0,1°C)
 • temperaturile de oprire automata
 • timpul pana la pornirea intarziata (la prima mulsoare)
 • temperatura apei la ultimele zece spalari

Unitatea Rainbow dispunde de o memorie interna unde poate stoca informatii referitoare la toti parametri de functionare pentru o perioada de doua luni. Acest lucru este foarte folositor deoarece in orice moment se poate face o analiza a ciclurilor de racire, de spalare si dezinfectie (orele la care au avut loc, durata, temperatura apa, concentratii detergenti), eventuale defectiuni, interventii. 

Toate informatiile stocate pot fi accesate si vizualizate foarte usor si repede de catre echipa de service prin intermediul unui program dedicat, lucru ce face ca interventiile pt. remedierea eventualelor probleme sa fie foarte rapida.

Elemente de siguranta:

 • detectarea laptelui in conducta de spalare (la prima mulsoare)
 • protectia componentelor cu sigurante separate
 • sistem patentat de protectie a motoarelor electrice impotriva fluctuatiilor de tensiune de +/-10% 

Automatul de spalare este dotat cu doua pompe peristaltice pentru dozarea automata a detergentilor (detergentul bazic si detergentul acid) si permite selectarea a cinci programe de spalare, fiecare avand faze distincte ce includ:

 • pre-spalarea cu apa rece fara recirculare (18 litri)
 • pre-spalare cu apa calda cu recirculare (55 litri)
 • una sau doua spalari cu apa calda si detergent, cu recirculare (55 litri/spalare)
 • clatire cu apa rece, fara recirculare (18 litri)
 • clatire cu apa rece cu recirculare (55 litri)
 • dezinfectie inaintea primului muls cu apa rece, cu recirculare (55 litri)

Durata unui program de spalare variaza intre 40 si 60 minute in functie de fazele acestuia. Durata unui program si cantitatea de apa folosite au fost calculate astfel incat spalarea tancului sa fie corespunzatoare, cu consumuri minime de energie.

De fiecare data progresul fazelor spalarii este inregistrat de catre automatul RAINBOW astfel incat la o pana de curent, in momentul restabilirii energiei electrice spalarea continua cu faza in care a fost intrerupta.

Spalarea interioara a tancului este realizata cu ajutorul unui sistem de paleti montati pe tija omogenizatorului, ce imprastie apa uniform pe suprafata interioara a tancului.

De pe panoul general de control se pot configura atat concentratiile de lucru ale detergentilor, cat si eventualele amestecuri intre acestia. 

Automatul de spalare dispune si de o functie de curatare automata de praf a unitatii de condensare a agregatului de racire. La sfarsitului programului de spalare automatul porneste ventilatoarele unitatii de condensare in sens invers pentru cateva minute pentru a elimina praful acumulat intre lamele radiatorului pe durata programului de racire. Mentinerea unitatii de condensare curata este foarte importanta deoarece o unitate de condensare murdara duce la un timp de racire mai mare si, implicit, la un consum de energie mai mare.

O interfata intuitiva cu ecran tactil cu:
 • - acces direct la comenzile de racire, spalare si agitare
 • - setari usoare
 • - o aplicatie Windows pentru a permite vizualizarea rapida a functiilor principale de pe un calculator.
Optiuni
Joja electronica digitala. Joja se monteaza in interiorul tancului si panoul de control cu afisaj se monteaza pe partea frontala deasupra unitatii principale de control a tancului. Daca masuratoarea se face in conditiile recomandate, pe panoul principal se poate citi nivelul laptelui in tanc (in mm) cu un grad de acuratete foarte ridicat. Cu o simpla apasare de buton se poate schimba afisajul din mm in litri. Designul acestui dispozitiv permite o igienizare perfecta in timpul spalarii fara a afecta calitatea laptelui sub nici o forma.
Dispozitiv de spalare a valvei de evacuare a laptelui. In mod normal, sistemele de spalare automata sunt eficiente doar pt. suprafata interioara a tancului, o problema fiind valva de evacuare a laptelui care trebuie spalata manual. Pentru a automatiza 100% procesul de spalare a tancului, automatul de spalare poate fi dotat un sistem de spalare automata a valvei de evacuare a laptelui astfel incat nu mai e nevoie de nici un fel de interventie manuala ulterioara.
Dispozitiv redundant de control al agregatelor de racire. Avand in vedere ca, controlul functionarii agregatelor este asigurat de unitatea centrala, in cazul aparitiei unor probleme in functionarea acestora s-a prevazut ca sistem de siguranta suplimentara un dispozitiv ce permite comanda manuala a agregatelor. Acest dispozitiv poate fi configurat sa porneasca agregatele si omogenizatorul pt. perioade de cate 1 ora si functioneaza independent de unitatea centrala.
Inline heater: rezistenta suplimentara 9 kW pentru incalzirea apei de spalare.
 
 

Specificatii

Caracteristici generale

Aplicabilitate
Ferme vaci lapte
Destinatie
Racire/stocare lapte
Caracteristici specifice
Tanc inchis cu expansiune directa

Detalii material

Material recipient
INOX AISI 304
Material izolatie
Spuma poliuretanica

Detalii tehnice

Capacitate
900 pana la 30.000 litri

Brand: Serap

AgroMAX face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente, pozele avand caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Va stam oricand la dispozitie pentru eventualele clarificari.

Review-uri

Fii primul care scrie un review Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

star_border star_border star_border star_border star_border

Adauga un review

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare legata de produs Poti primi raspuns de la noi sau de la comunitate

Nicio intrebare disponibila despre acest produs.

Dar, in caz ca ai dubii, poti adresa intrebari.

Pune intrebari