fara TVA cu TVA
0 Cos: 0,00 RON

arrow_drop_up Ultimele adaugate

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Cautare (27 produse)

Brand

Brand

Categories

Reseteaza acest camp

Marime

Aplicabilitate

Clasa de protectie

Culoare branturi

Culoare cizma/talpa

Izolatie termica

Marimi disponibile

Material

Material bombeu

Mod ambalare

Recomandare utilizare

Rezistenta la alunecare

Pret

15,00 RON - 405,00 RON
rating 0 review-uri

Cizme protectie Bekina Steplite EasyGrip, S5, verde/negru

Produs cu mai multe variante

Agrilite a devenit sinonim cu confortul si durabilitatea. Spre deosebire de cizmele greoaie din PVC sau din cauciuc, datorita materialului NEOTANE, cizmele Bekina sunt durabile, foarte usoare si confortabile.

Cizmele Bekina Agrilite sunt rezistente la uleiuri, grasimi, gunoi de grajd si diverse produse de curatare! Mai mult, datorita materialului NEOTANE, cizma ramane moale, chiar si la temperaturi scazute, ceea ce este important pentru orice loc de munca. Inaltimea cizmei poate fi ajustata pentru a satisface cerintele individuale. 

Siguranta este pe primul loc in sectorul agricol, de aceea, cizmele sunt furnizate cu bombeu metalic si cu talpa antiperforatie. Datorita profilului lor imbunatatit si testat SRC, le poti purta si cand lucrezi in salile de muls sau pe camp.

rating 0 review-uri

Cizme protectie Bekina StepliteX ThermoProtec, S5, verde/antracit

Produs cu mai multe variante

Cizmele Bekina StepliteX ThermoProtec sunt cizme de protectie complete, cu bombeu si talpa antiperforatie non-metalice. Spre deosebire de cizmele greoaie din PVC sau cauciuc, datorita materialului NEOTANE, cizmele Bekina sunt durabile, foarte usoare, confortabile si mai calduroase.

rating 0 review-uri

Cizme protectie Bekina StepliteX ThermoProtec, S5, portocaliu/albastru

Produs cu mai multe variante

Cizmele Bekina StepliteX ThermoProtec sunt cizme de protectie completa, cu bombeu si talpa antiperforatie non-metalice. Spre deosebire de cizmele greoaie din PVC sau cauciuc, datorita materialului NEOTANE, cizmele Bekina sunt durabile, foarte usoare, confortabile si mai calduroase.

rating 0 review-uri

Cizme protectie Bekina Thermolite IceShield, S5, verde/antracit

Produs cu mai multe variante

Cizmele Bekina Thermolite sunt rezistente la uleiuri, grasimi, gunoi de grajd si diverse produse de curatare. Datorita materialului NEOTANE, cizma ramane moale la temperaturi scazute. Inaltimea cizmei poate fi ajustata pentru a satisface cerintele individuale.

rating 0 review-uri

Branturi premium, profilate, pentru cizmele de protectie Bekina

Produs cu mai multe variante

Branturile Bekina premium cu un profil ergonomic, sunt create pentru reducerea oboselii prin confortul ridicat al purtatorului. Sunt realizate dintr-un material respirabil si absorbant de umiditate ce va asigura picioare calde si uscate, cu elemente suplimentare de absorbtie a socurilor in calcai pentru o amortizare foarte buna.