fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Filtre (6 produse)

Identificare si marcare animale

rating 0 review-uri

Markere permanente pentru inscriptionarea crotaliilor, All-Weather, cutie 12 buc

Produs cu mai multe variante

Markerul pentru inscriptionarea crotaliilor All-Weather are cerneluri special formulate pentru a rezista la toate marcile si stilurile de etichete din plastic poliuretanic, fara a se sterge din cauza razelor UV si conditiilor meteo dure.Cerneala este proiectata sa patrunda in plastic pentru a oferi cele mai de durata insemnari. Ambalat intr-un stilou metalic actionat cu supapa, nu se va usca ca markerele cu varf din pasla.

rating 0 review-uri

Batoane vopsea temporara pentru marcarea animalelor, All-Weather Paintstick, cutie 12 buc

Produs cu mai multe variante

Batonul de vopsea temporara All-Weather Paintstik este markerul original pentru animale creat acum peste 69 de ani. Formula speciala de vopsea in forma de baton este conceputa pentru a marca temporar toate tipurile de animale, inclusiv vacile de lapte si de carne, porci si oi.Vopseaua non-toxica este sigura pentru toate tipurile de animale. Disponibil in 16 culori pentru toate nevoile tale de marcare.

rating 0 review-uri

Batoane vopsea temporara pentru marcarea animalelor, speciale pentru perioadele calde , All-Weather...

Produs cu mai multe variante

Batonul de vopsea temporara All-Weather HC Paintstik este un marker pentru animale, special conceput pentru a rezista la temperaturile mai ridicate intalnite in climatele extreme. Vopseaua solida sub forma de baton rezistenta la temperaturi cuprinse intre 4 °C si 55 °C. Vopseaua non-toxica este sigura pentru utilizare pentru toate tipurile de animale, inclusiv vacile de lapte si de carne, porci si oi. Disponibil in opt culori pentru a satisface toate nevoile tale de marcare.

rating 0 review-uri

Batoane retractabile vopsea temporara pentru marcarea animalelor, All-Weather Paintstick Twist, cutie 12 buc

Produs cu mai multe variante

Datorita sistemului retractabil de deschidere/inchidere a batonului, vopseaua All-Weather Paintstick Twist poate fi folosita in intregime, evitandu-se astfel murdarirea mainilor si a hainelor. Formula speciala de vopsea este o modalitate economica dovedita de identificare temporara a animalelor pentru sortare, inoculare, reproducere si proceduri medicale.Vopseaua non-toxica este rezistenta la apa si la intemperii.Batonul este disponibil intr-o gama larga de culori pentru toate nevoile tale de marcare.

rating 0 review-uri

Spray vopsea pe baza de apa, cu uscare rapida, pentru marcarea animalelor, All-Weather Quickshot

Produs cu mai multe variante

Spray-ul de vopsea All-Weather Quickshot ofera o modalitate rapida si economica de marcare a vacilor. Culorile foarte vizibile sunt de lunga durata si se vad cu usurinta indiferent de nuanta pielii vacilor. Formula speciala de vopsea pe baza de apa asigura o uscare rapida si persista pe termen lung.Spray-ul cu vopsea All-Weather Quickshot cu aerosoli are doua moduri de pulverizare, verticala si inversata, pentru a satisface nevoile tale de marcare.

rating 0 review-uri

Markere permanente mov pentru inscriptionarea carcaselor animale, All-Weather, cutie 12 buc

Markerul de carne All-Weather este singurul marker inregistrat de NSF pentru utilizare in instalatiile de procesare a carnii inspectate USDA din SUA. Acesta este un marker nou, imbunatatit, cu o rezistenta de doua ori mai mare la rupere.Ideal pentru marcarea directa pe carcasele de animale sau alte piese din carne si se vinde la set de 12 bucati.