fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up Ultimele adaugate

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Cautare (18 produse)

Brand

Brand

Categories

Reseteaza acest camp

Pret

0,00 RON - 3075,00 RON

Furajare vitei

rating 0 review-uri

Electroliti pe baza vegetala Teisen Vegelyte, galeata 1,15 kg

Teisen Vegelyte sunt electroliti pentru intretinerea sistemului digestiv al viteilor avand la baza dextroza in concentratie de 35%, fibre vegetale si alcaline pentru prevenirea acidozelor.

Electrolitii Teisen Vegelyte sunt utilizati in special pentru rehidratarea viteilor dupa ce sufera o tulburare digestiva.

Electrolitii pot sa fie amestecati cu lapte, preventiv pentru cresterea viscozitatii intestinale a viteilor si reducerea pierderilor de lichide. Este usor de amestecat, iar viteii beau cu placere.

rating 0 review-uri

Caseta plastic furaje combinate CombiFeeder pentru cusetele individuale vitei CalfOTel

Caseta din plastic este foarte practica pentru economisirea timpului de alimentare cu peleti si fan intr-o singura unitate combinata. Partea de jos a recipientului este pentru peleti, in timp ce partea superioara este destinata suportului de fan.

CombiFeeder-ul este atasat in fata sau in partea laterala a cusetei pentru vitei. Datorita designului sau unic, atat fanul cat si peletele sunt protejate de ploaie.

Produsul este acum si mai usor de utilizat datorita vasului de alimentare detasabil, capacului mai mic si a orificiului de umplere astfel ca viteii au acces intotdeauna la mancare uscata, chiar si atunci cand sunt crescuti in aer liber.

Potrivit pentru CalfOTel Small si CalfOTel Comfort.

rating 0 review-uri

Caseta furaje combinate INOX, CombiFeeder XL pentru boxele comune vitei CalfOTel XL-5 si XL-10

Caseta de furaje CalfOTel CombiFeeder XL este un jgheab de alimentare, realizat din otel inoxidabil cu intretinere zero. Pe interior are un suport pentru fan in partea de sus, asigurandu-se astfel separarea de concentrate. De asemenea, jgheabul de concentrate din partea de jos serveste drept cos de colectare pentru fanul care cade din suport.

CalfOTel CombiFeeder XL poate fi atarnat pe grilajul lateral al boxelor comune de vitei CalfOTel XL-5 sau CalfOTel XL-10.

rating 0 review-uri

Caseta furaje concentrate pentru cusetele de vitei CalfOTel XL-5 si XL-10

Cu caseta pentru furaje concentrate CalfOTel AdLibFeeder economisesti timp si asiguri viteilor hrana pe o perioada lunga de timp, fara a fi nevoie de reincarcare constanta.

Concentratele sunt astfel protejate impotriva ploii, insectelor, pasarilor si rozatoarelor. CalfOTel AdLibFeeder poate fi atasat la boxele comune de vitei CalfOTel XL-5 sau XL-10.