fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up Ultimele adaugate

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON
Cautare (2 produse)

Brand

Brand

Categories

Reseteaza acest camp

Pret

99990,00 RON - 100005,00 RON

Furajare vaci

rating 0 review-uri

Robot de impins furaje BouMatic Ranger V2

Robotul de impins furaje BouMatic Ranger este un robot autonom cu un mecanism de ghidaj independent ce impinge periodic furajul vacilor pe un traseu prestabilit cu opriri precise. Acest robot inlocuieste cu succes munca oamenilor, muncitorii din ferma putandu-se ocupa in acest timp de alte sarcini.Fusta motorizata din INOX are o forma speciala cu 15 fete drepte, obtinand in acest fel o eficienta mai mare in impingerea furajului. Cu un robot de acest gen se asigura accesul la furaje in permanenta, lucru ce duce la cresterea productiei zilnice cu 0,5 - 1 kg lapte/animal. BouMatic Ranger poate impinge furajele pe ambele parti ale unei alei de furajare, putand fi folosit atat in ferme mici, cat si in ferme comerciale mari, cu trasee lungi si adaposturi multiple. 

la comanda

Se oferteaza individual

  • Nou
Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Masina de macinat universala rotativa cu cuva Roto Grind

Roto Grind este o masina de macinat universala rotativa Heavy Duty (destinata lucrului in conditii grele) ce nu trebuie sa lipseasca din nicio ferma, indiferent de specificul acesteia.

Cu Roto Grind se poate macina orice fel de furaj cu costuri mult mai mici si cu consumuri reduse de energie, comparativ cu orice fel de remorca tehnologica sau cu alte masini de macinat de pe piata.

Disponibila in doua varinate: mobila, actionata de priza de putere a tractorului sau fixa, actionata de un motor electric.

Poate macina si cereale in cazul in care se foloseste un adaptor special pentru cereale.

Echipamentul a fost fabricat in primul rand pentru ferme zootehnice, dar se poate utiliza cu succes si in unitati industriale (uzina pentru producerea biogazului, confectionarea peletilor si brichetelor, statie de compostare, etc.).

la comanda

Se oferteaza individual

  • Nou
Adauga la favorite star_border