fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Echipamente si utilaje

rating 0 review-uri

Milk Taxi pentru hranirea inteligenta a viteilor

Produs cu mai multe variante

Milk Taxi este un echipament revolutionar de hranire al viteilor cu ajutorul caruia caratul galetilor devine un lucru de domeniul trecutului. Datorita multiplelor dotari inteligente, alaptarea este mult mai usoara, greselile de cantitate/concentratie sau neglijentele de temperatura in alaptarea viteilor nu vor mai fi o problema!

Preturile din oferta prezenta nu includ toate optiunile descrise mai jos. Pentru consultarea tuturor optiunilor cu preturile aferente acceseaza www.milktaxi.ro/configurator-online/

rating 0 review-uri

Sistem management colostru coloQuick

Daca vei incepe sa testezi colostrul vei observa ca diferentele de calitate ale acestuia variaza nu numai de la o vaca la alta, ci si de la o lactatie la alta. Prin urmare, daca hranesti vitelul cu colostru, fara a-l testa, direct de la mama rezultatul va fi aleatoriu. Pentru a-i asigura fiecarui vitel din ferma un inceput sanatos se recomanda administrarea de colostru de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp dupa fatare. Solutia este coloQuick – BANCA TA DE COLOSTRU! Testeaza calitatea colostrului dinainte. Congeleaza doar colostrul de cea mai buna calitate.  Sistemul coloQuick asigura viteilor prima masa de colostru cu cat mai multi anticorpi pentru a-si atinge potentialul maxim ca vaci. Intreg sistemul are un design simplist pentru o curatare si o utilizare usoara, beneficiile si metodele de lucru fiind similare indiferent daca o ferma are 50 sau 5.000 de vaci.

rating 0 review-uri

Sistem management colostru coloQuick Pasteur II

Solutia este coloQuick – BANCA TA DE COLOSTRU! Testeaza calitatea colostrului dinainte. Congeleaza doar colostrul de cea mai buna calitate. Daca vrei sa fii sigur ca nu transferi bacteriile rele vitelului prin colostru poti sa il pasteurizezi inainte de congelare. Pentru aceasta ai nevoie de coloQuick Pasteur II. Dupa ce pasteurizarea este completa coloQuick raceste colostrul imediat si astfel ai mereu cantitatea suficienta de colostru de cea mai buna calitate.Sistemul coloQuick asigura viteilor prima masa de colostru cu cat mai multi anticorpi pentru a-si atinge potentialul maxim ca vaci.Intreg sistemul are un design simplist pentru o curatare si o utilizare usoara, beneficiile si metodele de lucru fiind similare indiferent daca o ferma are 50 sau 5.000 de vaci. 

Cu coloQuick Pasteur II poti dezgheta si pasteuriza colostrul. Unitatea poate dezgheta sau pasteuriza doua casete in acelasi timp.

rating 0 review-uri

Ventilator CYCLONE 360

Ventilatorul Cyclone 360° distribuie aerul la o viteza optima pe un diametru de 18 m. Are posibilitatea de control al vitezei aerului in adapostul animalelor, lucru care mareste procesul de racire prin evapotranspiratie.

Datorita formei sale elimina zonele moarte de sub ventilator, circuland aerul la o viteza mult mai rapida decat un sistem conventional de ventilatie. Nu face zgomot. Poate fi montat pe stalp de otel, pe o coloana din adapost sau suspendat din tavan.

Are 6 lame de aluminiu rezistente coroziunii.

rating 0 review-uri

Boxa comuna vitei tip Igloo, H&L, din fibra de sticla

Boxa comuna pentru vitei tip Igloo cu suprafata de aproximativ 14m² este confectionata din plastic ranforsat cu fibra de sticla si este acoperit cu un strat de gel protector ce confera o protectie marita asupra razelor UV. Se livreaza in 3 segmente, laminat manual, cu 4 guri de ventilare, teava suport, carlig de transport, suruburi si piulite INOX pentru utilizare in spatii deschise.

rating 0 review-uri

Veranda Igloo H&L, structura de baza fara acoperis

Cresterea viteilor afara intr-un climat natural este ideala pentru acestia, iar boxa comuna Igloo este solutia perfecta, insa boxa nu este completa pana nu este combinata cu o zona de odihna cu acoperis. Indiferent daca o folosesti cu un acoperis fix sau unul mobil sub forma de Igloo Veranda, viteii beneficiaza mereu de acces optim la aer curat, fiind totodata adapostiti de vremea urata.Nu doar viteii apreciaza mediul de lucru protejat, tu, angajatii tai si familia ta o vor face de asemenea. Pe deasupra, furajele si asternuturile raman uscate.Zona odihna de 5 x 5 m, 2 fronturi de furajare autoblocante cu 7 posturi fiecare, 2 jgheaburi INOX rabatabile, 2 roti complete, carlig suspendare pentru incarcator frontal, surube, piulite si conectori galvanizati.

rating 0 review-uri

Boxa comuna pentru 5-7 vitei, Calf-Tel MultiMAX, cu sina de transport

Cuseta MultiMAX a fost creata pentru a usura perioadele de tranzitie a viteilor crescuti individual atunci cand sunt mutati in grupuri.

Din cauza stresului acomodarii datorita competitiei viteii pot avea pauze de crestere si probleme de sanatate, de aceea se recomanda mutarea in grupuri de 5-7 animale mai intai si apoi in grupuri mai mari.

Cuseta are 6 m², este confectionata din polietilena de inalta densitate, termoformata, extrem de durabila, blocheaza razele UV 100%.

Un mare avantaj al acestor cusete sunt gurile de aerisire posterioare care mentin un mediu racoros si confortabil in sezonul cald (se achizitioneaza separat).

rating 0 review-uri

Veranda pentru boxa comuna vitei Calf-Tel MultiMAX, structura de baza fara acoperis, varianta DUO mobila

Structura de baza fara acoperis a verandei pentru boxele comune Calf-Tel MultiMAX este formata dintr-un cadru galvanizat cu distanta dintre stalpi de 5 x 2,5 m, 2 fronturi de furajare autoblocante cu 7 posturi fiecare, perete despartitor central, 2 jgheaburi din INOX rabatabile, 2 roti complete, carlig suspendare pentru incarcator frontal, surube, piulite si conectori galvanizati.Aceasta se livreaza cu kit si instructiuni de montaj in regie proprie.

rating 0 review-uri

Veranda pentru boxa comuna vitei Calf-Tel MultiMAX, structura de baza fara acoperis, varianta UNO mobila

Structura de baza fara acoperis a verandei pentru boxele comune Calf-Tel MultiMAX este formata dintr-un cadru galvanizat cu distanta dintre stalpi de 5 x 2,5 m, 1 front de furajare autoblocant cu 7 posturi, 1 jgheab din INOX rabatabil, 2 roti complete, carlig suspendare pentru incarcator frontal, surube, piulite si conectori galvanizati.Aceasta se livreaza cu kit si instructiuni de montaj in regie proprie.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei Calf-Tel 1.2 Compact cu gard metalic FlexyFence H&L

Cuseta individuala cu o suprafata de cca. 1,5 m² cu deschidere ajustabila pentru imprastierea paielor de asternut. Este realizata din polietilena de densitate mare, extrem de durabila cu protectie UV 100%.

Cuseta este prevazuta cu grilaj galvanizat FlexyFence pe roti, cu protectie laterala la vant, cu usa blocabila, doi suporti circulari de galeata si pregatire pentru galeata cu tetina.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei Calf-Tel ECO cu gard metalic FlexyFence H&L

Cuseta individuala cu o suprafata de cca. 1,9 m² cu deschidere ajustabila pentru imprastierea paielor de asternut, realizata din polietilena de densitate mare, extrem de durabila cu protectie UV 100%.

Cuseta este prevazuta cu grilaj galvanizat FlexyFence pe roti, cu protectie laterala la vant, cu usa blocabila, doi suporti circulari de galeata si pregatire pentru galeata cu tetina.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei Calf-Tel PRO II cu gard metalic FlexyFence H&L

Cuseta individuala cu o suprafata de cca. 2,5 m² cu deschidere ajustabila in partea din spate pentru imprastierea paielor de asternut, realizata din polietilena de densitate mare, extrem de durabila cu protectie UV 100%.

Cuseta este prevazuta cu grilaj galvanizat FlexyFence pe roti, cu protectie laterala la vant, cu usa blocabila, doi suporti circulari de galeata si pregatire pentru galeata cu tetina.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei Calf-Tel PRO II OpenFront cu gard metalic FlexyFence H&L

Cuseta individuala cu o suprafata de cca. 2,5 m² cu deschidere ajustabila pentru imprastierea paielor de asternut, realizata din polietilena de densitate mare, extrem de durabila cu protectie UV 100%.

Versiunea OpenFront a cusetei Calf-Tel PRO II, faciliteaza accesul vitelului avand o deschidere marita, fiind recomandata in cazul viteilor de talie mare.

Cuseta este prevazuta cu grilaj galvanizat FlexyFence pe roti, cu protectie laterala la vant, cu usa blocabila, doi suporti circulari de galeata si pregatire pentru galeata cu tetina.

rating 0 review-uri

Veranda pentru cusete vitei, Calf Garden H&L, structura de baza fara acoperis

Produs cu mai multe variante

Punerea viteilor in cusete individuale in primele zile si saptamani ale vietii a devenit un lucru stabilit in toata lumea ca fiind sanitar si bun pentru sanatatea lor. Cu toate acestea, atat oamenii cat si animalele apreciaza protectia suplimentara impotriva vremii asigurata de acoperis. CalfGarden de la Holm & Laue iti ofera beneficiile cusetelor individuale mobile impreuna cu avantajele unui acoperis mobil.

rating 0 review-uri

Grilaj metalic frontal H&L FlexyFront pentru sistemul modular de cusete Calf-Tel Pen System

Elementul frontal H&L FlexyFront pentru sistemul modular de cusete Calf-Tel Pen System, structura galvanizata, usa de intrare de dimensiuni mari cu suport pentru galeata cu tetina si doi suporti circulari pentru galeti.

Grilajul metalic frontal FlexyFront poate fi folosit in boxele individuale ca alternativa a sistemului de inchidere PenFront. Permite o vizibilitate mai buna in sistemul modular si galeata cu tetina este pozitionata langa usa, lucru care usureaza invatarea viteilor in a fii alaptati in primele zile. Un alt avantaj al grilajului metalic FlexyFront este design-ul deschis care imbunatateste considerabil ventilatia din sistemul modular.

rating 0 review-uri

Panou posterior, pentru sistemul modular de cusete Calf-Tel Pen System

Produs cu mai multe variante

Perete spate cu guri de ventilatie ajustabile.Sistemul de panouri modulare se preteaza a fi amplasate in interiorul adapostului. In functie de dimensiunile adapostului si inclinatia pardoselii, panourile pot fii configurate in diferite moduri, nu au nevoie de ancorare putand fi usor mutate pentru curatare. Viteii sunt tinuti in sistemul modular Calf-Tel Pen in functie de cat de lunga se doreste a fii perioada de crestere in compartimente independente, iar apoi o parte din pereti pot fii indepartati pentru a forma grupuri mici usor de monitorizat.

Pentru a forma boxele Calf-Tel Pen System se recomanda combinarea produselor asociate:

Panou frontal pentru sistemul modular de cusete; Panou lateral pentru sistemul modular de cusete; Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete.
rating 0 review-uri

Dispozitiv transport vitei H&L Calf Buggy

Carucior pentru transportul si tratamentul viteilor, cu roti cu aer de 60cm, maner impingere, doua usi.

Cu CalfBuggy, iti poti transporta viteii foarte usor si in mod conventional, chiar si pe distante lungi, fara sa iti faci griji legat de riscuri si pericole. 

Dimensiuni: 140 cm L / 85 cm l / 120 cm H, 60 kg.

rating 0 review-uri

Boxa comuna pentru 2-3 vitei, Calf-Tel TwinHutch cu FlexyFence H&L

Un numar tot mai mare de fermieri pune cate doi vitei in aceeasi boxa. Ceea ce adesea se intampla din nevoie, datorita fatarii de gemeni sau din insuficienta de boxe pentru vitei, s-a dovedit a fi o optiune alternativa de adapostire a viteilor tineri. In cele din urma, transmiterea de afectiuni se limiteaza astfel la minim.

Nu doar activistii drepturilor animalelor considera ca punerea viteilor in boxe individuale este o problema critica in crestere. In ziua de azi, asociatiile de ferme organice solicita fermelor membre sa aseze viteii in boxe comune.

Holm & Laue este singurul furnizor din lume care ofera solutia perfecta pentru adapostirea grupelor mici de doi sau trei vitei: boxa comuna pentru 2-3 vitei, Calf-Tel TwinHutch cu FlexyFence de 5.8 m2.

Grilajul galvanizat FlexyFence pe roti are protectie laterala impotriva vantului, usa blocabila, suporti circulari pentru galeata de apa si bolul pentru cereale si doi suporti pentru galetile cu tetina.

rating 0 review-uri

Panou frontal pentru sistemul modular de cusete Calf-Tel Pen System

Sistemul de panouri modulare se preteaza a fi amplasate in interiorul adapostului. In functie de dimensiunile adapostului si inclinatia pardoselii, panourile pot fii configurate in diferite moduri, nu au nevoie de ancorare putand fi usor mutate pentru curatare.

Viteii sunt tinuti in sistemul modular Calf-Tel Pen in functie de cat de lunga se doreste a fii perioada de crestere in compartimente independente, iar apoi o parte din pereti pot fii indepartati pentru a forma grupuri mici usor de monitorizat.

Pentru a forma boxele Calf-Tel Pen System se recomanda combinarea produselor asociate:

Panou posterior, pentru sistemul modular de cusete; Panou lateral pentru sistemul modular de cusete; Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete.
rating 0 review-uri

Panou lateral pentru sistemul modular de cusete Calf-Tel Pen System

Produs cu mai multe variante

Sistemul de panouri modulare se preteaza a fi amplasate in interiorul adapostului. In functie de dimensiunile adapostului si inclinatia pardoselii, panourile pot fii configurate in diferite moduri, nu au nevoie de ancorare putand fi usor mutate pentru curatare. Viteii sunt tinuti in sistemul modular Calf-Tel Pen in functie de cat de lunga se doreste a fii perioada de crestere in compartimente independente, iar apoi o parte din pereti pot fii indepartati pentru a forma grupuri mici usor de monitorizat.

Pentru a forma boxele Calf-Tel Pen System se recomanda combinarea produselor asociate:

Panou frontal pentru sistemul modular de cusete; Panou posterior pentru sistemul modular de cusete; Panou lateral pentru sistemul modular de cusete; Suport fixare panou pentru sistemul modular de cusete.
rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei, CalfOTel Comfort

Produs cu mai multe variante

Cuseta CalfOTel Comfort este ideala pentru cresterea viteilor de la 0 la 8 saptamani. In comparatie cu CalfOTel Small, CalfOTel Comfort este mai lunga, ceea ce ii ofera vitelului mai mult spatiu. Inaltimea cusetei faciliteaza accesul, mai ales atunci cand ajuti vitelul sa se ridice.

Utilizatorii spun ca sistemul de cusete CalfOTel a contribuit la reducerea semnificativa a costurilor fortei de munca, cu alte cuvinte este o solutie care ofera profit pur!

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei, CalfOTel Comfort, cu prag si gard metalic

Produs cu mai multe variante

Cuseta CalfOTel Comfort este ideala pentru cresterea viteilor de la 0 la 8 saptamani. In comparatie cu CalfOTel Small, CalfOTel Comfort este mai lunga, ceea ce ii ofera vitelului mai mult spatiu. Inaltimea cusetei faciliteaza accesul, mai ales atunci cand ajuti vitelul sa se ridice.Pragul de plastic va asigura curatarea usoara a cusetei si pastreaza paiele in interior. Datorita unui set de roti integrat, cuseta poate fi mutata mai usor.Utilizatorii spun ca sistemul de cusete CalfOTel a contribuit la reducerea semnificativa a costurilor fortei de munca, cu alte cuvinte este o solutie care ofera profit pur!

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei, CalfOTel Comfort, cu prag si grilaj metalic frontal

Cuseta CalfOTel Comfort este ideala pentru cresterea viteilor de la 0 la 8 saptamani. In comparatie cu CalfOTel Small, CalfOTel Comfort este mai lunga, ceea ce ii ofera vitelului mai mult spatiu. Inaltimea cusetei faciliteaza accesul, mai ales atunci cand ajuti vitelul sa se ridice. Pragul de plastic va asigura curatarea usoara a cusetei si pastreaza paiele in interior. Datorita unui set de roti integrat, cuseta poate fi mutata mult mai usor. Utilizatorii spun ca sistemul de cusete CalfOTel a contribuit la reducerea semnificativa a costurilor fortei de munca, cu alte cuvinte este o solutie care ofera profit pur!
rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei, CalfOTel Small, cu prag si gard metalic din 3 parti

Cuseta CalfOTel Small este ideala pentru cresterea in aer liber a viteilor cu varsta de pana la trei saptamani. Utilizatorii spun ca sistemul de cusete CalfOTel a contribuit la reducerea semnificativa a costurilor fortei de munca, cu alte cuvinte este o solutie care ofera profit pur!Pragul asigura curatarea usoara a cusetei si pastreaza paiele in interior.

Datorita unui set de roti integrat, cuseta poate fi mutata mai usor. Gardul metalic ii ofera vitelului mai mult spatiu.  

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei, CalfOTel Small, cu prag si grilaj metalic frontal

Cuseta CalfOTel Small este ideala pentru cresterea in aer liber a viteilor cu varsta de pana la trei saptamani. Utilizatorii spun ca sistemul de cusete CalfOTel a contribuit la reducerea semnificativa a costurilor fortei de munca, cu alte cuvinte este o solutie care ofera profit pur!

Pragul de plastic va asigura curatarea usoara a cusetei si pastreaza paiele in interior. Datorita unui set de roti integrat, cuseta poate fi mutata mai usor.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei, CalfOTel Small

Produs cu mai multe variante

Cuseta CalfOTel Small este ideala pentru cresterea in aer liber a viteilor cu varsta de pana la trei saptamani. Utilizatorii spun ca sistemul de cusete CalfOTel a contribuit la reducerea semnificativa a costurilor fortei de munca, cu alte cuvinte este o solutie care ofera profit pur!

rating 0 review-uri

Kit compact CalfOTel de patru cusete vitei, transportabil, cu praguri si grilaje metalice frontale

Kit mobil de patru cusete pentru vitei usor de utilizat sub un singur acoperis mobil. Aceasta cuseta are un design compact si ofera microclimatul perfect pentru viteii nou-nascuti, astfel reducand riscul de pneumonie si diaree. Peretii despartitori au o deschidere ce ajuta la incurajarea interactiunii sociale intre vitei.

rating 0 review-uri

Cuseta hibrida CalfOTel pentru gazduirea mai multor vitei, separat sau in grup

Pentru a optimiza si mai mult cresterea viteilor, VDK Products a dezvoltat cuseta hibrida CalfOTel - un concept unic de cusete in care viteii pot fi gazduiti atat individual, cat si in grupuri mici, „in aer liber”. Peretii despartitori din interior sunt detasabili pentru a putea crea spatiile dorite de adapostire. Acest lucru permite ca viteii sa fie tinuti in aceeasi cuseta din prima zi de viata pana la aproximativ trei luni.

Sistemul a fost dezvoltat tinand cont de munca personalului, igiena si sanatatea animalelor.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei deschisa, CalfOTel Open Top, cu prag si grilaj metalic frontal

Cuseta individuala CalfOTel Open Top fara acoperis poate fi amplasata in interiorul adapostului sau in exterior sub streasina, fiind un sistem foarte practic si adaptabil.

Pragul de plastic asigura curatarea usoara a cusetei si pastreaza paiele in interior. Datoritaa setului de roti integrat, cuseta poate fi mutata mai usor.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei deschisa, pe platforma mobila, CalfOTel Open Top, cu prag si grilaj metalic frontal

Cuseta individuala CalfOTel Open Top pe platforma mobila este echipata cu gratar, astfel paiele raman uscate. Sistemul de roti ridica cuseta la aproximativ 25 cm de la sol, curatarea fiind foarte usoara si viteii bucurandu-se de un mediu bine igienizat. Cuseta Open Top fara acoperis poate fi amplasata in interiorul adapostului sau in exterior sub streasina, fiind un sistem foarte practic.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei dubla, deschisa, pe platforma mobila, CalfOTel Open Top, cu praguri si grilaje...

Cuseta individuala dubla, deschisa, pe platforma mobila CalfOTel Open Top este echipata cu gratar, astfel paiele raman uscate. Sistemul de roti ridica cuseta la aproximativ 25 cm de la sol, curatarea fiind foarte usoara si viteii bucurandu-se de un mediu bine igienizat.

Cuseta Open Top fara acoperis poate fi amplasata in interiorul adapostului sau in exterior sub streasina, fiind un sistem foarte practic.

rating 0 review-uri

Cuseta individuala vitei tripla, deschisa, pe platforma mobila, CalfOTel Open Top, cu praguri si grilaje...

Cuseta individuala tripla, deschisa, pe platforma mobila CalfOTel Open Top este echipata cu gratar, astfel paiele raman uscate. Sistemul de roti ridica cuseta la aproximativ 25 cm de sol, curatarea fiind foarte usoara si viteii bucurandu-se de un mediu bine igienizat.

Cuseta Open Top fara acoperis poate fi amplasata in interiorul adapostului sau in exterior sub streasina, fiind un sistem foarte practic.

rating 0 review-uri

Boxa comuna vitei, CalfOTel XL-5 cu prag si gard metalic din 4 parti

Produs cu mai multe variante

Cresterea viteilor este din ce in ce mai importanta pentru o dezvoltare de succes a fermelor cu vaci de lapte.

In practica, viteii regreseaza adesea dupa mutarea din cusetele individuale in boxele comune. Acest lucru face ca, pasul urmator cel mai potrivit dupa etapa petrecuta in cusetele individuale sa fie in CalfOTel XL-5.

Daca viteii sunt crescuti afara, in acest sistem (dupa ce au stat in cusete individuale) pana la varsta de trei luni, poti evita problemele de aclimatizare, astfel viteii au un inceput sanatos si pot fi mutati in adapostul vacilor fara riscuri.

rating 0 review-uri

Boxa comuna vitei, CalfOTel XL-5, cu prag si grilaj metalic frontal

Produs cu mai multe variante

Cresterea viteilor este din ce in ce mai importanta pentru o dezvoltare de succes a fermelor cu vaci de lapte.In practica, viteii regreseaza adesea dupa mutarea din cusetele individuale in boxele comune. Acest lucru face ca, pasul urmator cel mai potrivit dupa etapa petrecuta in cusetele individuale sa fie in CalfOTel XL-5. Daca viteii sunt crescuti afara, in acest sistem (dupa ce au stat in cusete individuale) pana la varsta de trei luni, poti evita problemele de aclimatizare, astfel viteii au un inceput sanatos si pot fi mutati in adapostul vacilor fara riscuri.

rating 0 review-uri

Boxa comuna vitei, CalfOTel XL-10, cu prag si gard metalic din 6 bucati

Produs cu mai multe variante

Boxa comuna vitei CalfOTel XL-10 este o solutie potrivita pentru a face tranzitia viteilor intre cresterea in iglu si adapostul pentru tineret. Boxa XL-10 este perfecta pentru grupe mai mari de vitei si se preteaza pentru sistemele de alaptare automata.

rating 0 review-uri

Platforma mobila plastic pentru transportarea carcaselor animalelor maoarte

Aceasta platforma mobila este o metoda practica pentru transportul a diferitor articole.

Prevazuta cu un troliu, carcasele pot fi trase pe platforma si transportate cu usurinta.

Placa platformei este neteda si stabila, fabricata din polietilena si este usor de curatat datorita drenajului periferic.

rating 0 review-uri

Unitate racire VDK 38S pentru frigiderele de deseuri animale

Unitatile de racire sunt reprezentative prin eficienta lor foarte ridicata si consumul de energie extrem de redus. Incepand cu anul 2015, Flexxstore are in dotare doar unitati de racire cu bloc de evaporare din otel inoxidabil.

Acest bloc de evaporare este cunoscut pentru durata lunga de viata, in special in cazul carcaselor care produc gaze extrem de agresive, precum pasarile de curte.

Unitatea de refrigerare este usor accesibila si usor de inlocuit, daca este necesar. Lichidul de racire este de tip R134A. Această unitate de răcire poate fi utilizată pentru un spațiu de maximum 4 m3.

rating 0 review-uri

Unitate racire VDK 50S pentru frigiderele de deseuri animale

Unitatile de racire sunt reprezentative prin eficienta lor foarte ridicata si consumul de energie extrem de redus.

Incepand cu anul 2015, Flexxstore are in dotare doar unitati de racire cu bloc de evaporare din otel inoxidabil.

Acest bloc de evaporare este cunoscut pentru durata lunga de viata, in special in cazul carcaselor care produc gaze extrem de agresive, precum pasarile de curte. Unitatea de refrigerare este usor accesibila si usor de inlocuit, daca este necesar. Lichidul de racire este de tip R134A.

Această unitate de răcire poate fi utilizată pentru un spațiu de maximum 8 m3.

rating 0 review-uri

Frigider deseuri animale pentru un recipient de 240 litri

Depozitarea deseurilor de animale si a carcaselor devine din ce in ce mai importanta pentru o afacere sigura, sanatoasa si placuta.

Limiteaza riscul de infectie si previne mirosul.

Depozitarea corespunzatoare a deseurilor de animale va preveni contactul cu daunatorii si prin urmare, raspandirea de bolii si infectii.

rating 0 review-uri

Frigider deseuri animale pentru doua recipiente de 240 litri

Depozitarea deseurilor de animale si a carcaselor devine din ce in ce mai importanta pentru o afacere sigura, sanatoasa si placuta. Limiteaza riscul de infectie mirosul.

Stocarea corespunzatoare a deseurilor de animale va preveni contactul cu daunatorii si prin urmare, raspandirea de bolii si infectii.

rating 0 review-uri

Frigider deseuri animale pentru patru recipiente de 240 litri

Depozitarea deseurilor de animale si a carcaselor devine din ce in ce mai importanta pentru o afacere sigura, sanatoasa si placuta. Limiteaza riscul de infectie mirosul.

Stocarea corespunzatoare a deseurilor de animale va preveni contactul cu daunatorii si prin urmare, raspandirea de bolii si infectii.

rating 0 review-uri

Ansamblu complet cutie metalica cu rezistenta electrica pentru incalzirea adezivilor pentru ongloane,...

Temperatura ideala de lucru a adezivilor este intre 15° si 25°, temperatura ce poate fi uneori greu de atins. Cutia metalica de incalzire a adezivilor Allredo Heat Box mentine adezivul la temperatura necesara. Are spatiu de stocare pentru cartusele suplimentare, sabotii standard si sabotii lungi pentru ongloane. Este dotata, de asemenea, si cu un raft accesibil pentru depozitarea pistolului in timpul procesului de aplicare. Cutia de incalzire poate fi atasata usor la standul tau.

rating 0 review-uri

Stand trimaj ongloane vaci KVK 650-SP3, complet automatizat

Modelul 650–SP3 a fost conceput pentru operatorii profesionisti in trimajul ongloanelor care vor aceleasi functii pe care le ofera modelul 800-1, dar care cantareste mai putin. Modelul 650-SP3 indeplineste cerintele fermelor mari pentru tratamente preventive ale ongloanelor. 

Solutia ideala care indeplineste cele mai inalte standarde pentru un tratament rapid si eficient. 650-SP3 este proiectat pentru a oferi cel mai bun si optim confort in timpul trimajului atat pentru animal cat si pentru trimar. Functiile hidraulice sunt moderate pentru a elimina riscul de ranire a vacilor.

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Stand trimaj ongloane vaci KVK 650-SP2

Modelul 650-SP2 a fost creat pentru fermele de marimi medii si mari pentru a facilita un trimaj eficient si ergonomic cu un minim de intretinere. Acest model a fost conceput pentru a realiza: • un trimaj profesional care asigura o pozitie optima de lucru pentru trimar, • confort animalului aflat in tratament, rezistenta in timp,• costurile pentru intretinere mici• o gestionare a timpului pentru trimaj mult mai eficienta.

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Stand trimaj ongloane vaci KVK 650-SP0

Modelul 650-SP0 a fost creat pentru fermele de dimensiuni mici si mijlocii, pentru fermierii care doresc sa faca trimajul ongloanelor singuri. Acest model poate fi ajustat treptat cu o varietate de dotari optionale, ceea ce il face solutia ideala pentru fermele mici, cu un buget de investitii mic. 

Standul de trimaj poate fi reglat manual pe 5 inaltimi de lucru fixe din 8 in 8 cm, plus un sistem puternic de fixare a picioarelor. Cu ajutorul harnasamentelor duble pentru burta trimajul se poate realiza in acelasi timp la toate cele 4 picioare. 

Comparativ cu celelalte modele de standuri KVK, acesta este varianta de baza, mai putin tehnologizata. 

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Robot de muls vaci BouMatic MR-S2

MR-S2 este noul model de robot de muls de la BouMatic care abordeaza mulsul automat dintr-o perspectiva total diferita, mulsul se realizeaza printre picioarele din spate. Vaca este relaxata, confortabila si lipsita de distragerile vizuale ale bratului in miscare, fiind astfel incurajata sa vina mai repede si mai des la muls.

MR-S2 e conceput ca o singura unitate independenta si ca rezultat e foarte usor si rapid de instalat.

Pentru ca necesarul de modificari structurale ale grajdului este mic, acest robot este ideal pentru modernizarea adaposturilor vechi cu ultima tehnologie in muls.

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Robot de muls vaci dublu, BouMatic MR-D2

O unitate, doua vaci, foarte usor si rapid de instalat

MR-D2 este NOUL model de robot de muls compact cu doua boxe de la BouMatic. Sistemul e configurat sa mulga simultan doua vaci ce stau una langa alta. Robotul dispune de o zona tehnica bine organizata si doar de un brat de muls.Fiecare vaca isi stabileste propriul ei ritm. Sistemul de identificare recunoaste vaca, determina daca e timpul sa fie mulsa si apoi decide cantitatea de concentrate ce trebuie sa o primeasca.Faptul ca bratul robotic se apropie de vaca din spate si ca mulsul se desfasoara printre picioarele din spate inseamna ca nu sunt distrase sau stresate. Vacile se simt confortabil si raman calme pe toata durata procesului automat de muls.Pentru ca necesarul de modificari structurale ale grajdului este mic, acest robot este ideal pentru modernizarea adaposturilor vechi cu ultima tehnologie in muls.

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Perie rotativa pentru vaci BouMatic HandyBrush

Peria pentru vaci Handy Brush de la BouMatic a fost creata pentru a imbunatati sanatatea vacilor si starea lor de bine influentand consecvent productivitatea.

Handy Brush ajuta la indepartarea parazitilor si a altor daunatori din locurile greu accesibile animalului si imbunatateste circulatia sangelui. 

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Automat alaptare vitei, Holm&Laue CalfExpert

Automatul de alaptare CalfExpert prepara pentru fiecare vitel, un amestec adaptat individual! Cu flexibilitate in crearea curbelor de furajare, 8 programe de hranire, un control inteligent al concentratiei laptelui si pana la 4 aditivi diferiti, CalfExpert este cel mai flexibil aparat de hranire de vitei din lume!

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Stand trimaj ongloane vaci, model KVK 800-1, Heavy-Duty, complet automatizat

Produs cu mai multe variante

Modelul 800-1 complet hidraulic este construit pentru a suporta animale care cantaresc intre 200 si 900 kg.Acesta este proiectat pentru a oferi un confort optim pentru animale in timpul trimajului. Toate functiile hidraulice sunt moderate pentru a elimina riscul de ranire a animalului. Standurile KVK sunt concepute pentru a reduce la minimum nivelul zgomotului (maxim 64 dB in conditii normale de functionare). Sunt durabile, extrem de rezistente si necesita o intretinere minima. Standurile KVK au fost proiectate pentru a oferi pozitii optime de lucru pentru trimaj. Standul are inaltimi de lucru reglabile. Toate spatiile de lucru sunt preinstalate cu surse de lumina eficiente.

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Covor de trafic din cauciuc, Bioret DELTA DIAM, 16mm grosime

Covor din cauciuc Bioret DELTA DIAM pentru alei de trafic, sali de muls, sali de asteptare, rampe si platforme masini speciale de transport animale.

Suprafata ce previne alunecarile, design de tip Diamant: imbunatateste aderenta si faciliteaza scurgerea lichidelor.

Se livreaza sub forma de role de cauciuc fara imbinari, cu lungime variabila si variante de latime de 1,05 m, 1,25 m, 1,4 m, 1,6 m, 1,8 m, 2 m

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Automat de alaptare miei si iezi la discretie, H&L AdLib Feeder

Automatul de alaptare miei si iezi H&L AdLib ofera o solutie usoara pentru a hrani pana la 150 de miei sau iezi cu un maxim de 6 extensii de hranire.

Avantajul acestui automat este efortul de munca redus din timpul sezonului de fatare a mieilor si a iezilor asigurat de o solutie tehnica automata.

Automatul este compatibil cu perete separator Milk Bar pentru sisteme automate de alaptare miei si iezi.

*disponibil in culoarea albastru sau verde

rating 0 review-uri

Masina de macinat universala rotativa cu cuva Roto Grind

Roto Grind este o masina de macinat universala rotativa Heavy Duty (destinata lucrului in conditii grele) ce nu trebuie sa lipseasca din nicio ferma, indiferent de specificul acesteia.

Cu Roto Grind se poate macina orice fel de furaj cu costuri mult mai mici si cu consumuri reduse de energie, comparativ cu orice fel de remorca tehnologica sau cu alte masini de macinat de pe piata.

Disponibila in doua varinate: mobila, actionata de priza de putere a tractorului sau fixa, actionata de un motor electric.

Poate macina si cereale in cazul in care se foloseste un adaptor special pentru cereale.

Echipamentul a fost fabricat in primul rand pentru ferme zootehnice, dar se poate utiliza cu succes si in unitati industriale (uzina pentru producerea biogazului, confectionarea peletilor si brichetelor, statie de compostare, etc.).

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border
rating 0 review-uri

Robot de impins furaje BouMatic Ranger

Robotul de impins furaje BouMatic Ranger este un robot autonom cu un mecanism de ghidaj independent ce impinge periodic furajul vacilor pe un traseu prestabilit cu opriri precise. Acest robot inlocuieste cu succes munca oamenilor, muncitorii din ferma putandu-se ocupa in acest timp de alte sarcini.Fusta motorizata din INOX are o forma speciala cu 15 fete drepte, obtinand in acest fel o eficienta mai mare in impingerea furajului. Cu un robot de acest gen se asigura accesul la furaje in permanenta, lucru ce duce la cresterea productiei zilnice cu 0,5 - 1 kg lapte/animal. BouMatic Ranger poate impinge furajele pe ambele parti ale unei alei de furajare, putand fi folosit atat in ferme mici, cat si in ferme comerciale mari, cu trasee lungi si adaposturi multiple. 

la comanda

Se oferteaza individual

Adauga la favorite star_border