fara TVA cu TVA
0 Cosul Meu

arrow_drop_up

Nu ai niciun produs in cos.
Total (fara TVA) 0,00 RON

Echipament trimer ongloane

rating 0 review-uri

Maneca protectie incheietura din neopren, Allredo, albastra, 9cm

Aceasta maneca elastica de protectie ALLREDO este un mod simplu de a-ti proteja incheietura si antebratul. Este populara in special intre trimerii de ongloane, deoarece este usor de pus si de dat jos.Maneca de protectie ALLREDO este fabricata din material elastic din neopren si are culoarea albastru in interior si negru in exterior. Avantajele manecii de protectie ALLREDO:- este usor de pus si de dat jos- poate fi spalata in masina de spalat- este rezistenta la apa- protejeaza incheietura si antebratul

rating 0 review-uri

Maneca protectie incheietura din neopren, Allredo, verde, 11cm

Maneca de protectie ALLREDO s-a dovedit a fi valoroasa pentru trimerii profesionisti si ocazionali de ongloane.Maneca de protectie ALLREDO este fabricata dintr-un material elastic din neopren si are culoarea verde in interior si negru in exterior.Avantajele manecii de protectie ALLREDO:- se poate spala in masina de spalat- este usor de pus- protejeaza antebratul si incheietura- este rezistenta la apa

rating 0 review-uri

Sort PVC pentru trimaj ongloane cu suporti pentru renete, CowCare, scurt, dintr-o bucata

Sortul din PVC cu suporti pentru renete dintr-o bucata CowCare se utilizeaza pentru protejarea trimarului de ongloane impotriva murdariei in timpul unui trimaj profesional de ongloane, mentinandu-l astfel curat pe perioada intregului proces. Datorita trasaturilor PVC-ului, trimarul de ongloane poate curata cu usurinta sortul. 

Acest sort este dotat cu 4 suporti pentru renete cu capac care au rolul de a mentine suportii curati, facand lucrul mult mai confortabil.

Caracteristicile sortului CowCare:- facut din PVC- 4 suporti pentru renete cu capac- rezistent la murdarie- usor de curatat cu un dispozitiv cu presiune ridicata

rating 0 review-uri

Sort PVC pentru trimaj ongloane cu suporti pentru renete, CowCare, scurt, cu picioare separate

Sortul din PVC cu suporti pentru renete si picioare separate CowCare se utilizeaza pentru protejarea trimarului de ongloane impotriva murdariei in timpul unui trimaj profesional de ongloane, mentinandu-l astfel curat pe perioada intregului proces. Datorita trasaturilor PVC-ului, trimarul de ongloane poate curata cu usurinta sortul.

Acest sort este dotat cu 4 suporti pentru renete cu capac care are rolul de a mentine suportii curati, curele pentru fixare la picioare si este separat in mijloc. Curelele de pe picior asigura confort si protectie crescute in timp ce partea separata din mijloc garanteaza mai mult spatiu individual pentru fiecare picior, facand lucrul mult mai placut.

Caracteristicile sortului CowCare:- facut din PVC- 4 suporti pentru renete cu capac- curele la picioare pentru o potrivire mai buna- rezistent la murdarie- usor de curatat cu un dispozitiv cu presiune ridicata

rating 0 review-uri

Sort PVC pentru trimaj ongloane cu suporti pentru renete, CowCare, lung, dintr-o bucata

Sortul din PVC cu suporti pentru renete lung CowCare se utilizeaza pentru protejarea trimarului de ongloane impotriva murdariei in timpul unui trimaj profesional de ongloane, mentinandu-l astfel curat pe perioada intregului proces. Datorita trasaturilor PVC-ului, trimarul de ongloane poate curata cu usurinta sortul. 

Acest sort este dotat cu 4 suporti pentru renete cu capac care are rolul de a mentine suportii curati, facand lucrul mult mai confortabil.

Caracteristicile sortului lung CowCare:- facut din PVC- 4 suporti pentru renete cu capac- rezistent la murdarie- usor de curatat cu un dispozitiv cu presiune ridicata

rating 0 review-uri

Sort PVC pentru trimaj ongloane cu suporti pentru renete, CowCare, lung, cu picioare separate

Sortul din PVC cu suporti pentru renete lung si cu picioare separate CowCare se utilizeaza pentru protejarea trimarului de ongloane impotriva murdariei in timpul unui trimaj profesional de ongloane, mentinandu-l astfel curat pe perioada intregului proces. Datorita trasaturilor PVC-ului, trimarul de ongloane poate curata cu usurinta sortul. 

Acest sort este dotat cu 4 suporti pentru renete cu capac care au rolul de a mentine suportii curati. Curelele de pe picior asigura confort si protectie crescute in timp ce partea separata din mijloc garanteaza mai mult spatiu individual pentru fiecare picior, facand lucrul mult mai placut.

Caracteristicile sortului lung cu picioare separate CowCare:- facut din PVC- 4 suporti pentru renete cu capac- rezistent la murdarie- usor de curatat cu un dispozitiv cu presiune ridicata

rating 0 review-uri

Sort din piele pentru trimaj ongloane cu suporti pentru renete, CowCare, lung, cu picioare separate

Sortul din piele cu suporti pentru renete lung si cu picioare separate CowCare se utilizeaza pentru protejarea trimarului de ongloane impotriva murdariei in timpul unui trimaj profesional de ongloane, mentinandu-l astfel curat pe perioada intregului proces. Datorita faptului ca este facut din piele, sortul este mult mai flexibil si mai confortabil.

Acest sort este dotat cu 4 suporti pentru renete si buzunare in zona pieptului. Curelele de pe picior asigura confort si protectie crescute in timp ce partea separata din mijloc garanteaza mai mult spatiu individual pentru fiecare picior, facand lucrul mult mai placut.

Caracteristicile sortului din piele CowCare:- facut din piele- 4 suporti pentru renete si buzunare la piept- este lung, acoperind o suprafata mai mare- curele la picioare pentru o potrivire mai buna

rating 0 review-uri

Suport PVC renete trimaj ongloane, CowCare, cu prindere la curea

Suportul din PVC cu prindere la curea CowCare face parte din imbracamintea unui trimar de ongloane si poate fi prinsa la cureaua pantalonilor pentru a permite acestuia sa care doua renete suplimentare precum DICK BISON, accesibile rapid.

Acest suport este facut din PVC pentru a permite o curatare usoara. Posibilitatea de a cara doua renete suplimentare permite trimarului sa le acceseze foarte repede asigurand o flexibilitate marita si eficienta in timpul unui tratament profesional de ongloane.

Caracteristicile suportului din PVC CowCare:- facut din PVC- are loc pentru 2 renete- se poate atasa la cureaua pantalonilor- flexibilitate si eficienta crescute